İkizler Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

İkizler burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bazı insanların senin hakkında bilmediği şey, sır saklamakta oldukça iyi olduğun. (Paylaşmadığınız herhangi bir sırrı, paylaşmadığınız sürece bildiğinizi nereden bilecekler? Bu durumda, çok iyi bir sır tutucu olamazsınız.) Gizli yeteneklerinizden bir diğeri de kavrayışınızdır. Temel olarak, hem bir nimet hem de bir lanet olan sosyal grubunuzun tüm karmaşık dinamiklerini biliyorsunuz. Herkesin iyi geçinmesi eğlencelidir. Ancak, bu haftanın ilerleyen saatlerinde olabileceği gibi, bazı iç çatışmalar olduğunda bu bir sürüklenme. Geri çekilip dramadan mümkün olduğunca kaçınmak akıllıca olur.


İkizler Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mesajlar birçok biçimde geliyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve ortaklıklar eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Fikirlerle dolusunuz ama bazen fikirlerin üzerine inşa edilecek bir yapıya ihtiyacı vardır. Bugün, fikirlerinizi kullanmanın bir yolunu bulan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. İkizler, aradığınız şey bu olabilir, icat etmek istediğiniz ürünleri nasıl satacağınızı veya hizmetlerinizi nasıl pazarlayacağınızı bilen biri. Veya ertelemeyi bırakmanıza ve kendi yolunuzdan çekilmenize yardımcı olacak bazı tavsiyeleri olabilir. İhtiyacınız olan bilgiye sahip yardımsever bir kişi için gözlerinizi dört açın.

Yay burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars ile karşıt açı yapıyor. Kendi burcunuz olan İkizler burcunda da bir dolunay var. Partneriniz bugün yatağın ters tarafından kalkmış olabilir. Onların çekişmeli, sinirli olduklarını veya her zamanki hallerinde olmadıklarını görebilirsiniz. İkizler, dönmen gerekebilir. Bugün, hayatınızdaki özel bir kişiyle konuşurken gözlerinizi ve kalbinizi açık tutun. Yakınınızdaki biri kötü bir zaman geçiriyor ve şu anda bir derse değil, sarılmaya ihtiyacı var.


İkizler Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu hafta profesyonel başarınızı ve statünüzü yükselten tatmin edici düzenlemelere odaklanın. 4 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, kariyeriniz hakkında aklı başında hissetmenize yardımcı olmayan bazı profesyonel taahhütler veya ortaklıklar olduğunu fark edebilirsiniz. düzenlemelerinizin kariyerinizde neye yol açacağı konusunda net bir vizyon. Bazı iş ilişkileriniz de statünüzü ve itibarınızı zedeleyebilir, bu yüzden dikkatli olun! Anlayış anahtar olacaktır.

Birkaç gün sonra Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacağından, bunun yerine bazı fikirlerin veya konuşmaların kontrolden çıkmasına izin vermenin en iyisi olduğunu görebilirsiniz. Merkür’ün kısa bir süre sonra Oğlak burcuna gireceği göz önüne alındığında, kendinizi nasıl kontrol altında tutacağınız ve güçleneceğiniz konusunda daha sağlam bir bakış açısına sahip olabilirsiniz.

7 Aralık Çarşamba günü burcunuzdaki dolunay sırasında, son altı ayda bir profesyonel olarak ne kadar büyüdüğünüzü düşünmelisiniz. Mesleki en yüksek hayrınıza artık hizmet etmeyen tüm alışkanlıkları veya kişilikleri bırakın. Profesyonel olarak iddialı olma beceriniz konusunda biraz daha özgüvenli hissedin!


İkizler Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, bilincinizin çevresine enerjisel olarak güçlü bir Büyük Haç getiriyor. Neptün, geri giden Mars, güneş ve dolunay hayatınızı alt üst ederken, aşk aklınızdaki son şey olabilir. Dürüst olmak gerekirse, ilişki dramıyla uğraşmak yerine rahat bir battaniyeye sarılıp eski filmleri izlemeyi tercih edersiniz.

Nereye dönerseniz dönün, insanların size karşı çalıştığını hissedebilirsiniz. Bu titreşimle baş etmenin tek yolu, yalnızca kendinize odaklanmak ve kişisel bakım uygulamaktır. Gerçek şu ki, enerjiniz kolektifin duygularını emiyor ve bu da stresinizi artırıyor.

Arkadaşlarınla ​​​​dışarı çıkmak veya bir randevuya çıkmak istiyorsan, bunu yapmadan önce koruyucu bir şeyler yapmayı düşün. Ayrıca, kendinizi üzgün hissettiğinizde sizi yere sermeyecek ve her hareketinizde size destek olacak insanlarla etrafınızı sarmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.