İkizler Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

İkizler burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çalışma haftası çılgın bir bulanıklıkla başlar. Pazartesi günü yolunuza çıkacak çok şey var ve işlerin ne zaman sakinleşeceğini görmek oldukça zor. Perşembe gününe kadar kendinizi kafanızın içinde kaybolmuş ve kendinizi ifade edemez halde bulabilirsiniz. Şu anda devam eden çok şey var. Ama sonra Cuma günü nihayet rahatlama şansın olacak. Kesinti süresi hak edilmiş olacaktır. Hafta sonu, uzun bir dinlenme ve rahatlama sürecinden sonra, yeniden kendiniz gibi hissetmeye başlayacaksınız.


İkizler Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2022’yi tamamlamanın zamanı geldi, İkizler! Çalışma haftanızın başlangıcı, sevdiklerinizle bayram kutlamakla gölgelenebilir! Bu dönemde profesyonel veya finansal olarak odaklanmış olmayabilirsiniz. Bu nedenle, bu zamanı dinlenmek, rahatlamak ve şenliklerin tadını çıkarmak için kullanın.

Haftanın ilerleyen saatlerinde, 28 Aralık Çarşamba günü Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yaptığında, bu yıl boyunca yatırımlarınızın ve kariyerinizin nasıl geliştiğini daha iyi yansıtabilirsiniz. profesyonel durumunuz. Buradan nereye gideceğinizden emin olmasanız bile, sekstil size ilerlemeye başlamanız için ihtiyaç duyabileceğiniz liderlik becerilerini verebilir.

Ertesi gün, Koç burcundaki ilk dördün, çalışma haftanızı ve yılınızı güçlü bir şekilde bitirmek için ihtiyaç duyabileceğiniz ilhamı size verecektir. Bununla birlikte, ateşli lunasyon, Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesi ve Oğlak burcundaki Venüs ile kavuşum oluşturması tarafından gölgelenebilir. Finansal yatırımlarınızdan emin olamayabilirsiniz, bu nedenle 2023’te bir karışıklıktan kaçınmak için sınırlarınıza ve beklentilerinize bağlı kalmaya odaklanın.


İkizler Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın başında Balık burcundaki ay sizi benzersiz kılan şeylere ışık tuttuğundan, daha fazla dikkat çektiğinizi fark edebilirsiniz. İlgi alanlarınız ve hobileriniz insanların ilgisini çekecek ve sizi herkesten ayıracaktır. Bu, flört profilinizi biraz stilize etmek için iyi bir zaman. Sosyal medya kuruluşlarınız için yeni fotoğraflar çekmek fena bir fikir olmaz. Buradaki fikir, sadece dikkati kabul etmek değil, aynı zamanda onu aramaktır. Kendinizi bir kez ortaya koyduktan sonra, kimin gözünü yakalayabileceğinizi asla bilemezsiniz.

Önümüzdeki yıl için organize olmak için haftanın ortasını kullanın. 30’unda, Yeni Yıl kutlamalarınız erken başlayacak! Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak ve en önemlisi flört etmek için Koç ayının eğlenceyi seven enerjisini kullanın! Bu Ay yerleşimi, kitlelere neşe ve şans getirir, ancak sizin için en çok aşk hayatınız etkilenecektir. Ne kadar çok macera ararsanız, alacağınız potansiyel eşlere o kadar çok maruz kalırsınız. Sadece tüm bu sosyalleşme ile aşırı uyarılmadığınızdan emin olun ve hafta sonu boyunca kestirmek, yeniden şarj olmak ve kendinizi beslemek için bolca zaman ayırın.


İkizler Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çok sayıda yaratıcı fikriniz var.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve yatırım eviniz Kova burcundaki Satürn’e ve bilgi evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, önemli bir finansal karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. İkizler, 401(k) paranızı nereye tahsis edeceğinize veya geleneksel mi yoksa Roth IRA’yı mı tercih edeceğinize karar verebilirsiniz. Ancak konuyla ilgili okuduğunuz çok miktarda bilgi kafa karıştırıcı olabilir. Devam etmeden önce, bu sorunla kişisel deneyimi olan, güvendiğiniz birini bulmanız iyi olur.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve popülerlik evinizi 60 açıyla açı yapacak. Artık enerji romantik bir doğaya kayar ve siz ve eşiniz toplum içinde bir sevgi gösterisine kapılmış olabilirsiniz. İkizler burcu, öpücüğünüz bir top oyununda dev ekranda görüntülenebilir veya bir iş arkadaşınız sizi ve sevgilinizi el ele tutuşurken bulabilir. Sevdiğiniz kişinin güzel bir romantik jest yapması ve yatak odanızın kapısını açıp yatağınızda gül yaprakları bulmanız mümkündür.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.