İkizler Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

İkizler burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sürekli olarak yeni zorluklarla karşı karşıya kalırken ve yeni insanlarla tanışırken herhangi bir şeyi anlamak veya birini geri aramak zordur. Ocağın üzerinde bu kadar çok şey olması heyecan verici ama bir şey yapmazsan bu tencerelerden biri taşacak. Önceliklerinizi belirleyin. Seninle flört eden kişi? Muhtemelen sizin önceliğiniz onlar. Mali durumunuzu mu öğreniyorsunuz? Ayrıca bir öncelik. Perşembe günü oturup bir bütçe yazmak için iyi bir zaman olabilir. Cumartesi, konuşma konusunda size denk olan biriyle konuşarak zaman geçirin. Ve Pazar? Kim olduğunu biliyorsun, cilveli olanı aramak için iyi bir zaman olabilir.


İkizler Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk kısmı bir rollercoaster gibi gelebilir. Sosyal sorumluluklarınızın ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek için çabalarken hareket halinde olacaksınız. Bu kadar çok insanın etrafında olmak heyecan verici olacak, ancak yeniden bir araya gelmek için biraz zaman ayırmanız gerekecek.

Bununla birlikte, ay, yeni bir romantik bağlantıya yol açabilecek uğurlu Jüpiter ile bir bağlantı paylaştığından, ekstra şans yolunuza çıkacaktır. Bununla birlikte, eski veya benzer biriyle ilişki kurarak ilişki modellerini tekrarlamadığınızdan emin olmak isteyeceksiniz.

Hafta ortası ay tam hafta sonu için tam zamanında burcunuza geçtiğinde kozmik dalga sizin lehinize olacak! Bu ay yerleşimi altında popülariteniz artacak ve birden fazla talip arasından seçim yapma şansına sahip olacaksınız. Bu titreşimlerin egonuzu biraz destekleyeceğinden emin olabilirsiniz ve biraz eğlenmek için mükemmeldir. Çalışma haftasının başlaması için zamanında iyi dinlenmiş ve yenilenmiş olduğunuzdan emin olmak isteyeceğiniz için, partinin gece geç saatlere kadar sürmesine izin vermemeye çalışın.


İkizler Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bazı hedefler belirliyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Enerjinizi ileriye bakmaya harcamak iyidir. İkizler, şu anda boş bir sayfayla ve olasılıklarla dolu bir dünyayla karşı karşıyasın. Bu kombinasyon, geçmişte neyin sisli olduğunu net bir şekilde görmenize yardımcı olabilir. Bugün bazı hedefler belirlemek için iyi bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs ve maneviyat eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Feng shui tedavilerinizi yenilemek için biraz zaman ayırın. İkizler, rüzgar çanlarının tozunu alabilir veya pencerelerinde asılı olan kesme cam kristallerini parlatabilirsin. Bu manevi nesnelere dikkat ettikçe, enerjiyi yeniler ve refah, bağlantı ve mükemmel sağlık fırsatlarını karşılarsınız.


İkizler Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Artık yeni yıl geldiğine göre, profesyonel ve finansal olarak güçlenmenize odaklanmalısınız, İkizler. 1 Ocak Pazar gününden başlayarak, Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda kimin ve neyin uzun vadeli yatırıma değer olduğunu düşünün. Dünyevi ama dönüştürücü birleşim, varlıklarınızın giriş ve çıkışları konusunda kendinize daha fazla güvenmek için ihtiyacınız olan şey olabilir. Para konularınızın kontrolünün sizde olduğunu hissedebilmek için bu zamanı finansal planlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmek için kullanın.

Halihazırda yürürlükte olan sözleşmeleri gözden geçirme zamanı gelmiş olabileceğinden, ertesi gün Oğlak burcunda geri giden Merkür Balık burcunda Neptün ile 60’lık açı yaptığında, kariyer yolunuzu neyin etkilediğine bir kez daha bakmaktan korkmayın.

Yeni veya farklı bir şeyi harekete geçirmenin zamanı gelmemiş olsa da, Venüs altmışlık sırasında Kova burcuna da gireceğinden, buradan nereye gideceğinize dair benzersiz bir fikriniz olabilir. Profesyonel yolculuğunuzda alışılmadık veya öngörülemeyen bir yola açık olun.

Haftanın sonunda Yengeç burcundaki dolunayda değerleriniz ve öncelikleriniz üzerine düşünürken nostaljik hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.