İkizler Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

İkizler burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Biraz bayat gelebilir, ancak hafta başlarken kendinizi biraz daha iyi tanımaya çalışın. Pazartesi sizi olağandışı (sizin için bile!) Merak ve içgörü ile dolu görüyor ve gözlem gücünüz sizi şaşırtabilir. Bu zeka, hafta ortasında önemini koruyor (senin gibi akıllı bir kurabiye için sürpriz değil), ama seni kendi içine odaklamak yerine, arkadaşlıklar ve romantik ilişkiler konusunda daha iyi idare etmeni sağlayacak. Ne yazık ki, netlik geçici olabilir ve haftanın ilerleyen saatlerinde başkalarıyla olan ilişkileriniz bir an için bulanıklaşabilir ve kafanız karışabilir. Ancak bu hafta sonu, gizemli ve yeni birinin büyüsüne kapılacaksınız.


İkizler Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta değerli bağlantılar kuruyorsunuz.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve yakınlık evinizin kendi İkizler burcunuzdaki Mars’la 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, siz ve sevgiliniz aynı sayfada değilsiniz. Aslında, aynı kütüphanede bile olmayabilirsiniz. İkizler, onlar arkadaşlarıyla içmeye çıkmak isterken, biraz kucaklaşmak ve samimi vakit geçirmek için bir araya gelmekle çok ilgilenebilirsiniz. Ya da kasabada bir gece planladınız, ama onlar zaten dokuzda uyuyorlar. Bugün, siz ve partneriniz uyumsuzsunuz.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve yakın dostluklar eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bir çocukluk arkadaşınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Tüm anılar aniden geri gelir. Gece geç saatlere kadar konuşabilirsin. İkizler, hayatınızın tüm iniş ve çıkışları da dahil olmak üzere okuldan sonra olanlarla ilgili hikayelerinizi paylaşabilirsiniz. Ve onları dinlerken, onların hikayelerinde ve deneyimlerinde kendinizden çok şey görebilirsiniz.


İkizler Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, çalışma haftanız boyunca yatırımlarınızı gözden geçirin. Çalışma haftanızın başında, Oğlak burcundaki Venüs Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında taahhütlerinizin ayrıntılarını gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kontrol veya yönlendirmeden yoksunsanız kare stresli olabilir, ancak profesyonel gücünüze yeniden yatırım yapmak için kullanabileceğiniz için yardımcı olabilir.

Dünyevi üçgen göz önüne alındığında, projelerinizin ve çabalarınızın değerini istikrara kavuşturmaya odaklanmak için kaynaklarınızın bir kısmını profesyonel alanınızdaki diğerlerinden esirgemek en iyisi olabilir. 20 Aralık Salı günü Jüpiter Koç burcuna girdiğinde, kendinizi oldukça mutlu hissedebilirsiniz! Jüpiter, iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak veya onlarla çalışmak için yeni fırsatlar sunarak profesyonel ağınızı büyütmenize yardımcı olabilir. Mesleki özlemlerinizi sürdürmek için içinizdeki öncüye dokunmak için Koç burcundaki Jüpiter’i bile kullanabilirsiniz!

Güneş bir gün sonra Oğlak burcuna gireceğinden, bu zodyak mevsimini hayallerinizin peşinden gitmek için cesaretinizi ve varlıklarınızı toplamak için kullanmalısınız. Bir lider olarak ne kadar otoriter olabildiğinize şaşırabilirsiniz!


İkizler Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta başında ekstra ilgi gördüğünüzü fark edebilirsiniz. İlgi alanlarınız ve hobileriniz insanların ilgisini çekecek ve sizi diğerlerinden ayıracaktır. Bu, flört profilinizi biraz stilize etmek için iyi bir zaman ve sosyal medya kuruluşlarınız için yeni fotoğraflar çekmek fena bir fikir olmaz. Buradaki fikir sadece dikkati kabul etmek değil, aynı zamanda onu aramaktır. Kendinizi bir kez ortaya koyduktan sonra, kimin gözünü yakalayabileceğinizi asla bilemezsiniz.

Önümüzdeki sezon için organize olmak için haftanın ortasını kullanın. Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak ve en önemlisi flört etmek için Koç burcundaki Jüpiter’in eğlenceyi seven enerjisini kullanın! Bu Ay yerleşimi, kitlelere neşe ve şans getirir, ancak sizin için en çok aşk hayatınız etkilenecektir. Ne kadar çok macera ararsanız, alacağınız potansiyel eşlere o kadar çok maruz kalırsınız. Sadece tüm bu sosyalleşme nedeniyle aşırı uyarılmadığınızdan emin olun ve 23 Aralık’taki yeniay sırasında kestirmek, yeniden şarj olmak ve kendinizi beslemek için bolca zaman ayırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.