İkizler Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

İkizler burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kendinizi ipi çektiğinizde konuşan oyuncaklardan biri gibi hissedeceksiniz. Herhangi biriyle konuşabileceksiniz. Fakat nedense bu hafta özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri ailenizle iletişim kurmakta zorlanacaksınız. Cuma gününe kadar, haftanın çılgınlığı (ve bitmek bilmeyen gevezelikler!) sizi bunaltmaya başlayacak. Gerçekten istediğiniz şey, düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz özel bir kişidir. Tercihen romantik bir yemek üzerine. mumlarla. Bu hafta sonu kendinize bir iyilik yapın ve çok ihtiyaç duyduğunuz dinlenmeyi yakalayın.


İkizler Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzu ilerletecek fırsatlara kendinizi adayın İkizler. 12 Aralık Pazartesi günü Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü altmış olduğunda neye imza attığınıza dair net bir fikriniz olsun. . Hatta sizin iş alanınızda muazzam deneyime sahip yenilikçi bir profesyonelle çalışma şansı da olabilir.

Bununla birlikte, birkaç gün sonra Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında doğru ortaklık veya fırsatla eşleşin. Neptün’ün puslu etkisi algınızı çarpıtabilir, bu nedenle kariyerinizi, başarılarınızı veya itibarınızı etkileyebilecek öngörülemeyen sonuçlara yol açabileceğinden akıllıca seçim yapın.

15 Aralık Perşembe günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, profesyonel bakış açınızdan daha emin hissedebilirsiniz. İç gözlem yoluyla, kariyerinizde ilerlemek için ihtiyacınız olan netliği size verebilecek bir şey gün ışığına çıkabilir. Ertesi gün Başak burcundaki son dördün, iş-yaşam dengenizi etkileyen her şeyi bırakmanız gerekebilir. Bu hafta değişikliklere açık olun!


İkizler Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aile ilişkileri gelgitler yaşıyor.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü Güneş’in Yay burcunda olması ve ilişkiler evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve partneriniz, aileye önemli bir duyuru yapmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. İkizler, bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyor ve ebeveynlerden veya kardeşlerden biraz onay bekliyor olabilirsiniz. Ve her şeyin iyi gideceğinden oldukça emin olsanız da, büyük bir adım atarken her zaman o küçük gerginlik dokunuşunu yaşarsınız. Bazı İkizler yerlileri bu hafta nişanlanabilir.

14 Aralık Çarşamba günü güneş Balık burcundaki Neptün karesine ve sosyal statü evinize ilerliyor. İkizler, sosyal medyayı sanat düzeyine taşıyor olabilirsiniz. Sinema kalitesinde videolar çekmeniz mümkün. Belki köpeğinizin koşarken ağır çekim görüntüsünü alıp müziğe ayarlarsınız. Ya da pastayı fırından alırken çatlayan yumurtaların ve pastadan yükselen buharın yakın çekimleri ve harika ses efektleriyle pasta kabuğunun nasıl yapıldığını gösterirsiniz. Bugün bir etki yaratıyorsunuz.


İkizler Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ayın Yengeç burcunda olduğu haftanın ilk bölümünde gelecekten ve birisine ne kadar bağlı kalmak istediğinizden muhtemelen emin olamayacaksınız. Kimsenin onlarla birlikte ilerlemeniz için size baskı yapmasına izin vermeyin ve belirsizlik anlarında hareketsiz kalmanın sorun olmadığını unutmayın.

On dördüncüsü, güneş ve Neptün kare açı yaparken yolunuzda önemli bir değişiklik getirecek. Bu kozmik iklimde istediğiniz şeyle daha az uyumlu hissedeceksiniz ve evren sizi içgüdülerinizi takip etmeye zorlayacak. Bu enerji hedeflerinize, planlarınıza ve ilişkilerinize hız kazandıracak, bu yüzden bir şey doğru gelmiyorsa, yapmayın.

Bu iki gezegen arasındaki sert bir kare, sınırlarla ilgili sorunlara yol açabilir, bu nedenle kişisel eğiliminiz içinde güçlü kalmanız gerekecek. Ayrıca yumuşak, romantik ve rüya gibi bir havayı da başlatabilir. Gün boyunca havada yürüyormuş gibi hissedecek ve o özel kişiyle buluşmak için mükemmel bir fırsat yaratacaksınız. Eşleşme havasında değilseniz, bu hisleri uçup gitmek ve geleceğin neler getireceği hakkında hayal kurmak için kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.