Boğa Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Boğa burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bugün Pazartesi ve aklınız sanatsal konularda. Romantizm konusunda da aklınız var. (İki konu bir bakıma birbiriyle ilişkilidir.) Sadece bir yere gitmesini umduğunuz için değil, aynı zamanda flört etmek eğlenceli olduğu için -bilirsiniz-kim ile flört etmekten gerçekten zevk alıyorsunuz. Ve bunda iyisin. Önümüzdeki birkaç gün içinde, kendinizi bu kişinin söylediği ve yaptığı her şeyi yakından analiz ederken bulabilirsiniz. Bu temelde bunun düz bir aşk olduğu anlamına gelir. Duygularınızı doğrudan onlara itiraf etmeye hazır değilseniz bile, bir arkadaşınıza güvenmek isteyebilirsiniz. En azından hakkında konuşmak eğlenceli olurdu.


Boğa Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, fırsatlar birkaç yerden geliyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve yatırım eviniz ve pasif gelir kaynaklarınız Balık burcundaki Jüpiter’le kare açı yapacak şekilde başlıyor. Bir haber hakkında iyimser hissediyor olabilirsiniz. Bir haber veya bir yatırım gurusu size bazı heyecan verici yeni fikirler verebilir. Boğa, yeni bir yatırım veya para kazanma fırsatını kontrol ederken Örümcek hisleriniz karıncalanıyor. Ve genellikle iyi bir para anlayışın var, ama dikkatli ol. Yalnızca olumlu tarafı görürseniz, çok önemli bir bilgiyi kaçırabilirsiniz.

Yay burcundaki güneş ve güç ve kontrol eviniz, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler’deki Mars’a karşı çıkıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Bazı iyi niyetli insanlar, başka seçeneğiniz olmadığını söylediklerinde sizi kızdırabilir. Bu, iş seçimlerinizle veya nerede yaşayacağınızla ilgili olabilir veya bu, İnternet hizmetinizi nasıl aldığınız gibi küçük bir şey olabilir. Boğa, kuşatılmaktan hoşlanmıyorsun, ama şu anda yerinde durmaktan başka bir şey yapamayabilirsin. Genel olarak, bu, kaynak toplamaya yönelik doğal yükseliş arzunuzu yeniler, böylece sınırlı seçenekler arasında sıkışıp kalmazsınız.


Boğa Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, sizi finansal ve profesyonel olarak güçlü hissettirecek olan nedir? Çalışma haftanız başlarken, 4 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, bazı profesyonel taahhütlerinizden emin olamayabilirsiniz. Planlarınızın kontrolünü finansal ve profesyonel olarak hissetmek için neye ihtiyacınız olduğunu düşünün. Sınırlarınızı zorlamaya dahil olanlarla havayı temizlemek zorunda kalabilirsiniz.

Birkaç gün sonra Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacağından, fikirlerinizi dile getirmek için çalışmanız gerekebilir. Bu ikinci kare sırasında herhangi bir kazara ayak ağıza sendromundan kaçınmaya çalışın. Şans eseri, Merkür 6 Aralık Salı günü Oğlak burcuna girecek ve bu, iletişim ve planlama becerilerinizde daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olacak.

Ardından İkizler burcundaki dolunay altı aylık bir döngüyü ertesi günü kapatmak için arayacak. Dolunay sırasında, finansal ve profesyonel güvenlik duygunuzun nasıl değiştiğini düşünün. Farklı şeylere de değer verebilirsiniz, bu da paranızı nasıl idare ettiğinizi ve ileriye dönük çalışmalarınızı etkileyebilir. Haftanın sonunda, Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, profesyonel yolculuğunuzda yatırım yapmaya ve yeni deneyimler edinmeye hazır hissedebilirsiniz.


Boğa Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Dolunay, haritanızın yakın ilişkileri yöneten bölümünü harekete geçirir. İşleri daha da ileriye götürmeyi umduğunuz sıradan bir aşk ilgisi varsa, onun peşinden gidin! Sadece ilişki kalıplarını tekrarlamadığına dikkat et.

Yedinci ayın akşamı, besleyici ama heyecan verici bir enerjinin yumuşak bir akımı tezahür edecek. Kişisel bir görüşme sizi hemen harekete geçirir ve romantik bir partnerle ilerlemek isteyip istemediğinizi belirlemeniz için ihtiyacınız olan içgörüyü sağlar. Venüs dünyevi Oğlak burcuna girerken yaratıcı ifadenize katkıda bulunurken, sanatsal yönünüze eğilmenin zamanı geldi.

Son zamanlarda rafa kaldırılan herhangi bir tutku projesi varsa, şimdi vizyonunuzu maddi dünyaya taşımak için görevlerinizi yeniden düzenlemenin zamanı geldi. Bu Venüs yerleşimi, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için de harikadır. Bu nedenle, sanat malzemelerini patlatmak istemiyorsanız, en iyi arkadaşlarınızla brunch için dışarı çıkın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.