Boğa Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Evren sürekli genişlemektedir. Sosyal havuzunuzdaki birkaç küçük dalga oldukça ciddi dalgalar haline geliyor. Haftanın başında, bazı arkadaşlarınızı döngüye dahil etmenin zamanı gelmiş olabilir. Konuşmak için birini kullanabilirsin. Ve insanlarla konuşmaktan bahsetmişken, bazen o sevimli insanın da en az senin kadar utangaç olduğunu ve işi bitirmeni beklediğini unutma. Son zamanlarda aşk hayatınız hakkında çok düşündünüz ve bu hafta sonu, dalmaya hazır olduğunuza pekala karar verebilirsiniz.


Boğa Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2022’nin son haftası geldi. Hazır mısın Boğa? Çalışma haftanızın başında tatil sezonunun şenliklerinin tadını çıkarın. Hafta ortasına kadar pek bir şey olmuyor, bu nedenle hafta ortasına kadar profesyonel olarak odaklanmış hissetmeyebilirsiniz.

28 Aralık Çarşamba gününe kadar, Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda ne kadar ilerlediğiniz konusunda iç gözlem hissedebilirsiniz. Sextil’in rüya gibi bir havası olduğundan, bu zamanı olumlu bir etki yaratan meslektaşlarınıza, akıl hocalarınıza ve iş arkadaşlarınıza ulaşmak için kullanabilirsiniz.

2022 yılı boyunca mesleki hedeflerinizin peşinden koşmak için gereken yerde kendinize itibar edin. Ertesi gün, Merkür Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde yanlışlıkla herhangi bir gereksiz kargaşaya neden olmamak için enerjinizi Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca kullanın.

Merkür gerilemesi yürürlükte olduğundan, 2023’te keşfedebilecekleriniz veya keşfedebilecekleriniz için açık fikirli olmaya çalışırken, bu yılki profesyonel keşiflerinizdeki umut ışığını yeniden gözden geçirmek için bu zamanı kullanın. İş yerinde minimum yanlış iletişim veya seyahat sorunları ile iyi bir yıl geçirin.


Boğa Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tatil sezonunun koşuşturmasını geride bırakmak üzereyken, hafta başında kendinize biraz zaman ayırmalı ve sağlığınızı kontrol etmelisiniz. Balık ayı, haritanızın umutları ve vizyonları yöneten sektöründe kamp kuracak. Kendinizi rahat ve topraklanmış bir kafa boşluğuna geri getirmek, yeni yılda romantizme hazırlanmanıza yardımcı olabilir.

Ay, Mars ve Pluto ile gergin yönler paylaştığında gerginliğe dikkat edin. Bu titreşimler kesinlikle kişisel, profesyonel ve romantik hayatınızdaki şeyleri sarsacak ve beraberinde yoğun bir enerji getirecek. Muhtemelen geri tepeceğinden, bu gün romantizmi zorlamaya çalışmaktan kaçının. Bunun yerine sessiz ve huzurlu bir haftayı kucaklamaya çalışın.

Tutku, Yeni Yıl Arifesinde havada asılı kalacak ve sizi kendinize yeni bir romantik fetih bulma havasına sokacak. Saçınızı açık bırakmak, etkilemek için giyinmek ve utanmadan flört etmek için kendinize izin verin. İnsanlar şu anda bağlantı kurma havasında olacak ve ortamdan yararlanmakta utanılacak bir şey yok.


Boğa Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değişim seçeneklerini değerlendiriyorsunuz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve eğitim eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve halka açık gösteri evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, dünyaya sunduğunuz şeyler birçok kişi tarafından fark ediliyor. Boğa, yazım ve dil bilginizi iki kez kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bugün ne paylaştığınıza dikkat edin, çünkü başkaları söylediklerinizi tekrar paylaşabilir ve bu da itibarınızı etkileyebilir.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve arkadaşlık evinizi 60 açıyla açı yapacak. Siz ve bir arkadaşınız bugün kendinizi yakın hissediyor olabilirsiniz. Boğa, geçmişten bazı hikayeler paylaşıyor ve ne kadar ortak noktanız olduğunu fark ediyor olabilirsiniz. Ya da belki arkadaşınız omzunuzda ağlıyor ve siz bu kişi için büyük bir empati hissediyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.