Boğa Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Boğa burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta yapmak istediğiniz çok şey var ama nasıl ilerleyeceğinizden pek emin değilsiniz. Kararlar çabuk gelmiyor. Pazartesi ve Salı günleri hangi gömleği giyeceğinize zar zor karar vereceksiniz. Çarşamba günü, uzun vadeli planlama olasılığı sizi biraz endişeli hissettirecek. Yardım etmekten mutluluk duyacak arkadaşlarınız var. En azından Perşembe günü birini aramalı ve fikirlerinizi ondan sektirmelisiniz. Hemen daha iyi hissedeceksin. Arkadaşlarınız, dışarı çıkıp birlikte bir şeyler yapabileceğiniz insanlardan daha fazlasıdır. Bu hafta sonu size hatırlatılacağı gibi, onlar aynı zamanda sizin müttefiklerinizdir.


Boğa Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs, 2 Ocak’ta şifalı asteroit Chiron’un küçük bir açısını oluşturduğundan, hafta başında bir mola vermeniz istenecek. Bu titreşimler, stres düzeylerinin yükselmesine veya endişeli hissetmenize neden olabilir. , bu yüzden kendinize karşı nazik olmanız ve iyileşmek için ihtiyaç duyduğunuz alanı ayırmanız çok önemli olacaktır.

Dördüncü günün sabahı, Venüs ve Jüpiter birleştiğinde bir değişim getirecek ve yeniden kendiniz gibi hissetmenize yardımcı olacak. Bu tatlı bağlantı, sevgi dolu bir enerji akışını yolunuza taşıyarak, kalbinizi sevginin potansiyeline açmanıza yardım edecek. Geçmişten gelen herhangi bir romantik acı, romantik yolculuğunuzda ilerlemenizi engelliyorsa, ay, dönüştürücü Plüton ile yardımcı bir bağlantıyı paylaştığında bu tür acıyı serbest bırakın.

Ay, Kuzey Düğümü ile bir ittifak paylaştığında, kader karşılaşmaları muhtemelen ilk kez ortaya çıkacaktır. Küçük değiş tokuşlar ileride daha anlamlı bağlantılara dönüşebilir, bu nedenle kimlerin göründüğüne dikkat etmek isteyeceksiniz. Ay ayrıca bu gün Uranüs ile yardımcı bir bağlantıyı paylaşacak, yani aşk beklenmedik ve heyecan verici şekillerde tezahür edebilir.


Boğa Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, planlar hazırlıyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Boğa, harika bir gelecek tasavvur etme yeteneğine sahipsiniz. Neptün, bir yıl sonra nerede olmak istediğinizi tasarlayabilmeniz için hayal gücünüzü harekete geçirir. Hayatınızın mimarı olabilirsiniz ve bugün bazı planlar yapmak için iyi bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü, haritanızın tepesindeki Kova burcundaki Venüs, Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Karizmanız bugün çok yüksek. Bu, sosyal bir etkinlikte veya bir flört uygulaması aracılığıyla aşkı bulmak için kendinizi oraya koymak için iyi bir gün. Boğa, bu aynı zamanda birisinin flört profiliniz için fotoğrafınızı çekmesi için harika bir gün.


Boğa Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2023 inanılmaz bir profesyonel yolculuk olacak Boğa! 1 Ocak Pazar günü, Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında etkili profesyonel taahhütlerde bazı radikal değişiklikler yapmanız gerekebilir. Kavuşma bir ölüm ve yeniden doğuş dönüşümünü tetikleyebileceğinden, profesyonel ilerlemenizde ilerlemeye devam edebilmeniz için belirli kısıtlamaları ortadan kaldırmanın zamanı gelmiş olabilir.

Oğlak burcundaki güneşin ertesi gün burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacağı göz önüne alındığında, kariyer yolunda doğru yönde ilerlediğiniz konusunda kendinize daha emin ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Venüs ayrıca bu dünyevi üçgen sırasında Kova’ya girecek ve bu muhtemelen kariyerinizde nereye gittiğinizin ve neyi başardığınızın benzersiz değerini artıracaktır. Kova burcundaki Venüs ayrıca sizi sıra dışı bir başarı veya beklenmedik bir ortaklıkla ilişkilendirebilir, bu nedenle eksantrik bir profesyonel değişime hazır olun!

Şans eseri, 4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter’le 60’lık açı yaptığında, mevcut profesyonel statünüz ve konumunuzla içsel ve dışsal bir uyum içinde görünüyorsunuz. günler sonra.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.