Boğa Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Boğa burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir dahaki sefere BM’nin bir barış gücüne ihtiyacı olduğunda, belki de başvurmayı düşünmelisiniz. Deneyimli bir diplomatın becerilerine sahipsiniz. Neşeniz neredeyse herkesi mutlu edebilir. Bu nedenle, bu haftanın başlarında kendinizi garip bir güç mücadelesinin içinde bulduğunuzda, yüksek yola çıkın. Üstünde yüzer. Bunun yerine önemli olan şeylere odaklanın. Çarşamba günü aşk hayatınızda büyük ilerleme kaydedeceksiniz ve ardından gelen heyecan çalışma haftasının geri kalanını hızlandıracak. Bu çiçek açan ilişki, hafta sonu düşünebileceğiniz tek şey olacak.


Boğa Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, profesyonel güçlendirmenize odaklanın ve bu çalışma haftasını kontrol edin. Haftanın başında, Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60 derece geçtiğinde, kariyer yolunuz üzerinde daha fazla otorite sahibi olma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel bir güç merkezi olarak yükselmenizin zamanı geldi, bu nedenle zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı kariyerinizde benzersiz bir profesyonel olarak öne çıkmanızı sağlayacak fırsatlara yatırmaya odaklanın.

Bununla birlikte, profesyonel arenanızda sizin üzerinizde kontrol veya otoriteye sahip olduğunu hisseden herkesin yanında çalışmak da akıllıca olacaktır. 14 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağından, doğru profesyonel hedeflere ve mümkün olan en iyi insanlarla çalıştığınızdan emin olmak için kendinize dürüst bir gerçeklik kontrolü yapmanız gerekebilir. Kontrol duygunuzu, gücünüzü ve hatta kaynaklarınızı etkileyen gri alanları düzeltmek için muhakemenizi kullanın.

Ertesi gün, profesyonel gidişatınızı, olmak istediğiniz profesyonelle uyumlu hale getirebilecek bir fikir edinebilir veya bir sohbete ağırlık verebilirsiniz.


Boğa Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yardımsever insanlar bulabilirsiniz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü Güneş’in Yay burcunda olması ve yakınlık evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Sen ve sevgilin birlikte biraz özel zaman geçirebilirsiniz. Bu, birkaç hafta boyunca son yalnızlığınız olabilir, bu yüzden bundan yararlanmak isteyebilirsiniz. Gelen misafirleriniz, üniversiteden eve gelen çocuklarınız ve her saat ziyaret eden arkadaşlarınız olabilir. Boğa, siz ve eşiniz biraz verimli bir yastık konuşması için bir araya gelebilirsiniz. Ne yapılması gerektiğini ve birbirinize nasıl yardımcı olabileceğinizi tartışabilirsiniz.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, Balık burcundaki Neptün karesine ve topluluk evinize doğru ilerliyor. Topluluğunuzun ürettiği sanat eserine bakıyor olabilirsiniz. Boğa, bu tatil ışıklarının sergilenmesi, yerel bir kulüp tarafından düzenlenen bir yarışma veya ev yapımı önlükler, nefis reçeller ve el yapımı ahşap yapbozlarla dolu bir tatil butiği olabilir.


Boğa Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, Yengeç ayının haritanızın iletişimi yöneten sektörünü harekete geçirmesiyle başlıyor, bu da duygusal tatmini romantik olarak aramadan önce ruhsal olarak aramanız gerektiği anlamına geliyor. Bu titreşimler, özellikle on dördüncü ve on beşinci günlerde, Başak ayı güzel Venüs’e yakınlaşarak sizden kendini sevme ve sağlıklı sınırlar uygulamanızı isterken dokunaklı olacak. Hemen şimdi içinize dönmek, önünüzdeki romantik yolunuza netlik getirmenize yardımcı olabilir, bu nedenle kendinizi yansıtmak için sessiz bir zamanda kendinizi şımartmak konusunda kendinizi kötü hissetmeyin.

Haftanın bu kozmik ikliminin oyunlara sabrı yok ve insanlar size gerçekte kim olduklarını gösterecek. Aşkınız beklentilerinizi karşılamıyorsa, bunu büyük bir kırmızı bayrak olarak görmeli ve hala yapabiliyorken ayrılmalısınız.

Artı tarafta, eğer doğru kişiyle iç içeyseniz, duygusal, fiziksel ve entelektüel alemlerde işler kızışabilir. Duygusal atılımlar, 16’sında, Başak’taki son dördün ayı Yay burcunun güneşini çekerken tezahür edecek. Yakınlaşmayı umduğunuz biri varsa, dürüst ve şeffaf konuşmalar için yer tutarken bu hisleri engelleri yıkmak için kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.