Başak Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Başak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Başak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sen ve sen-kimler şaşırtıcı derecede iyi anlaşıyorsunuz. Bir ton kimyanız ve bir ton ortak noktanız var. Ama bir yere gidiyor mu? Belki de öğrenmenin zamanı gelmiştir. Bu konuda rahat olun. Onlarla daha fazla zaman geçirerek çok şey öğreneceksiniz. Haftanın ilerleyen saatlerinde, önünüzde potansiyel olarak harika günler olmasına rağmen, iş sizi aşk hayatınızdan tamamen uzaklaştıracak, bu yüzden çok fazla umursamayacaksınız. Hafta sonunuz da oldukça çılgın olabilir.


Başak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta elma ağaçtan uzağa düşmüyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve aile evinizin Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, soy ağacınız hakkında kendi davranışlarınız hakkında birçok şeyi açıklayan bir şeyler öğrenebilirsiniz. Başak, daha önce hiç tanışmadığın bir üvey kardeşle tanışabilirsin (ve ikinizin de aynı burna sahip olduğunu görebilirsin). Ya da aile ağacının derinliklerine iniyor ve başarılı atalar, liderler, öğretmenler ve belki de soylular gibi bazı gerçek cevherleri ortaya çıkarıyor olabilirsiniz.

Yay burcundaki güneş ve mesken eviniz, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Evi düzene sokmak için gayretle çalışıyor olabilirsiniz. Başak, bu bir misafir odasını boyamak, küçük onarımlar yapmak veya kileri doldurmak anlamına gelebilir. Ve bunu yaparken, evdeki diğer insanların sizin istediğiniz kadar yardım etmediğini fark ediyorsunuz. İnsanları bir amaç etrafında toplamaya ikna etmeyi zor bulabilirsiniz. Bugün yapılmasını istiyorsanız, muhtemelen kendiniz yapmanız gerekecek.


Başak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizin işe yaradığını düşünüyor musunuz, Başak? Çalışma haftanızın başında, Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, iş-yaşam dengenizden emin olamayabilirsiniz. Profesyonel taahhütlerinizden bazıları, sınırlarınıza bağlı kalmıyor veya onlara bağlı kalmıyor; bu, aynı anda çok fazla şeyle uğraşmaya çalışıyorsanız, kendinizi rahatsız hissetmenize neden olabilir.

Birkaç gün sonra Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında ortaya çıkabilecek potansiyel aksiliklerden kaçınmak için iş arkadaşlarınızla doğrudan olun. Er ya da geç bir şey söylemezseniz, bu büyük bir iletişim bozukluğuna ve hatta gerginliğe yol açabilir! Şans eseri, Merkür 6 Aralık Salı günü Oğlak burcuna girecek ve bu, bir tutku projesi peşinde koşma planlarınızı bir araya getirirken biraz daha metodik ve topraklanmış hissetmenize yardımcı olacak.

Bir gün sonra İkizler burcundaki dolunay, altı aylık profesyonel bir döngüyü kapatmaya çağıracak. Ay boyunca ne kadar büyüdüğünüzü, neler başardığınızı ve hatta gitmeyi seçtiğiniz yolu düşünün. Hafta sonunda, Venüs Oğlak burcuna girdiğinde kendinizi her zamankinden daha yaratıcı hissedeceksiniz.


Başak Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

6 ve 9 Aralık tarihlerinde Merkür ve Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, akran grubunuz içinde hassas ve nazik bir rol üstleneceksiniz. tavsiyeni dinlemeye istekli değilim. Başkalarının ihtiyaçlarını karşılamakla ilgilenmiyorsanız, bu zamanı çevrimiçi varlığınızı düzenlemek ve gerekirse flört profilinizi güncellemek için kullanmalısınız.

Yönetici gezegeniniz Merkür, altıncı evdeki diğer dünya burcu Oğlak burcuna geçtiğinde, sizi romantik özlemlerinizle yeniden bağlayabilirken temiz bir nefes alabilir. Aşka yönelmeyi seçtiğinizden emin olun ve sağlıklı arkadaşlıklara veya romantik ilgi alanlarına yönelmeye çalışın.

7 Aralık’ta dolunay altında özgüveniniz darbe alabilir, özellikle de o akşam güneş ve Mars karşı karşıya geldiğinde hassasiyetten yoksun büyük egolarla çevriliyseniz. Yedinci gün, insanların size nasıl hissettirdiğine dikkat edin. Başkalarının öz-önem duygusunun sizin öz-değerinizi azaltmasına izin vermeyin. Bu hafta parla!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.