Başak Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Başak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Başak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İkiniz de birbirinize aşıksınız ama aklınızda farklı zaman dilimleri var. Bu kişiden gerçekten hoşlanıyorsanız, rahat oldukları bir hızda hareket etmelerine izin vermeniz önemlidir. İş açısından, bu çok verimli bir hafta olmayacak, ancak aşk hayatınızı çözmede çok ilerleme kaydedeceksiniz. Bu, kafa karıştırıcı olmayacağı anlamına gelmez. Ancak Perşembe gününe kadar, bu potansiyel ilişkinin ne kadar gerçekçi olduğuna dair güçlü bir fikre sahip olmalısınız, bu da bir amaç doğrultusunda hareket etmenizi sağlayacaktır. Bu hafta sonu uyumluluğunuzu test edin.


Başak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2022’nin son haftasını atlatma zamanı Başak. Çalışma haftasının başlangıcı, siz sevdiklerinizle tatilin tadını çıkarırken daha çok dinlenmeye ve rahatlamaya odaklı olabilir. Kolay olmayacak biri olsanız da, bunun normal çalışma rutininizden güzel bir değişiklik olduğunu hissedebilirsiniz.

Haftanın ilerleyen saatlerinde, 28 Aralık Çarşamba günü Oğlak burcundaki Venüs Neptün’le 60’lık açı yaptığında işinizi güçlü bir notla bitirmeniz gerekebilir. 60’lık açı, kendinizi ifade etme taahhüdünüz konusunda nasıl hareket etmeniz gerektiğini yeniden düşünmenin zamanının geldiğini gösteriyor. , yaratıcılık ve tutku projeleri. Ayrıca, sahip olabileceğiniz veya birinin sizin için sahip olduğundan şüphelendiğiniz herhangi bir iş aşkını da ele alabilir! Her iki durumda da, yükümlülükleriniz, ortaklıklarınız ve profesyonel taahhütlerinizle sınırlarınız hakkında net bir bakış açısı sağlamaya çalışın.

Ertesi gün, Koç burcundaki ilk çeyrekte kendinizi güçlü ve kontrollü hissetmenizi sağlayacak bir fırsata yatırım yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Ay pozitif olmasına rağmen, Merkür aynı zamanda Oğlak burcunda geri hareket edecek ve aynı zamanda Oğlak burcunda Venüs ile kavuşum yapacak. Geri giden Merkür’ün aksiliklerini zarafetle manevra etmeye çalışın!


Başak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, haftanın ilk bölümünde düşüncelerinizi ve duygularınızı çözmeniz istenecek, çünkü ay haritanızın ortaklıkları yöneten sektörüne ışık tutuyor. Merkür şu anda Oğlak burcunda geriye doğru hareket ederken, haritanızın kendini ifade etmeyi yöneten bölümünü etkinleştirirken, önceki ilişkilerin nasıl değiştiğine dair temaların ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz. Bu kozmik iklimi, gelecekte daha sağlıklı ilişki dinamikleri ile ilerleyebilmek için geçmişte sınırlarla ilgili yaptığınız hataları analiz etmek ve bunlardan ders çıkarmak için bir fırsat olarak kullanın.

Yeni yıl yaklaşırken, bir yabancı deniziyle yüzleşmek için dışarı çıkmaktansa evde kalmanın cazibesine kapılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla küçük bir parti düzenlemeyi düşünün ve bu olayı hoşlandığınızı da davet etmek için bir bahane olarak kullanın. Yılbaşı Gecesi’nin genel havası neşeli olacak ve size flört etmek ve romantizme ilham vermek için mükemmel kozmik iklimi verecek. Ancak, ilki tamamen sizinle, yaratıcı hedeflerinizle ve kendiniz için eğlenmekle ilgili olmalıdır. Önümüzdeki yıl boyunca sanatsal olarak nasıl gelişmek istediğinize dair niyetler belirlemek için bu titreşimleri kullanın, bu kesinlikle herhangi bir değerli talipin dikkatini çekecektir.


Başak Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir randevunuz olabilir.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve yaratıcılık eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve çaba evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, bir şeyi doğru yapmaya çalışıyorsunuz. Başak, oturma odasına resim asıyor olabilirsin. Ya da sevgiliniz için nefis bir tatlı hazırlıyor olabilirsiniz. Bugün, doğru bir şey elde etmek istiyorsun.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve ilişkiler evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün romantik bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Başak, bir kapıyı açmak için uzanırken elin bir yabancının eline değebilir ve bu bir sohbet başlatır. Birkaç dakika içinde birkaç ortak noktanız olduğunu keşfedersiniz. Bu bir kahve randevusuna ve belki daha fazlasına yol açabilir. Aşkı arıyorsanız, bugün sihir olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.