Başak Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Başak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Başak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü bir bulmaca kendini gösterecek ve oldukça zor olacak ama çözemeyeceğiniz bir şey yok. Herkes histerikken, siz anlayışlı ve mantıklı olma yeteneğine sahipsiniz. Bu yüzden genellikle sosyal durumlarda üstünlük sizdedir. Ayrıca bu hafta, ailenizin küçük bir toplantı düzenleme konusunda size güvenmesinin nedeni de budur. Akrabalarınız arasında bile doğal bir lidersiniz. Bu hafta sonu biraz gevşeyin ve akşamlarınızı çok dikkatli planlamayın. Bazen hayatın seni nereye götürdüğünü görmek en iyisidir. Kendini şansa aç.


Başak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk bölümünde derin bağlantılar sizin için hızla tezahür edecek. Bu enerji, romantik fetihlerinize dürtüsellik ve heyecan getirecek. Ancak, birisinin çok hızlı bir şekilde içeri girmesine izin vermemeniz konusunda dikkatli olmalısınız, aksi halde bunun bedelini daha sonra ödeyebilirsiniz. Evet, başkalarıyla bağlantı kurmak iyidir, ancak iş ruhunuzu açığa çıkarmak veya derin sırları açığa çıkarmak olduğunda biraz beklemek isteyebilirsiniz.

Ruh eşi bağlantıları, yedinci gün, Güneş geri giden Merkür ile yararlı bir bağlantı oluşturduğunda birdenbire ortaya çıkabilir. Bu enerji, yönetici gezegeniniz Merkür, haftanın başlarında Boğa burcundaki ayına kozmik bir öpücük gönderirken özellikle dokunaklı olacak. Bu gün evrenle bağlantınız güçlenecek, bu yüzden bunu diğer tarafa gelecekteki bir eşe çekmek istediğiniz şeyi iletmek için bir fırsat olarak kullanın.

Şu anda, özellikle kalp meseleleriyle ilgiliyse, işaretlere de dikkat edin. Aşk hayatınızda nasıl ilerleyeceğinizden emin değilseniz, bir meditasyon seansı veya profesyonel tarot falı ciddi bir netlik sağlayabilir.


Başak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli bir bulmacayı çözüyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, hayatınızı yükseltmek için planlar yapıyor olabilirsiniz. Başak, bu bir süredir düşündüğün bir şey olabilir ve şimdi parçalar bir araya geliyor. Bu çözebileceğiniz bir bilmecedir.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, sağlığınız için de iyi olan gerçekten eğlenceli bir şey yapma fırsatınız var. Arkadaşlarınızla yoga yapıyor olabilirsiniz veya hepiniz kayak yapmak için yamaçlara gidiyor olabilirsiniz. Başak, birlikte sağlıklı bir beslenme planına da başlayabilirsiniz. Bugün mutfağınızda gülerek ve malzemeleri paylaşırken yemek hazırlayabilirsiniz.


Başak Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2023’te sana ne ilham verecek Başak? 1 Ocak Pazar gününden itibaren, Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yaptığında, iş hayatınızda yaratıcılığınızı ve yeteneğinizi bir sonraki seviyeye taşıma dürtüsünü hissedebilirsiniz. Kavuşma, iş hayatınızda yaratıcı girişimlerde başı çekerek kendinizi güçlendirmenizi isteyeceği için radikal ve dönüştürücü!

Ertesi gün Oğlak burcunda geri giden Merkür Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, yaratıcı yönünüzün gelişmesine izin verecek devam eden taahhütlerinizi gözden geçirme fırsatı ortaya çıkabilir. Bu geçişte Venüs de Kova burcuna gireceği için işlerinize daha tatlı bir yaklaşım bekleyebilirsiniz. Bu Venüs geçişi, genel üretkenliği artırabilecek iş yeri bağlarının güçlendirilmesine de yardımcı olabilir.

Ancak, herhangi bir karışıklığın üzerine genişlemekten kaçınmak için sınırlarınızı korumanız gerekecek, çünkü Kova burcundaki Venüs birkaç gün sonra Koç burcundaki Jüpiter’i 60 derece yapacak. Bununla birlikte, sekstil aynı zamanda size doğru alışkanlıklara, rutine ve işe yatırım yapıyormuşsunuz gibi hissettirebilir! Haftanın sonunda, Yengeç burcundaki nostaljik dolunay sırasında profesyonel özlemleriniz ve ağ kurma fırsatlarınızda ne kadar ilerlediğinizi düşünmelisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.