Başak Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Başak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Başak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Genelde aşırı duygusal değilsindir. Ne de olsa gemiyi yöneten o büyük, analitik beynin var. Ancak hafta başladığında, keskin duygusal içgüdülerle birleştirilmiş güçlü entelektüel merakın ikili güçlerini elde edeceksiniz. Bugünlerde sizi şaşkına çeviren her ne ise onu çözmek için bu güç kombinasyonunu derinlemesine araştırın. Haftanın ilerleyen saatlerinde çözümleri zorlamayın. Sadece doğal bir şekilde akmalarına izin verin (özellikle bu, cesur olmak ve risk almak anlamına geliyorsa). Hem Perşembe hem de Cuma sıcak olarak nitelendirilir, bu nedenle çapkın fırsatları kaçırmayın. Bu hafta sonu, bir şeyler yolunda gitmiyorsa, rutinde bir değişiklik yapmayı deneyin.


Başak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler lehinize gelişiyor.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve zevk evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve kariyer eviniz ile başlıyor. İşiniz planlarınızı bozabilir. Başak, tatilin için saatin bitmiş olsa bile çalışmak zorunda olman mümkün. Veya bu hafta çalışan insanlara yardımcı olmak için birkaç e-postayı yanıtlamalısınız. İşe kesinlikle gelemeyen birinin yerini doldurmanız gerekebilir. Bugün, eğlenceli planlarınız sekteye uğrayabilir.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve evinizin ve ailenizin evi Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Artık akrabalar gelebilirdi. Belki kasabanıza veya evinize geliyorlar. Başak, havaalanından insanları alıyor olabilirsin. Kardeşler ve kuzenler ebeveyninizin evine geliyor olabilir. Sevdiklerinizle olabildiğince çok zaman geçirebilmek için dairenizden onların evine gidip geliyorsunuz.


Başak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kaynaklarınızı yatırımlarınıza yeniden odaklamak için gezegen enerjisini kullanın Başak. Haftanın başında, İkizler’de geri giden Mars, Koç’ta geri giden Kayron’u altmışta geçtiğinde, yatırımlarınızın kariyerinize, başarılarınıza ve statünüze nasıl etki edeceğinden emin olamayabilirsiniz. Konfor bölgenizin dışında olsa da, kariyer yolunuzda keşfetmeye değer olabilecek bir caddeyi daha da geliştirme riskini alırken, sekstil herhangi bir kontrol veya güç kaybı korkunuzu iyileştirmek için bir fırsat olabilir.

Jüpiter 20 Aralık Salı günü Koç burcuna gireceğinden, kişisel, profesyonel ve finansal arayışlarınıza yatırım yapmaya başlamanın tam zamanı gibi hissedebilirsiniz. Koç burcundaki Jüpiter daha gizli bir etki yaratacağından, bazı yatırımlarınızı kendinize saklamayı düşünmelisiniz. Bunu yapmak, fırsatlarınız üzerinde daha fazla kontrole ve güce sahip olduğunuzu hissetmenize neden olabilir.

Ertesi gün güneş Oğlak burcuna gireceğinden, yatırım yapabileceğiniz en iyi şey fikirleriniz, kendinizi ifade etme ve tutku projelerinizdir. Ancak, Jüpiter hemen güneşle kare açı yapacağından, fırsatları değerlendirerek üzerinde çalışılması gereken ayrıntılar olduğunu hissedebilirsiniz.


Başak Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, haftanın ilk bölümünde düşüncelerinizi ve duygularınızı çözmeniz istenecek, çünkü kozmos haritanızın hem finansal hem de duygusal güvenliği yöneten sektörüne ışık tutuyor. Jüpiter şimdi haritanızın kendini ifade etmeyi yöneten kısmını aktive ederken, önceki ilişkilerin nasıl değiştiğine dair temaların ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz. Bu kozmik iklimi, gelecekte daha sağlıklı ilişki dinamikleri ile ilerleyebilmek için geçmişte sınırlarla ilgili yaptığınız hataları analiz etmek ve bunlardan ders çıkarmak için bir fırsat olarak kullanın.

Yeni sezonla birlikte, bir yabancı deniziyle yüzleşmek için dışarı çıkmaktansa evde kalmanın cazibesine kapılabilirsiniz. Gündönümü için arkadaşlarınızla küçük bir parti düzenlemeyi düşünün ve bu olayı hoşlandığınızı da davet etmek için bir bahane olarak kullanın. Neşeli olmalı, size flört etmek ve romantizme ilham vermek için mükemmel kozmik iklimi sağlamalı. Ancak, her şey sizinle, yaratıcı hedeflerinizle ve kendiniz için eğlenmekle ilgili olmalıdır. Önümüzdeki yıl boyunca sanatsal olarak nasıl gelişmek istediğinize dair niyetler belirlemek için bu titreşimleri kullanın, bu da tüm değerli taliplerin dikkatini çekecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.