Başak Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Başak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Başak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bazen en iyi strateji bir tuğla duvar olmaktır. Ama Pazartesi günü daha çok kil gibi olmak isteyeceksin. Esnek. Uyarlanabilir. Bu hafta bir şeyler yapabilmenin tek yolu bu. Görünen o ki, yapılması gerekenlerin çoğu sizin çıkarınız için değil, birkaç arkadaşınızın yararı için. Ancak kendi projelerinizi başlatmak için de zamanınız olacak. En iyi proje? Kim olduğunu bildiğin seni baştan çıkarmak. Bu hafta sonu, varlığınızı gerçekten duyurmanın zamanı gelmiş olabilir. Sıçrayan bir şey yap. Büyük birşey.


Başak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bu hafta nispeten istikrarlı bir iş-yaşam dengesine sahip olmaya odaklanın. 12 Aralık Pazartesi günü Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60’lık açı yaptığında, sağlıklı bir iş-yaşam dengesini kolaylaştırmak için ne tür bir rutine veya programa ihtiyacınız olduğunu düşünmelisiniz. avantajınıza kullanmanız için temel.

Bu nedenle, iş-yaşam sınırlarınızı veya beklentilerinizi korumak için harika bir gün olabilir, bu da haftanın ilerleyen saatlerinde Yay burcundaki güneşin Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapmasına yardımcı olabilir. Sınırlarınızı korumak, bu kareyi aşmanıza yardımcı olacaktır, çünkü Neptün’ün puslu etkisi, profesyonel bir bağlılıkla veya iş için aşırıya kaçma potansiyeli olan gri bir alan olarak ortaya çıkabilir. İş-yaşam dengenizin yapısına bağlı kaldığınız sürece, bu meydanı aşırı yük hissetmeden geçebilirsiniz.

Neyse ki, 15 Aralık Perşembe günü Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, bir sohbet profesyonel yolculuğunuz hakkındaki görüşlerinizi değiştirebilir. !


Başak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, aile bağlarını güçlendiriyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü Güneş’in Yay burcunda olması ve aile evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Başak, bugün daha yaşlı bir akrabanın yardıma ihtiyacı olabilir. Onları doktora, dişçiye ya da çok sevdikleri Alman sosislerini satan o özel markete bırakabilirsiniz. Bu bireyle daha derin bir düzeyde bağlantı kurmak için harika bir zaman. Çocuklukları hakkında bir sohbet başlatmak ve erken yaşamları hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz.

14 Aralık Çarşamba günü güneş, ilişkiler evinizde Neptün kare açısına doğru ilerliyor. Başak, daha önce düşünmediğin biriyle romantizm gelişiyor olabilir. Yaşam tarzları, yaşları veya farklı dinleri nedeniyle geri kalmış olabilirsiniz. Ama şimdi ikinizin arasındaki sınırlar bulanıklaşıyor çünkü çok fazla ortak noktanız var. Aslında, sadece tıklıyor gibisin.


Başak Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, insanlardan sözlerinin arkasında durmalarını bekliyorsunuz ve bu hafta evren sizden başkalarının sizinle nasıl sohbet ettiğine daha yakından bakmanızı isteyecek. Ayın on dördünde, aşık olduğunuz kişinin söylediklerine daha fazla dikkat etmek isteyeceksiniz.

Sözlerini yerine getiremeyeceklerini fark ederseniz, bunu ciddi bir kırmızı bayrak olarak görmelisiniz. Başkalarını analiz ederken pragmatik ve mantıklı bir yaklaşım kullanmayı unutmayın. Yüksek standartlarınız sizi genellikle kötü durumlardan kurtarır, ancak başkalarına ne zaman fayda sağlayacağınızı bilmek her zaman net olmayacaktır.

Hafta sona ererken, puslu Neptün, güneşinizle tatlı bir bağlantı paylaşırken ay ile karşıt açı oluşturduğundan daha fazla belirsizliğin ortaya çıkması muhtemeldir. Şu anda romantizmde kaybolmak kolay olurdu ve kaybolsan da sorun değil. Sadece gerçekçi görünmeyen fantezilere kanmamaya çalış. Bugün konuşulan kelimelerin amaçlandığı gibi ortaya çıkması pek mümkün değil.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.