Balık Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Balık burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Balık burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü kimin -biliyorsun- dikkatini gerçekten neyin çekeceğini biliyor musun? Bir aşk mektubu. İnsanlar artık aşk mektubu göndermiyor. Ama bunu kaldıracak kadar eski kafalısın. En azından eski moda ruh hallerine sahipsin. Her neyse, kesinlikle romantik olurdu. Salı ve Çarşamba romantizm cephesinde biraz yavaş olacak. Ancak Perşembe ve Cuma günleri, şiir ve müzik gibi romantizm de yeniden güçlü bir şekilde öne çıkıyor. Nasıl soruyorsun? Hafta sonu çözmeniz için bu kadar!


Balık Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sizin için yeni bir olasılık açılıyor.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve kariyer eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Bir süpervizör bugün size yaklaşabilir ve sizi izlediklerini size bildirebilir. Senin için büyük planları olabilir. Balık, size daha fazla sorumluluk ve prestij kazandıracak yeni bir pozisyon açılıyor olabilir. Ayrıca, özgeçmişinizin dolaşımda olması ve bir görüşme veya hatta bir teklif için çağrı almanız da mümkündür.

Yay burcundaki güneş, 7 Aralık Çarşamba günü İkizler burcundaki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. İşe gidip gelişinize bakıyor olabilirsiniz. Bir süre evden çalıştıktan sonra artık ofise geri dönmeniz gerekebilir. Veya son zamanlarda daha fazla trafik var ve evden uzakta ne kadar zaman geçirdiğinizi fark ediyorsunuz. Taşınma veya yeni bir iş bulma fikriyle oynuyor olabilirsiniz. Balık, patronunuzla zamanın bir kısmında evden çalışmanıza izin veren karma bir pozisyon oluşturma hakkında konuşmanız da mümkündür (ancak bu, o konuşmanın günü değil).


Balık Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Balık burcu, kariyer yolunuz hakkında net bir fikriniz olsun. Çalışma haftanızın başında Yay burcundaki Venüs burcunuzdaki Neptün ile kare açı yaptığında taahhütlerinizi ve profesyonel statünüzü net bir şekilde görün. Bazı profesyonel yönlerinizle nasıl uyum sağladığınızı hayal etmek zor olabilir, ancak kendinizi farklı bir perspektiften görmek için fanteziyle savaşmaya değer olabilir.

Yay burcundaki Merkür birkaç gün sonra burcunuzdaki Jüpiter’le kare açı yapacağından, yolunuzun sizi nereye götüreceği konusunda oldukça iyimser hissedebilirsiniz. Kalbinizde umutla ilerlemenin zamanı geldiğinden, planlarınız hakkında açık ve olumlu konuşun. Başardığınız her şeyi başarabilirsiniz! 6 Aralık Salı günü Merkür Oğlak burcuna gireceğinden, hayallerinizin peşinden gitmek için planlar yaparken veya profesyonel bir bağlantıyla çalışırken kendinizi daha topraklanmış hissedebilirsiniz.

Ertesi gün İkizler burcundaki dolunayda artık size hizmet etmeyen her şeyi bırakarak iş-yaşam dengenizde daha özgüvenli hissetmenin zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Haftanın sonunda, Venüs Oğlak burcuna girdiğinde yıldızlara uzanabilecek profesyonel bir sosyete gibi hissetmeyi bekleyin.


Balık Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hafta, 4 Aralık’ta Yay burcu güneşi yönetici gezegeniniz Neptün ile stresli bir bağlantı paylaştığından, evrenin size karışık mesajlar göndermesiyle başlayacak. O yüzden sevdiğin kişiye kırgınsan olay çıkarmamaya çalış. Bu geçişin diğer tarafı, daha iyisi veya daha kötüsü için her şeyinizi ilişkiye vererek etrafınızdakileri beslemek isteyebileceğinizdir.

Aynı duygu, 6 Aralık’ta Merkür ve Jüpiter karşı karşıya geldiğinde yankılandı. 9 Aralık’ta Venüs ve Jüpiter benzer bir gergin bağlantıyı paylaşıyor. Haftanın büyük bir kısmı kendini iyi bir hayata kaptırmakla geçecek, bu yüzden kişinin alkol alımına dikkat etmesi ve insanların söylediği her kelimeye inanmamaya dikkat etmesi önemlidir.

Sağlıklı alışkanlıkları ve ilişkileri sürdürmek bu hafta özellikle zor olacak. Bu nedenle, sadece kendiniz için değil, onlara gösterdiğiniz nezaket ve cömertlikten kimsenin faydalanmamasını sağlamak için sınırlar koymak önemlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.