Balık Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Balık burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Balık burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü herkesin sana ihtiyacı var ki bu senin için sorun değil, çünkü etrafta dolaşmak için fazlasıyla enerjin var. Çok fazla sebze yiyor olmalısın. Kesinlikle ışıl ışılsın. Kendine iyi davranmaya devam et ve elinden geldiğince arkadaşlarına yardım etmeye devam et. Çarşamba günü kendinizi bir dağın tepesindeymiş gibi hissedeceksiniz. Perşembe günü aniden ufak bir sorun çıkabilir ve umduğunuz kadar kolay toparlanamazsınız. Ama bu hafta sonu yine topraklanmış hissedeceksin ve – şanslısın! – sevilmiş olacaksın. Ayrıca, sen de iyi yemek yiyeceksin gibi görünüyor.


Balık Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2023’e hazır mısın Balık? 2022 yılı sona ererken, çalışma haftanızın başında tatil şenliklerinin tadını çıkarmalısınız. Dinlenmek, sevdiklerinizle birlikte olmak ve yılı düşünmek için işten izin almak gerekli çünkü bir molayı hak ediyorsunuz.

Haftanın ilerleyen saatlerinde, 28 Aralık Çarşamba günü Oğlak burcundaki Venüs burcunuzdaki Neptün’ü altmış durumdayken bir profesyonel olarak kaydettiğiniz ilerlemeyi düşünürken iş arkadaşlarınızla çevrimiçi ve çevrimdışı bağlantı kurma zamanı gelecek. ve pozitif olarak, nasıl sunum yaptığınıza dair net bir fikre sahip olmak için muhakeme yeteneğinizi korumanız en iyisi olacaktır. Net bir bakış açısına sahip olmak, aynı zamanda daha büyük profesyonel topluluğunuz, bağlantılarınız ve mesleki hedefleriniz hakkında değerli bilgiler edinmenizi sağlayacaktır.

Ertesi gün, Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca mesleki ve finansal güvenliğinizde kendinize güven duyabilirsiniz. Fiery Luna, yılınızı yüksek bir notla bitirmek için son dakika takibini bile teşvik edebilir! Ancak bunu yapmadan önce, Merkür Oğlak burcunda geri hareket edeceği için gerekli tüm ayrıntıların veya bilgilerin düzeltildiğinden emin olun.


Balık Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda flört ediyorsanız, haftanın başına doğru işler daha gerçek olabilir. Aylık dönüşünüz, yoğun bağlar kurma arzunuzu harekete geçirecek ve havada bu kadar çok sevgi varken, daha derin bir şeye düşmemek zor olacaktır. Romantik bir beklentinin ortasında değilseniz, bu hisleri radikal bir öz sevgi pratiği yapmak için kullanın, böylece yeni yıla güvenle ve tüm kalbinizle girebilirsiniz.

Hafta ortası, Koç ayı kişisel gelişim evinizden geçerken sezgisel ve ruhsal yönlerinizi yeniden etkinleştirecek. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda rehberlik için evren olarak ve eski bir kalp yarasından hala devam eden tüm acıları salıverdiğinizden emin olun.

Boğa ayı, yeni yıl için tam zamanında, otuz birinciden başlayarak bol bir neşe getirecek. Gitmeye değer herhangi bir etkinlik olup olmadığını görmek için meslektaşlarınızdan bazılarına ulaşın. 2023’ün başlangıcını kutlarken biraz ağ oluşturmaya veya ekip oluşturmaya başlamak faydalı olacaktır. Yıl sona ererken, randevulara çıkmak için tonlarca fırsat olmayabilir, ancak 1 Ocak vurduğunda, bahse girebilirsiniz ki fırsat yakında kendini gösterecek.


Balık Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, neredeyse her şey hakkında sezgiselsiniz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve arkadaşlık eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve hayır işleri evinize yarı sekstil açı yapıyor. Balık, mahallenizdeki yerel bir barınakta, gıda bankasında veya kar amacı gütmeyen topluluk tiyatrosunda yardım etmek için bir arkadaşınıza katılabilirsiniz. Bu, topluluğa geri vermek için bir şeyler yapmak için iyi bir gün.

28 Aralık Çarşamba günü, Venüs Neptün’ü kendi Balık burcunuzda ve fiziksel varlığınız olan evinizde 60 açı yapacak. Bugün başları döndürüyorsun. Herkes ne kadar çekici göründüğünüzü ve kıyafetinizin ne kadar harika olduğunu söylüyor. Balık, elinden gelenin en iyisini yapıyorsun, bu yüzden yeni arkadaşlar edinmek için iyi bir gün. Aşkı arıyorsanız, metin yoluyla iletişim kurmaya yeni başlamış olsanız bile, bu ilk buluşmaya gitmek için harika bir zaman.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.