Balık Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Balık burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Balık burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı, uzun matematik problemlerini çözmenin veya bilgisayarınızı tamir etmenin zamanı değil. Örneğin salı, üzüm yemek ve şiir okumak için güzel bir gün olabilir. Aslında, bütün hafta çok disiplinli bir kafa boşluğunda olmayacaksın. Perşembe günü romantik entrikanın vahşi ormanlarına dalacaksınız ve Cuma gününe kadar bütün gün müzik dinlemek ve belki daha fazla şiir okumak isteyeceksiniz. Ancak Cumartesi ve Pazar günleri başınızı öne eğip tekrar ciddileşme havasında olacaksınız. Ciddi şeyler hakkında. Senin işin. Ailen. Gerçekliğe dönüş.


Balık Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında aşık olduğunuz kişinin sevgisinden aşırı talepte bulunmamaya çalışın. O özel kişiden haber almazsanız, kişisel algılamayın. İnsanlar kendi sorunlarıyla meşgul olacak. Şu anda sizin için büyük kozmik ders, güvenliği başkalarının dikkatiyle değil, kendi içinizde bulmanızdır.

Gelen kutunuz boş geliyorsa umutsuzluğa kapılmayın. Ay burçları şehvetli Boğa’ya çevirdiğinde, gelgit ilk kez değişecek. Bu ay yerleşimi, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sosyal statünüz büyük bir gelişme gösterecek. İnsanlar şu anda romantik bir ruh halinde olacaklar.

Bunu, hayattaki daha güzel şeylerin tadını çıkarmak için bir işaret olarak alın ve hoşlandığınız kişiden lüks bir akşam yemeği, butik kokteyller ve hatta evde bir film ısmarlayın. Tek başına uçma havasındaysan, bunun yerine romantizm ve kendini şımartmak için bu hisleri kullan!


Balık Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, romantik bir fırsat sizi nefessiz bırakabilir.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü, Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcunuzdaki Neptün’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, yüksek benliğinizden ve çevrenizdeki Evrenden birçok mesaj alabilirsiniz. Meditasyon yoluyla Akaşik alana adım atabilir ve aradığınız cevapları bir araya getirebilirsiniz. Balık, tüm bilginin kaynağına dokunuyorsun.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve dinlenme ve iyileşme eviniz, Koç burcundaki Jüpiter ve konfor eviniz ile 60’lık açı yapıyor. Bugün, dinlenebilmeniz veya en azından bugün uyuyabilmeniz için bir yastık kalesi yapmak (kendinizi kabarık yastıklarla çevrelemek, etrafınızdaki manzaraları ve sesleri boğmak) iyidir. Balıklar, bir spa günü, uzun bir banyo veya jakuziye dalarak kendinize bakmayı düşünün.


Balık Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Artık yeni yıl geldiğine göre, profesyonel hayallerinizi gerçekleştirmeye odaklanmalısınız Balık! 1 Ocak Pazar gününden itibaren, Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda, daha büyük profesyonel topluluğunuzda ve özlemlerinizde bir güç kayması fark edebilirsiniz. Kavuşma, size gerçek iş arkadaşlarınızın kim olduğunu gösterecek ve kariyer yolunuzu kesinlikle geliştirecek olan profesyonel özlemlerinizi takip etmeniz için sizi doğru yöne doğru dürtecektir.

Oğlak burcundaki güneş ertesi gün Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacağından, bu doğru yolda olduğunuzdan daha emin hissetmenize yardımcı olabilir. Sohbette söylenen bir şey, belirli bir yönde devam etmek için onayınız olabilir.

Venüs’ün üçgende Kova’ya gireceği göz önüne alındığında, bu sizi kariyer yolunuza alışılmadık bir değer katabilecek benzersiz taahhütler ve fırsatlarla nasıl ilerlemek istediğinizi yeniden düşünmeye teşvik edebilir.

Kısa bir süre sonra, Venüs, Koç’ta Jüpiter’i altmış olacak ve profesyonel ve finansal güvenliğinizle bir inanç sıçraması için içsel bir arzuyu güçlendirecek. Hafta sonunda Yengeç burcundaki dolunayda profesyonel tutku projelerinizi ve fikirlerinizi düşünürken daha nostaljik hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.