Balık Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Balık burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Balık burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Üstüne basmayın! Hafta başlarken diğer insanlar size bir paspas gibi davranmaya çalışabilirler, ancak onları durdurma veya en azından çekip gitme gücünüz var. Haftanın ortası, parlak bir şans serisi yakaladığınız için çok daha kolay olmalı, ancak yine de yetkili kişileri amacınıza yönlendirmede sorun yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sonunda size yüksek yerlerden yardım getirebilir, ancak yardımın çoğunu yapanın siz olduğunu görünce şaşırabilirsiniz. İçinde olduğunu kim biliyordu? Bu hafta sonu hayallerinize teslim olun.


Balık Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, veriyor ve alıyorsunuz.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve arkadaşlık evinizin İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve aile eviniz ile başlıyor. Bugün aynı anda iki yerde olmanız gerekiyor, ancak bir Star Trek taşıyıcınız olmadığı için birini hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz. Sizi görmek isteyen arkadaşlarınız, okul oyununda oynayan bir çocuğunuz ve tatil hazırlıklarında yardıma ihtiyacı olan bir aile üyeniz olabilir. Bugün yoğun bir gün ama muhtemelen en az bir sosyal etkinlikten bahsetmeniz gerekecek.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve tanıma eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. İş yerindeki amirinizden bazı övgüler alabilirsiniz. Size güzel bir kart ve muhtemelen tüm sıkı çalışmanız için takdirlerini göstermek için bir hediye verebilirler. Yeni bir iş arıyorsanız, şu anda bir teklif alabilirsiniz.


Balık Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sezonun profesyonel elması Balık gibi hissetmeyi bekleyin! Çalışma haftanızın başında Oğlak burcundaki Venüs Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında ve Boğa burcunda Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, özlemlerinizi, bağlantılarınızı ve ağ kurma fırsatlarınızı çevreleyen tüm korkuları bırakın. Kare, korkunuzu veya endişenizi bir kenara bırakma fırsatını temsil eder ve üçgenin çalışmasına izin verir.

Kendinize güveninizi bir kez bulduğunuzda, konuşmanızda ve düşünce sürecinizde büyük bir fark göreceksiniz. Bu geçişlere eğilmek, Jüpiter kısa bir süre sonra Koç burcuna girdiğinde kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Koç burcundaki Jüpiter, profesyonel hayallerinizi inanılmaz iş arkadaşlarıyla sürdürmek için ilham verici fırsatları takip ederek liderliği ele geçirmenize yardımcı olacak. Ayrıca önümüzdeki birkaç ay içinde servette bir artışa yol açabilir!

Ardından 21 Aralık Çarşamba günü güneş Oğlak burcuna girerek kendinizi sıcak bir meta gibi hissetmenize neden olacak. Oğlak mevsimi, ağınızı, hayallerinize yardımcı olabilecekleri için çevrimiçi ve çevrimdışı yerleşik profesyonelleri içerecek şekilde genişletmek için mükemmel bir zamandır. Önümüzdeki altı ay boyunca yeni ağ oluşturma fırsatlarını tezahür ettirmek için haftanın sonunda Oğlak burcundaki yeni ayı kullanın.


Balık Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda flört ediyorsanız, haftanın başına doğru işler daha gerçek olabilir. Yıldızlar, haritanızın yoğun bağları yöneten bölümünü harekete geçirecek ve havada bu kadar çok sevgi varken, daha derin bir şeye düşmemek zor olacaktır. Romantik bir beklenti içinde değilseniz, yeni yıla güvenle ve tüm kalbinizle girebilmeniz için bu hisleri radikal bir öz sevgi pratiği yapmak için kullanın.

Kalp meseleleriyle ilgili olarak evrenden rehberlik isteyin ve eski bir kalp yarasından kalan tüm acıları serbest bıraktığınızdan emin olun. Ay titreşimleri bol miktarda neşe getirecek. Herhangi bir etkinliğin katılmaya değer olup olmadığını görmek için meslektaşlarınızdan bazılarına ulaşın ve biraz ağ oluşturmaya veya ekip oluşturmaya başlayın. 23 Aralık’ta başlayan yeni sezonla birlikte, randevulara çıkmak için tonlarca fırsatınız olabilir, ancak hafta sonu geldiğinde, fırsatın yakında kendini göstereceğine bahse girebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.