Balık Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Balık burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Balık burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Akıntı gerçekten güçlü olduğunda, akıntıya karşı yüzmek zordur, ancak iş yerinde durumu rahatlatabilirseniz, diğer herkes size minnettar olacaktır. Aksi takdirde, akıştan tamamen çıkmak isteyebilirsiniz. Bırakın diğerleri sıçsın. Gerçek şu ki, ufukta potansiyel bir ilişkiniz var ve diğer insanların histerileriyle dikkatinizin dağılmasını istemiyorsunuz. Aşk açısından Çarşamba ve Perşembe günleri en iyi bahsiniz, dalmaya başlamaktır. Kendini kaybetmek. Bütün gece romantik bakışlara ve sevimsiz sohbetlere açık olun. Bu hafta sonu dengeyi bulmaya ve tüm bunların ne anlama geldiğini anlamaya başlayabilirsiniz.


Balık Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, kariyer yolunuza ve mirasınıza odaklanmanın zamanı geldi. Çalışma haftanızın başında, Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60 derece geçtiğinde, alanınızdaki veya sektörünüzdeki bazı güçlü oyuncularla birlikte çalışırken otoritenize adım atma becerinizden biraz emin olamazsınız. Başarılarınız ve başarılarınız için parlama yeteneğinizi kısıtlamak yerine, dikkatleri üzerine çekmelisiniz. Profesyonel alanınızda örnek aldığınız kişilerin yanında önde ve merkezde olmayı hak ediyorsunuz!

14 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında kendinizi nasıl sunmak istediğinize dair net bir fikriniz olsun. kendinizi amaçlandığı gibi sunduğunuzdan emin olmak için.

Meslektaşlarınızın önünde güvenle konuşma zamanı, ertesi gün Oğlak burcundaki Merkür’ün Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yaptığı gün olacaktır. Dünyevi üçgen, konuşma için sağlam bir temel oluşturduğundan, liderliği üstlenme veya kendinizi öne çıkarma konusunda kendinize oldukça güven duyabilirsiniz. Yeni profesyonel fırsatları bile çekebilirsiniz!


Balık Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, itibarınıza katkıda bulunuyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve kariyer evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60 açı yapmasıyla başlıyor. İş yerindeki önemli bir kaynaktan biraz takdir alabilirsiniz. Balık, bu amirinizin patronundan veya daha yüksek bir seviyeden gelebilir. Bu, müşterilerden veya iş arkadaşlarınızdan aldığınız iyi geri bildirimlerden kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca bugün bir iş görüşmeniz olabilir ve bir işe alma müdürünün gözünü kamaştırabilirsiniz. Bugün, kariyerinizde yükseliyorsunuz.

14 Aralık Çarşamba günü Güneş, Balık burcunuzdaki Neptün ile kare açı yapmak için ilerliyor. Sosyal medyada gönderdiğiniz şey beklediğinizden çok daha fazla görüntülenebilir. Balık, bir dönüm noktasına ulaşabilir ve video kanalınızdan para kazanabilirsiniz, videolarınız bir milyon görüntülemeye ulaşabilir veya yerel bir ünlünün sosyal medya gönderilerinizi takip etmeye başladığını görebilirsiniz. Bugün, mesajlarınız tüm dünyada dolaşıyor.


Balık Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yay burcu mevsimi sizin için kutsal bir zamandır sevgili Balık. Bu göksel yerleşim, özellikle sağlıklı ilişkileri çekmek söz konusu olduğunda, dünya ve evrenle iletişim kurmak için mükemmeldir. Evrim söz konusu olduğunda iç huzurun ve kişisel gelişimin kilit faktörler olduğunu unutmayın.

Buna karşılık, çalışma haftasının büyük bir kısmı sizi sosyal iyimserliğe yöneltecek ve yolunuza şans getirecek. Auranız, karizmanızı tavana vuran tarifsiz bir ışıltıya sahip olacak. Gözüne kestirdiğin biri varsa, şimdi biraz flört etme zamanı.

On altıncı, yolunuza iyi hisler getireceğinden de emin. Luna’nın bu günkü yolculuğu sırasında, güneşle yardımcı enerji alışverişinde bulunurken, modern yönetici gezegeniniz Neptün ile bir karşıtlık oluşturacak. Bu hisler popülaritenizi artıracak, bu yüzden size biraz aşık olan birinden haber alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.