Aslan Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Aslan burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu güç mücadelesi? Tamamen sinir bozucu. Ve senin hatan değil. Açıkça bu kişi bir güç gezisinde ve gösteriş yapmaya çalışıyor. İyi. Harika. Her neyse. Yapmanız gereken en iyi şey, sizi biraz utandırsa bile işlerini yapmalarına izin vermektir. Şu anda başka birinin çılgın dramasına dahil olmak için gerçekten zamanın yok, hayatında olan onca şeye rağmen. Gerçekten önemsediğin bu kadar çok arkadaşın olması harika.


Aslan Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, romantizm bir olasılık.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve zevk ve romantizm eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Özel günlüğünüze yazdığınız şeyler tezahür etmeye başlayabilir. Leo, kapından dışarı çıkıp sosyal dünyaya yeniden katılmanın zamanı geldi. Ve yeni insanlarla tanıştıkça, bir bireye karşı yadsınamaz bir çekim hissedebilirsiniz. Bakışları veya bakışlarını tutma biçimleri olabilir. Ve bir an, belki iki eliniz de kapı kolundayken, o kapıyı birlikte açıp bir sohbet başlatabilirsiniz.

Yay burcundaki güneş ve çocuklarınızın ve küçük akrabalarınızın evi 7 Aralık Çarşamba günü İkizler’deki Mars’a karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Hayatınızdaki bir ilişki, ebeveyn (veya otorite figürü) ve çocuktan eşitlere geçiş yapıyor olabilir. Uzun zamandır hayatınızda olan bu genç akrabanız büyüyor. Şimdi farklı sorular soruyorlar. Ne söyleyeceğinizi düşünüyorlar. Tavsiyenize bile uyabilirler. Leo, bunun çok yakın bir ilişkiye dönüşme potansiyeli var.


Aslan Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, bu hafta işte zamanına, enerjine ve dikkatine değecek şeyleri bul. 4 Aralık Pazar gününden itibaren, Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında, tutkulu projelerinize ve fikirlerinize yatırım yapmanın lojistiği üzerinde çalışmanın zamanı geldiğini hissedebilirsiniz. Bir inanç sıçramasının zamanı gelmiş olabilir, ancak bunu yapmayı seçerseniz, maliyet-borç oranınız hakkında net bir fikriniz olsun. İdeal olarak, yatırımınız zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı tüketmek yerine kendini amorti etmelidir.

Birkaç gün sonra Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacağından, dalmadan önce konuşacak daha çok şey olduğunu fark edebilirsiniz. iş yerinde konuşma. Oğlak burcundaki Merkür, otorite konumunda olmak için konuşmanıza bile yardımcı olabilir!

Kısa bir süre sonra İkizler burcundaki dolunay, son altı aylık ağ kurma ve hayallerinizin peşinden koşmayı başa baş çağıracak. Ne kadar ilerlediğinizi, kimlerin profesyonel ağınızın bir parçası olduğunu ve elde ettiğiniz başarıyı yansıtmak için ay’ı kullanın.


Aslan Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın şu anda çıktığınız veya ilişki içinde olduğunuz kişiyle ilgilenmediğini fark edebilirsiniz. 7 Aralık’ta güneş ve ay arasındaki yan yana gelen enerji, size ilişkilerle ilgili birkaç ders verecek yoğun bir dolunay yaratıyor.

Öncelikle, ekibiniz ve sevgiliniz aynı fikirde değillerse, birlikte takılmaları için zorlamamalısınız. Sonuç olarak, telafi etmeleri zor olacaktır. Bu ilişkinin iyileşmesi aylar alabilir – içlerinden biri, muhtemelen bir süre olmayacak olan düzeltmeler yapmak için yolundan çekilmezse.

Meyve veren başka bir ders de, başkalarının mutluluğundan sorumlu olmadığınızdır. Yalnızca başkalarına yardım etmek için yaşamamalısınız. Hayatta kendinize odaklanmalısınız – bu özellikle ilişkilerde geçerlidir. Bütün ve eksiksiz olmadıkça veremezsiniz ve o zaman bile vermek sorunların çözümü değildir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.