Aslan Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Aslan burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Birinin caddenin karşısından çekici görünmesi, tekrar kontrol etmek için trafikte koşmanın iyi bir fikir olduğu anlamına gelmez. Gerçek şu ki, siz yaklaşmadan önce pek çok yabancı çekici görünüyor. Mevcut tüm insanlara bir göz atmak için sürekli boynunuzu uzatmak yerine, bu hafta insanların size gelmesine izin verme alıştırması yapın. Aktif olmak iyidir, ancak sürekli hareket halinde olmak sizi yalnızca çaresiz gösterir. Perşembe veya Cuma günü birisi sizinle bir konuşma başlatacak. Çevrimiçiyken bile kıvılcımlar saçacak. Bütün hafta sonu konuşarak bitirebilirsin.


Aslan Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2023 başlamadan önce neleri başarabilirsin Leo? Tatiller işinizi gölgede bırakabileceğinden, çalışma haftanız yavaş başlarsa şaşırmayın. Sevdiklerinizle kutlama yapmak için zaman harcamak her şeyden önce gelmeli, bu yüzden her zamanki programınızda bu molanın tadını çıkarın! 28 Aralık Çarşamba günü Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında işler yeniden toparlanmaya başlayabilir.

Bununla birlikte, bu yıl günlük iş rutininizde neye yatırım yaptığınızı ve neyi başardığınızı daha iyi yansıtabilirsiniz. Farklı alışkanlıklara, rutinlere, programlara ve hatta yeni bir işe yatırım yaparak iş hayatınızın ne kadar değiştiğini görünce şaşırabilirsiniz! Ertesi gün, Koç burcundaki ilk dördün sırasında profesyonel yolculuğunuzun bir sonraki bölümüne dalmaya hazır hissedebilirsiniz.

Ay, bu yılı iyi bir notla bitirmeniz için ihtiyaç duyabileceğiniz itici güç olabilir çünkü Merkür 29 Aralık Perşembe günü Oğlak burcunda geri hareket edecek. Geri giden Merkür hemen Venüs’le kavuşacağından, başlangıçta iş yeri dinamiklerinde yanlış iletişim veya aksamalara neden olabilir. Gereksiz dramalardan uzak durmaya çalışın. Bunun dışında, aksiliklerden kaçınmak için programınızın zirvesinde kalın!


Aslan Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç ayı haritanızın zekayı ve öğrenmeyi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, sosyal hayatınız bu hafta alev alev olacak. Bu, ham cazibeden ziyade zeka yoluyla aşkı bulmak için iyi bir zamandır. Şu anda birisine dikkat ettiyseniz, onu bir belgesel izlemeye davet etmeyi veya özellikle aydınlatıcı ve ilginç bulduğunuz bir makaleyi göndermeyi düşünün.

Haftanın sonunda Leydi Luna Boğa burcuna girmiş olacak ve hepimize daha derin bir düzeyde bağlantı kurmamız için ilham verecek. Sizin için bu, aşkınızı evinizi görmeye davet ederek daha samimi bir şekilde hayatınıza sokmanın tam zamanı. Şu anda belirli bir kişiye odaklanmıyorsanız, kendinize odaklanmak ve rüya gibi banyolar ve rahat PJ’lerle kişisel bakım yapmak için bu hisleri kullanın.

Yılbaşı Gecesi, grafiğinizin eğlenceli ve kişisel ifadeyi yöneten bölümünü öne çıkaracak ve sizi arkadaşlarınızla dışarı çıkmaya teşvik edecek. Kendinizi bir kalabalığın içinde bulmadan önce, özellikle kalp meselelerinde, evrene bir dilek tuttuğunuzdan emin olun. Karşı taraf şu anda sizi şımartma havasında olacak, bu yüzden istediğinizi istemekte ayıp yok!


Aslan Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta insanlarla bağlantı kuruyorsunuz, nesnelerle değil.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve sağlık ve esenlik eviniz Kova burcundaki Satürn’e ve iş/yaşam dengesi evinize yarı sekstil açı yapıyor. Bugün, daha fazla boş zamana ihtiyacınız olduğunun farkında olabilirsiniz. Rahatlamak ve gevşemek için daha fazla uykuya veya sadece daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir. Leo, bu, her şeyi durdurduğun, telefonunu bıraktığın ve dikkatli bir nefes aldığın zamandır. Bu basit hareket, daha merkezlenmiş ve topraklanmış hissetmenize yardımcı olmak için uzun bir yol kat edebilir.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve yakınlık evinizi 60 açıyla açı yapacak. Bugün şımartılmak iyi gelebilir. Masaj yaptırmak için harika bir gün. Veya köpük banyosuna veya jakuziye girmek isteyebilirsiniz. Leo, kendini bulabildiğin en yumuşak yapağıya sarmak isteyebilirsin. Bugün, dokunma duyularınız keyif almaya hazır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.