Aslan Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Aslan burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi veya Salı günü yapılacak bir sohbet, haftaya iyi başlayacak. Ne kadar sosyal olursan o kadar mutlu olursun. Çoğunlukla insanların sizinle tanışmaktan gerçekten keyif almaları nedeniyle ki bu gurur verici. Keşke seni romantik bir şekilde pohpohlayan birini bulabilseydin. Bunun için dar arkadaş çevrenizin biraz dışına çıkmanız gerekebilir. Perşembe veya Cuma, kendi başınıza dışarı çıkma alıştırması yapmanız için iyi günler olabilir. Bu hafta sonu, birisi parlaklığınıza hayran kalacak. Tamamen korkutulmaları ihtimali var, bu da sohbeti başlatmak zorunda kalacağınız anlamına geliyor.


Aslan Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunun ayı, romantik Venüs ile faydalı bir bağlantıyı paylaşırken joker karakter Uranüs’e yakınlaştığı anda, ofis çevresinde flört gerçekleşebilir. Cilveli bir bakış veya mesaj alışverişinde bulunmak sizi gün boyunca ilerletmeye yardımcı olsa da, herhangi bir profesyonel sınırı aşmamaya dikkat etmek isteyeceksiniz. Merkür geri giderken ve güneş yedincide birleşirken dürtüsel bağlantılara dikkat edin.

Üçüncüsü, ay burçları İkizler’e çevirdiğinde, haritanızın topluluk ve sosyal olayları yöneten alanını aydınlatarak, yolunuza canlandırıcı bir geçiş getirecek. Her şeyden önce arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmeye odaklanmalısınız, ancak aşkla ilgili fırsatların ayağınıza gelme olasılığı her zaman vardır.

Ay, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü harekete geçirirken Yengeç’ten geçerken, beşinci evdeki kalp meseleleri söz konusu olduğunda içgüdülerinize güvenin. Bu kozmik iklimde sezgileriniz güçlenecek ve evren sizden istediğiniz şeyler için harekete geçmenizi isteyecek. Neyse ki, bu ay yerleşimi güveninizi artıracak ve cesaretinizi tetikleyecek, bu da son zamanlarda gözünüze kestirdiğiniz birine çıkma teklif etmek için mükemmel bir zaman olacak.


Aslan Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, geleceğiniz için net bir yol haritası çiziyorsunuz.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, sezginiz her zamankinden daha güçlü. Bir süre oturup geleceğiniz hakkında düşünmeniz gerektiği hissine kapılabilirsiniz. Leo, ileride pek çok olası yol var. Kendinize kişisel bir yol haritası yapmak için iyi bir gün.

4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yapıyor. Siz ve partneriniz şu anda çok iyi anlaşıyor olabilirsiniz. Bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Bazıları için bu nişanlanmak anlamına gelebilir. Zaten kararlı bir ortaklık içindeyseniz, yeminlerinizi yenilemenin zamanı gelmiş olabilir.


Aslan Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Artık 2023 resmen burada olduğuna göre, iş hayatını iyileştirme zamanı Leo! 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda alışkanlıklarınızı, programınızı veya iş yeri dinamiklerinizi değiştirmeye açık olun. Yeni yıl boyunca geçmiş hataların tekrarlanmaması için erkenden bazı değişiklikler yapmak için imzalayın.

Neyse ki, ertesi gün Oğlak burcundaki güneş Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında, kariyer yolunuzda her şeyin yolunda olduğundan nispeten emin hissedebilirsiniz. Venüs’ün Kova burcuna gireceği göz önüne alındığında, dikkatinizin profesyonel taahhütlerinize ve ilişkilerinize kayacağını fark edebilirsiniz.

Bu Venüs geçişi boyunca kariyer yolunuzda kime ve neye sadık kalmak istediğinizi düşünün. Kim bilir? Belki bir bağlantı veya fırsat, birkaç gün sonra Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yaptığında profesyonel yolculuğunuzda daha büyük bir şeye yol açabilir! 6 Ocak Cuma günü Yengeç burcundaki dolunay sırasında kendinizi her zamankinden daha karamsar hissedebilirsiniz. Profesyonel geleceğinizi kucaklamak için oDüşünceleri bırakın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.