Aslan Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Aslan burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken anında sezgi yeteneğine sahipsiniz. Güçlerinizi iyilik için kullanın, örneğin şeyleri etraflıca düşünmek için ve haftanın ilerleyen saatlerinde sizi harika yerlere götüreceklerine güvenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, kendinizi tutkuyla dolu bulduğunuz için benzeri görülmemiş bir romantik fırsat sunuyor. İnsanlar enerjinize doyamayacak ve o koca yürekli coşkunuzla herkese hükmedebileceksiniz. Bu maceracı ruh sizi haftaya iyi bir şekilde taşımalı ve Perşembe gününe kadar gerçekte neyin (hatta belki kimin) peşinde olduğunuza dair gerçekten güçlü bir fikir edinmelisiniz. Bu hafta sonu, uyarlanabilir olun ve bir şeyler yapmanın yeni yollarını deneyin.


Aslan Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta işler sizin için oldukça tatlı olabilir.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü, Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve iş evinizin, İkizler burcundaki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve teknoloji eviniz ile başlıyor. Birisi yeni platformu nasıl kullanacağını anlayamadığı veya bilgisayarları onları kilitlediği için ofise çağrılabilirsiniz. Veya seyahat ederken başka bir şehirde mahsur kaldığı için birinin yerini dolduruyor olabilirsiniz. Bugün, programda olmasa bile işe gidiyor olabilirsiniz.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve romantik eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Leo, sen ve partnerin, ebeveyn, işçi veya giydiğiniz diğer etiketlerden ziyade gerçekten bir çift olduğunuz bir partiye katılabilirsiniz. Muhteşem bir müzik dinlemek için giyinip bir konsere gidebilirsiniz.


Aslan Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Eşsiz bir kariyer yolu ve statü oluşturmana ne yardım edecek Leo? 19 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcundaki Venüs Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında şu anda yaptığınız her şeyin değerli olduğundan emin olun. profesyonel yolculuğunuzda ne kadar yol kat ettiniz?

Venüs aynı zamanda Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile kare açı yaptığı için üçgen açı yaptığı için, bu mevcut çalışma rutininizin ve alışkanlıklarınızın sizi profesyonel kaderinize götürdüğü anlamına gelir. Jüpiter, gerilemeden bu yana ilk kez ertesi gün Koç burcuna yeniden girdiğinde, bu, profesyonel yolculuğunuzu genişletmek için kişisel hedeflerde ve fırsatlarda önemli adımlar atmak için mükemmel bir zamandır. Ancak önce, gerileme döneminden kaynaklanan herhangi bir güvensizlik veya kendinizden şüphe duymanız gerekecek.

Haftanın sonuna doğru Oğlak burcuna hareket eden güneş ve Oğlak burcundaki yeni ay arasında, bu, her gün uzun vadeli hedeflere doğru çalışmaya odaklanmak için mükemmel bir fırsat olacak. Oğlak mevsimi tamamen sıkı çalışmakla ilgili olduğundan, hemen yeni ay tezahürleri veya niyetleri üzerinde çalışmaya bile başlayabilirsiniz.


Aslan Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Jüpiter haritanızın iletişim ve öğrenmeyi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, haftanın bu ilk bölümünde sosyal hayatınız alevlenecek. Bu, ham cazibeden ziyade zeka yoluyla aşkı bulmak için iyi bir zamandır. Birine dikkat ettiyseniz, onu bir belgesel izlemeye davet etmeyi veya özellikle aydınlatıcı ve ilginç bulduğunuz bir makaleyi göndermeyi düşünün. Hafta sonu boyunca, yeni ay hepimize daha derin bir düzeyde bağlantı kurmamız için ilham verecek. Sizin için bu, aşkınızı evinizi görmeye davet ederek daha samimi bir şekilde hayatınıza sokmanın tam zamanı.

Şu anda belirli bir kişiye odaklanmıyorsanız, kendinize odaklanmak ve rüya gibi banyolar ve rahat PJ’lerle kişisel bakım yapmak için bu hisleri kullanın. Başkalarıyla takılmaya karar verirseniz, özellikle gönül meselelerinde kendinizi bir kalabalığın içinde bulmadan önce evrene bir dilek tuttuğunuzdan emin olun. Karşı taraf şu anda sizi şımartma havasında olacak, bu yüzden istediğinizi istemekte ayıp yok!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.