Aslan Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Aslan burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kendinizi evrenin merkezi olarak düşünecek türden bir insan değilsiniz ama bugünlerde etrafınızda bir düzine gezegen dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Gerçek şu ki, giderek daha fazla insan seni hayatlarında istiyor. Garip bir şekilde, bu hafta, en azından Cuma gününe kadar, kendinizi giderek daha içe dönük bulurken bulacaksınız, o zaman romantik bir ilgi, kabuğunuzu tekrar kırmanız için size ilham verebilir. Pazar tamamen seninle ve bu yeni insanla ilgili olacak. Takılmaya karar verirseniz, konuşmaya elverişli bir şeyler yapın. Uzun yürüyüş? Piknik?


Aslan Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Leo, çalışma haftan boyunca sana ne neşe getirecek? 12 Aralık Pazartesi günü Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60 derece geçtiğinde, üzerinde çalışmak için zaman bulmanız gereken bir tutku projesi veya fikrinin sorumluluğunu üstlenme zamanı. güçlü bir şekilde hissettiğiniz proje veya yükümlülük.

Ancak birkaç gün sonra Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapacağı için sınırları korumak veya bir eylem planı yapmak en iyisi olacaktır. Neptün’ün bulutlu enerjisi biraz baş döndürücü bir etki yaratır, bu nedenle yanlışlıkla bir projeye amaçlanandan daha fazlasını koyabilir veya yanlış iş arkadaşlarıyla çalışırsanız kontrolden çıkmış hissedebilirsiniz. İş hayatınızda yaratıcı bir fırsatın peşinden koşarken kendinizi güçlenmiş hissetmek için zamanınızı, enerjinizi ve kaynaklarınızı akıllıca kullanın.

15 Aralık Perşembe gününe kadar Merkür Oğlak burcunda Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacak ve bu, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeniz için size avantaj sağlayacak bir konuşma, yorum veya fikirle sonuçlanabilir. Hafta sonu boyunca kariyerinizde çığır açabilecek fırsatlara karşı açık fikirli olun!


Aslan Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, doğru bağlantıları kuruyorsunuz.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü Güneş’in Yay burcunda olması ve yaratıcı ifade evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Aslan, engellerin üzerinden atlayabilirsin, özellikle yaratıcı çalışmayla ilgili olanları. Bu, kile heykel yapmaktan harika bir özgeçmiş yazmaya kadar her şey olabilir. Uzman yardımına erişiminiz var. Bu, bir arkadaşınızı aradığınız, müşteri hizmetlerine ulaştığınız veya Evrenden size bir ilham perisi göndermesini istediğiniz anlamına gelebilir. Bugün cevaplar önünüzde dans ediyor ve emirlerinizi yerine getiriyor.

14 Aralık Çarşamba günü güneş Balık burcundaki Neptün karesine ve yakınlık evinize ilerliyor. Aşkı arıyorsanız, bu sizin ruhsal bir bağlantı kurma fırsatınız. Leo, bir meditasyonla başlayabilirsin, dünyanın tüm cömert ruhlarına sevgi isteğini iletebilirsin. Kalbinizin açık ve almaya hazır olduğunu hayal edin, sonra dünyaya açılın ve yeni insanlarla tanışın. Konuşma başladığında, bir bağ kurma fırsatınız olur.


Aslan Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Onbirinden onüçüncüsüne kadar vahşi, özgür ve yaratıcı hissedecek, arkadaşlarınızla eğlenmenizi ve macerayı kucaklamanızı sağlayacak. On dördünde, sorumluluklarınızı yerine getirmeniz için vites değiştirmeniz istenecek, çalışma haftasının başlamasına tam zamanında yetişecek. Çalışma haftasının ilk yarısında romantizm için fazla zamanınız olmayacak ve hafta ortasında, dinlenmek ve evde sessiz bir akşam geçirmek için gecikmiş olacaksınız.

Neyse ki, hafta sonu Terazi ayının enerjiyi harekete geçirdiği kozmos sizi biraz eğlendiriyor. Hayatı kutlamak ve iyimserliği kucaklamak için bu titreşimleri kullanın. İnsanlar bu gün “evet” deme havasında olacaklar, bu yüzden gözünüze kestirdiğiniz biri varsa, onlardan kahve veya kokteyl içmelerini isteyin.

Merkür ile centaur Chiron arasındaki bir kare, huzur ve empatinizden yararlanmanıza izin verdiğinden, on beşinci, özellikle kalbiniz için iyileştirici olacak. Bağışlanması gereken herhangi bir duygusal yaranın iyileştirilmesi veya affedilmesi gerekiyorsa, şimdi bu tür sonuçlar için çabalama zamanı olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.