Akrep Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık – 11 Aralık Haftası)

Akrep burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 5 Aralık – 11 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 5 Aralık – 11 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aslında bu konuda kiminle -kimin-karşı karşıya gideceğinizi hiç düşünmediniz, ama görünüşe göre işler böyle gelişiyor. Deli! Bu kişinin tuhaf dramı için vaktin yok. En iyi bahsiniz, her şeyin sırtınızdan yuvarlanmasına izin vermektir. Haftanın ilerleyen saatlerinde birisi, emin olmadığınız bir finansal anlaşmayı kabul etmenizi sağlamaya çalışacak. Eğer hissetmiyorsan, hissetmiyorsun ve buna göre hareket etmelisin. Gerçekten istediğini çok yakında alacaksın. Aslında, bu hafta sonu alabilirsiniz.


Akrep Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, mali bir artış mümkündür.

Hafta, 5 Aralık Pazartesi günü Merkür Yay burcunda ve para eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak şekilde başlıyor. Bugün, paranıza dikkat etmeye çalıştığınız için büyük bir satın alma düşünüyor ve çok fazla araştırma yapıyor olabilirsiniz. Halihazırda vermiş olduğunuz bir kararı destekleyen pek çok bilgi bulabilirsiniz. Akrep, doğrulama yanlılığına dikkat et. Bugün olumlu olanlar kadar olumsuz yorumları da gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

7 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve finansal konulardaki eviniz İkizler burcundaki Mars ile karşıt açı yapıyor. Ayrıca İkizler burcunda bir dolunay var. Çaba göstermeye istekliysen, daha fazla para kazanma fırsatın var. Baktığınız bir pozisyon için biraz rekabetiniz olabilir. Ya da belki iş için birkaç aday vardır. Akrep, istediğin terfi için menajerine bir satış konuşması yapman gerekebilir. Bir işletmeniz varsa, neyin yolunda gitmediğini değerlendirebilirsiniz ve bu, bir çalışanın gitmesine izin vermek anlamına gelebilir. Bugün rekabetçi enerji, daha fazla para kazanmanıza yardımcı oluyor.


Akrep Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, çalışma haftanız boyunca sizi neyin güvende hissettireceğini anlayın. 4 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında iş hayatınızda sizi neyin istikrarlı hissettireceğini bir düşünün. Çalışma haftanızın başında bir profesyonel olarak kendinizi güvende hissetmek için çok çalışmanız gerekebilir.

Ancak birkaç gün sonra Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında işin değeri ve güvenliği konusunda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Neyse ki 6 Aralık Salı günü Merkür Oğlak burcuna girecek, bu da iş yeri sohbetlerindeki konumunuzu güçlendirecek. İnsanlar bu Mercurial geçişi sırasında söyleyeceklerinizi duymak için canlanırsa şaşırmayın!

Ertesi gün İkizler burcundaki dolunayda yatırımlarınız, finansal düzenlemeleriniz ve kontrol duygunuzla ne kadar yol kat ettiğinizi düşünün. Mümkünse, dolunay sırasında herhangi bir profesyonel veya finansal karmaşayı bırakmaya çalışın! Haftanın sonunda, Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, yakın profesyonel topluluğunuza daha bağlı hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu 5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

7 Aralık’taki dolunay, size büyük bir şifa ve rahatlama duygusu getirecek ve hissediyor olabileceğiniz duygusal rahatsızlıklardan kurtulmanıza olanak tanıyacak. Yalnızsanız, bu hafta aşkı bulmak için birçok fırsat getiriyor. Paranızı flört açısından ağzınızın olduğu yere koymanın en iyi zamanı 4 Aralık.

Devam edeceksin, yedincinin kalbinde senin çıkarlarına sahip olmayanları bulmak için yeterli bir zaman olduğunu görebilirsin. Yedincide, nefret edenlerin söylediklerinin veya düşündüklerinin kafanıza girmesine izin vermeyin. Topluluk arkanı kollayacak ve yeni aşkında seni destekleyecek. Bazı arkadaşların kıskançlıktan dolayı iğneleyici yorumlar yapabileceğini unutmayın, bu yüzden sınırlar önemlidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.