Akrep Haftalık Burç Yorumları (26 Aralık – 1 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Aralık – 1 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 26 Aralık – 1 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İlişki cephesinde beklediğiniz her şey bu hafta yolunuza çıkabilir. Havadaki tüm yaratıcı enerjiyle birlikte pazartesiden çarşambaya özellikle romantik geçmelidir. Çarşamba günü, gizli yeteneklerinizden biriyle özel bir kişinin gözünü kamaştırma fırsatına sahip olacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri biraz daha mütevazi olmak isteyeceksiniz (birçok şekerleme yapabilirsiniz), ancak bu hafta sonu aşk oyununa geri döneceksiniz. Bu ciddi bir şeye dönüşüyor olabilir. İstediğinin bu olup olmadığını düşünmek için biraz zaman ayır.


Akrep Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, 2022 sona ermeden neye odaklanmak istediğinizi belirleyin. Haftanın başlangıcı, bayramları sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz ve şenliklerde yer almanız için sizi teşvik ediyor. Sevdiklerinizle birlikte olduğunuz anda olun.

Çalışma haftasının ilerleyen saatlerinde, 28 Aralık Çarşamba günü Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, tutkulu projeleriniz ve fikirleriniz hakkında konuşmak için daha ilhamlı hissedebilirsiniz. . Fikirlerinizle oynamak veya meslektaşlarınızla neyi başarmak istediğiniz hakkında konuşmak için harika bir zaman olabilir.

Ertesi gün Koç burcunda ilk dördün meydana geleceğinden, bu size başlamanız için bir enerji patlaması verecektir! Bununla birlikte, 29 Aralık Perşembe günü Merkür Oğlak burcunda geri hareket edeceğinden, ilerlemenizde biraz engellenmiş hissedebilirsiniz. . İş arkadaşlarınızdan doğru bilgileri aldığınızdan emin olmak için her şeyi yazılı olarak almaya çalışın.


Akrep Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısında, Ay Terazi haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, aşkınız biraz kafanızı karıştırabilir. Konu gözünüzün üzerinde olduğu veya daha da kötüsü, geçmişten biri olduğunda biraz takıntılı hale geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Şu anda sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Yüzeye çıkan geçmiş kabarcık için herhangi bir acı varsa, perdenin ötesinden aşkı çağırırken onu kabul etmek ve salıvermek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Ay otuz birincide karşıt burcunuza girdiğinde hafta ortasına geldiğinizde kendinizi çok daha fazla hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi altında kendinizi daha güvenli, enerjik ve neşeli hissedeceksiniz, bu da size son birkaç gün içinde tezahür etmiş olabilecek herhangi bir korkunun üstesinden gelme fırsatı verecek. Son zamanlarda haber almayı umduğunuz biri varsa, bu onların nihayet sizinle iletişime geçme zamanı olabilir.

Yılbaşı gecesi kişisel tutkularınızı yeniden alevlendirecek. Bu titreşimler size her şeyi başarabileceğinizi hissettirecek – ve bunu başarmalısınız! Bu gün için dileklerinizi aşka saklayın ve 2023 için kararlarınızı romantizme odaklanarak belirleyin.


Akrep Burcu 26 Aralık – 1 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, tüm doğru soruları soruyorsunuz.

27 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Venüs ve sizin yaşınızdaki kardeşler, kuzenler ve akrabalardan oluşan eviniz, Kova burcundaki Satürn’e ve aile evinize yarı sekstil açı yapıyor. Kardeşinizle planladığınız bir buluşmanız olabilir, ancak bugün planların ters gitmesi oldukça kolay olabilir. Akrep, programınıza, onların programına veya genel olarak hava durumuna göre gecikmeler olabilir. Bugün, esneklik anahtar olacak.

28 Aralık Çarşamba günü Venüs, Balık burcundaki Neptün’ü ve romantizm evinizi 60’lık açıyla açı yapacak. Bugün, siz ve partneriniz her yerinizi ürperten gerçekten eğlenceli bir şey yapabilirsiniz. Akrep, bu bir çiftler masajını veya karla çevrili buharı tüten bir jakuziyi içerebilir. Aşkı arıyorsanız, romantik fikirleri olan birini bulmak için harika bir gün. Ve çiçek açan aşk, bir aşk romanına layık olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.