Akrep Haftalık Burç Yorumları (2 Ocak – 8 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2 Ocak – 8 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2 Ocak – 8 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir şeyi istiyorsan onun için gitmen gerektiğinin gayet iyi farkındasın. Ve son zamanlarda ilgi duyduğun insanlara yaklaşmaktan çekinmemeye çalışıyorsun. Bu haftanın başlarında, aşık olduğun birine asılma dürtün iyi ama doğru zaman olmayabilir. . Perşembe gününe kadar böyle bir risk almamalısın, o yüzden geldiğinde, sadece al! Perşembe ve Cuma, dilediğinizi elde etmek için iyi günlerdir. Sadece hafta sonu bu konuda övünmemeye çalış, en azından çok fazla değil.


Akrep Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta sizin için büyük kozmik şov durdurucu, Boğa burcundaki dolunayın gökyüzünde merkez sahneye çıktığı birinci ve ikinci günlerde tezahür edecek. Bu ay olayı, haritanızın romantik ilişkileri yöneten bölümünü tetikleyecek ve o özel kişiyle bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman olacak. Atmosfer, doğası gereği romantik olacak ve Venüs ile Uranüs arasındaki olumlu bir bağlantı, yolunuza tatlı sürprizler getirecek.

Gizli hayranınızdan cilveli bir metin, aşk notu ve hatta çiçekler aldığınızı fark edebilirsiniz. Bu gün başkalarının size nasıl davrandığına dikkat edin, çünkü insanlar sizi şımartma havasında olacak ve en ufak bir iyilik bile yüzeyin altında gizlenen daha derin duyguların bir göstergesi olabilir.


Akrep Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, harika bir gelecek vizyonunuz var.

Hafta, 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcunda geri giden Merkür’ün Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, çekim yasasına dokunabilirsiniz. Akrep, bir vizyon panosu oluşturabilir, görüntüleri bir ekran koruyucu olarak kullanabileceğiniz bir kolaja yerleştirebilirsiniz. Her gün bakabileceğiniz bir sanat eseri yapabilirsiniz. Bu, fırsatları çekmek için iyi bir yoldur.

4 Ocak Çarşamba günü, Kova burcundaki Venüs ve ev ve aile eviniz Koç burcundaki Jüpiter ile altmışlık açı yapıyor. Aile bugün heyecan verici bir duyuru için bir araya gelebilir. Çocuklarınızdan biri eve bir randevu getirebilir veya daha yaşlı bir akrabanız iyileşiyor olabilir. Aile yeni bir evcil hayvan alıyor olabilir.


Akrep Burcu 2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2023 geldi, bu yüzden melodinizi değiştirmenin zamanı geldi, Akrep! 1 Ocak Pazar günü Oğlak burcundaki Venüs Oğlak burcundaki Plüton ile kavuştuğunda iletişim becerilerinizi ve alışkanlıklarınızı yenilemeye odaklanın. İşte üretkenliğinizi olumlu yönde etkilemeyen veya aranızda daha iyi bağlar oluşturmayan asırlık konuşmaları bırakmak için bunu mükemmel bir zaman olarak kabul edin. acil çalışma topluluğu. Aktif dinleme ve iletişim becerilerinizin iş hayatınızda daha güçlü bir ses haline gelmek için nasıl ortaya çıktığını yeniden düşünmeniz gerekebilir.

Ertesi gün Oğlak burcunda geri giden Merkür Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında, işyeri tartışmalarını ve kendinizi bu tartışmalarda nasıl konumlandırdığınızı dönüştürmek için acil bir fırsat ortaya çıkacaktır. Venüs de bu geçiş sırasında Kova burcuna gireceğinden, kariyerinizde ve özel yaşamınızda uzun vadeli hedeflerinizi tamamlamak için daha alışılmadık bir iş-yaşam dengesi keşfetme konusunda kendinizi tarafsız hissedebilirsiniz.

Neyse ki, 4 Ocak Çarşamba günü Kova burcundaki Venüs Koç burcundaki Jüpiter ile 60’lık açı yaptığında, arzularınız ve taahhütleriniz genel olarak olumlu bir iş-yaşam dengesi sağlıyor gibi görünüyor. Yengeç burcundaki dolunay sırasında son altı aydaki yolculuk.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.