Akrep Haftalık Burç Yorumları (19 Aralık – 25 Aralık Haftası)

Akrep burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 19 Aralık – 25 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 19 Aralık – 25 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken insanlar sizden uzak duramaz. Şu anda megavatlık bir özgüven yayıyorsunuz ve romantizm potansiyeli kadar cazibe de aşikar. Haftanın ortasında bu manyetizma sönebilir ve birinin büyüsüne kapılan kişinin siz olduğunuzu keşfedebilirsiniz. Duyguların karşılıklı olduğundan emin olana kadar dikkatli adımlar atın. Perşembe veya Cuma gününe kadar, her zamanki güveniniz ve hırs duygunuz yeniden devreye girecek ve diğerleri (özellikle yetkili konumdakiler) bundan etkilenecek. Bu hafta sonu uyumunuza yönelik tek tehdit evden gelecek. Sadece esnek kalmaya çalışın.


Akrep Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, daha iyi bir yerde olduğunuzu görüyorsunuz.

Hafta, 19 Aralık Pazartesi günü Venüs’ün Oğlak burcunda olması ve ulaşım evinizin İkizler’deki Mars’la 150˚’lik açı yapması ve trafik kontrol eviniz ile başlıyor. A noktasından B noktasına gitmeniz gerekiyorsa, bu zorlu bir yöndür. Akrep, yolda inşaat, hava durumuyla ilgili olaylar ve trafiği yönlendirmeye çalışan çalışkan polisler dahil olmak üzere engeller var gibi görünüyor. Bugün, bir araçtaysanız sabırlı olmalısınız.

21 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş ve mali eviniz Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Gelecek yıl gelirinizin artması muhtemeldir. Akrep, uzun zamandır sahip olmadığın kadar kendine güveniyor olabilirsin. Beceriler geliştiriyor ve gelir elde etmek veya daha çeşitli gelir kaynaklarına sahip olmak için fırsatlar buluyorsunuz. Bugün, nerede durduğunuzu görmek için yatırımlarınızı gözden geçirebilirsiniz.


Akrep Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İletişim ve aktif dinleme bu hafta çok önemli olacak, Akrep. 19 Aralık Pazartesi günü Oğlak burcundaki Venüs Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında ve Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında konuşmak zor olabilir ama buna değer. Konuşmak için doğru zamanın ne zaman olduğunu ölçmek stresli olsa da, sesinizi bulduğunuzda her şeyin planladığınız gibi gideceğini bilin. Tartışılan veya söylenen her şey, profesyonel taahhütlerinizin kaderinin istikrarını bile etkileyebilir.

Jüpiter ertesi gün Koç burcuna geçeceği için iş hayatınızda liderliği ele alma konusunda kendinize daha çok güvenebilirsiniz. Her şeyin plana göre gittiğinden emin olmak için üretken alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi genişletirken içgüdülerinizi takip etmek nispeten kolay olabilir.

Güneşin daha sonra Oğlak burcuna gireceği göz önüne alındığında, iş yeri tartışmalarında ve planlarında liderliği ele alma konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz. 22 Aralık Perşembe günü Oğlak burcundaki Venüs Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, farklı bir yönde bir taahhütte bulunmaya ilham veren bir sohbetten heyecan verici bir şey çıkabilir.


Akrep Burcu 19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşkınız, haftanın ilk yarısında biraz kafanızı karıştırabilir. Gözünüze kestirdiğiniz biri veya daha da kötüsü geçmişten biri hakkında biraz takıntılı hale geliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Şu anda sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve geçmiş balondan yüzeye çıkan herhangi bir acı olursa, perdenin ötesinden aşkı çağırırken onu kabul etmek ve salıvermek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

23 Aralık’taki yeni ay nedeniyle hafta sonu geldiğinizde kendinizi çok daha fazla hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi altında, son birkaç gün içinde tezahür etmiş olabilecek herhangi bir korkunun üstesinden gelme fırsatı kendini gösterecek. Son zamanlarda haber almayı umduğunuz biri varsa, bu onların nihayet sizinle iletişime geçme zamanı olabilir. Bu titreşimler size her şeyi başarabileceğinizi hissettirecek – ve başarmalısınız! Romantizmle ilgili dilekleri başka bir güne saklayın ve zenginliğe ve kendinize odaklanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.