Akrep Haftalık Burç Yorumları (12 Aralık – 18 Aralık Haftası)

Akrep burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 12 Aralık – 18 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 12 Aralık – 18 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Patronun? Ne pahasına olursa olsun kaçının. Pazartesi sabahı bir patlamanın sizinle hiçbir ilgisi yok, ancak akıllıysanız çapraz ateşe yakalanmanıza izin vermezsiniz. Birkaç günlüğüne işten kaçmanın bir yolunu bulabilir ve hafta ortasını istediğinizi yaparak geçirebilirseniz, daha iyi durumda olabilirsiniz. (Bu mümkün değilse, akşamları harika arkadaşlarınızla görüşerek akıl sağlığınızı koruyun.) Eşofman, uyuma ve öğleden sonra banyolarının zevki o kadar harika ki, tüm hafta sonu sebze yemeye karar verebilirsiniz. Bu size yansıtmak ve yenilenmek için dünyada her zaman verirdi. Seni şanslı köpek.


Akrep Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, çalışma haftanız boyunca değerlerinize odaklanın. Yay burcundaki güneş Kova burcundaki Satürn’ü 60 derece geçtiğinde, çalışma haftanızın başında güvenlik ve rahatlık arayın. Bu sekstil, işiniz ve mali durumunuzla ilgili öncelik vermek istediğiniz her şeyde kendinize güvenmek için mükemmel bir geçiş olabilir. Biraz alışılmadık olsa da, finansal ve profesyonel hedeflerinizi takip etmeye devam etmek için daha fazla ilham almanıza yardımcı olacağından, sizin için en önemli olan şeye odaklanmalısınız.

14 Aralık Çarşamba günü Yay burcundaki güneş Balık burcundaki Neptün ile kare açı yaptığında odaklanmanız gereken şeyin mutluluğunuza, yaratıcılığınıza ve kendini ifade etmeye şaşırmış olabilirsiniz. Bu keyifli, yaratıcı fırsatları çalışma alanınızda takip etme kalitesi.

Planlarınızı daha fazla tartışmanız gerekiyorsa, bunu ertesi gün Oğlak burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı yaptığında yapın. Bu, özellikle tazminatla ilgiliyse, bir plan tasarlamak veya herhangi bir lojistik konuyu konuşmak için en iyi zaman olacaktır. Sohbette ortaya çıkan her şey, profesyonel yükümlülüklerinizin, taahhütlerinizin ve ortaklıklarınızın kaderini de olumlu yönde etkileyebilir!


Akrep Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta finansal bir fırsat önünüzde.

Hafta, 12 Aralık Pazartesi günü güneşin Yay burcunda olması ve para evinizin Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı yapmasıyla başlıyor. Bütçeniz dahilinde kalarak çok iyi yapıyor olabilirsiniz. Ama şimdi hem kullanışlı hem de iyi fiyatlı bir şey ortaya çıktı. Akrep, harcama konusundaki kurallarınız bu ay sorgulanabilir. Bu, istediğinizi elde etmenin alternatif yollarına bakmak için iyi bir zamandır.

14 Aralık Çarşamba günü, risk alma evinizde güneş Neptün karesine doğru ilerliyor. Tanıdığınız biri size çok ilginç bir yatırımdan bahsedebilir. Akrep, bu alışılmadık, hatta egzotik bir şey olabilir. Arada bir risk almaktan hoşlansanız da, birisi çok iyimser olduğunda ve çok pembe ve parlak bir gelecek çizdiğinde genellikle şüpheci olursunuz. Adım atmadan önce prospektüsü kontrol etmek veya incelemeleri okumak iyi bir fikir olacaktır. Kaldıraçlı bir yatırım muhtemelen şu anda iyi bir fikir değildir.


Akrep Burcu 12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yay mevsimi tüm hızıyla devam ederken, şu anda ihtiyaçlarınıza diğerlerinin yerine öncelik vermeniz kolay olacak ve yapmalısınız! Evet – aşk tamamen vermek ve almak arasındaki denge ile ilgilidir, ancak bu sizin burç mevsiminiz olduğu için, biraz kendi kendine odaklanmanız sorun değil. Ay Başak burcuna girdiğinde hafta ortasında evden çıkmak önemli olacak – özellikle hayallerinizi veya yeni maceralarınızı kovalamak yerine evde kalmayı planlıyorsanız.

Bu kozmik iklim, haritanızın arkadaşlıkları ve boş zamanları yöneten bölümünü harekete geçirecek, bu da karşılaştığınız insanlar üzerinde inanılmaz derecede güçlü bir etkiye sahip olacağınız anlamına geliyor. Kendinizi bir partide bulursanız, yeni bir partneri çekmek için mükemmel olan “karanlık, gizemli, çekici yabancı” rolüne kolayca düşeceksiniz.

Seksi bir romantizm havada kalacak, bu da insanların bağlantı kurmak isteyeceği anlamına geliyor. Bu yeni karşılaşmalar fantezi perdesine bürünecek olsa da, o gün meydana gelen herhangi bir romantik olaydan gerçek bir şeyler çıkabileceğine dair büyük bir potansiyel var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.