Yengeç Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Yengeç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Burada kendinizi ifade etmeye çalışıyorsunuz ve diğer herkes mesafeli davranıyor. Ne oldu? Size anlatacakları şeyler olduğunda her zaman dikkat etmenizi beklerler. Bunun iki yönlü olması gerekmez mi? Evet, ama bir kaç arkadaşının oldukça büyük problemler yüzünden dikkatlerinin dağılması ihtimali var. Paylaşmaya istekli olduklarından daha fazlası olabilir. Ve kendi ihtiyaçlarınıza gelince, onları başkalarıyla paylaşmayı bir süreliğine ertelemek isteyebilirsiniz. Biraz ruh arayışı ve biraz hayal kurman senin için iyi olur. Sadece kendinize biraz zaman ayırın ve rahatlayın.


Yengeç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yengeçler, bu hafta birikmiş enerjinizi nasıl serbest bırakabilirsiniz? 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında, bilinçaltı yaklaşımınızın, tonunuzun ve eylemlerinizin kontrolünün sizde olduğunu hissetmek için sağlıklı bir çıkış noktası bulun. .

Neyse ki, Satürn’ün kıç tarafına üçgen açı, haftanızın başlangıcını atlatmanız için gereken biraz istikrar ve iç yapı sağlayabilir. Ertesi gün Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars ile karşıt açı yaptığında, iş arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalara nasıl yaklaşacağınız üzerinde çalışmanız gerekebilir. Gereksiz anlaşmazlıklardan kaçınmak için fikirleriniz veya inançlarınız konusunda aşırı hevesli olmaktan kaçının.

Kendinizi sıcak suda bulursanız, 30 Kasım Çarşamba günü Yay burcundaki Venüs İkizler’de geri giden Mars’a karşı geldiğinde ilişkilerinizdeki sorunları giderebilirsiniz. Bu geçişler sırasında söylediklerinizin veya yaptıklarınızın sahibi olun, çünkü eylemlerinizden sorumlu olmak, zarafetle ilerlemenizi sağlayacaktır. Hafta sonunda Neptün Balık burcuna yöneldiğinde profesyonel yolculuğunuza devam etmelisiniz.


Yengeç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Doyum verici bir aşk haftasına hoş geldiniz! Dünyaya sunacak çok şeyiniz var ve gözleri üzerinizde olan pek çok kişi var! Bir arkadaşlık, hayata bakış açınızı değiştiren büyük bir romantik bağlantıya bile dönüşebilir. Genel olarak, evren tarafından gerçekten seviliyorsunuz ve korunuyorsunuz. Kişisel çizelgenizde genel bir aciliyet ve bağlılık duygusu var.

Bu, özellikle evlilik ve daha güçlü uzun vadeli ilişkiler arayan Yengeçler için geçerlidir. Hatta bu yıl partnerinizin yanına taşınmayı veya bir sevdiğinizle mülkünüzü paylaşmayı bile düşünebilirsiniz. Birinin sonsuza kadar hayatınızda olmasını bekliyorsanız, çok daha iyi ve daha uygun bir ilişkinin yolda olduğuna güvenin. Bu, yakın zamanda bir aile üyesiyle veya yol kenarındaki bir arkadaşlıkla arası düşen Yengeçleri de kapsayabilir. Kendi yolculuğunuzdasınız ve verdiğiniz kadar sevgi bekliyorsunuz.

Hafta, kendiniz ve ortaklıklarınız için dinamik, dönüştürücü bir değişimle sona eriyor. Anahtar, kendinize karşı kesinlikle sabırlı olmaktır. Biriyle işleri çok ağırdan almanız gerekebilir, özellikle birdenbire biriyle tanışmışsanız. En başından ateşlenebilir ve bazen biraz kontrolden çıkmış gibi hissedebilirsiniz.


Yengeç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendinizi doğru yöne yönlendiriyorsunuz.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve iş eviniz ve iş arkadaşlarınızla Boğa burcundaki Uranüs’le 150˚’lik açı yapacak şekilde başlıyor. Yengeç, takımında bugün eleman sıkıntısı olabilir ve bu da boşluğu doldurmak zorunda kalmana neden olur. Ya da üzerinde çalışacağınız şey diğer bilgisayarınızda ve ona erişiminiz yok. Bugün, esnek olmanızı gerektiren iş planlarında hızlı bir değişiklik olabilir.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve sezgi eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, ESP’nin akademik yönüne bakıyor olabilirsiniz. Doğal olarak sezgiselsiniz, ancak bazen bunun mekaniğini anlamak veya kendi yeteneklerinizi daha güvenilir hale getirmenin yollarını bulmak yararlı olabilir. Kanser, bu meditasyon, otomatik yazma, uzaktan izleme veya üçüncü gözünüzü açabilecek diğer uygulamaları içerebilir. Bugün psişik güçlerin konusunda ciddileşiyorsun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.