Yengeç Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Yengeç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

“Alıcı dikkat” ifadesi, işin içinde para olmadığında bile geçerlidir. Bu haftanın başlarında, finansal, profesyonel veya duygusal herhangi bir anlaşmayı müzakere ederken dikkatli olun. Genellikle temkinli doğanız size iyi hizmet edecektir. (Ve tüm gerçekleri alamıyorsanız, bir kararı ertelediğiniz için kendinizi kötü hissetmeyin.) Haftanın ortasına doğru biraz daha netlik bekleyin. Sevecen yönünüz sizi popüler yapacak ve cömertlik için birçok fırsat bulacaksınız. Ver, ver ve ver – sonra iyi bir ölçü için bir kez daha ver. Bu hafta sonu, yanlış anlamalardan kaçınmak istiyorsanız, sakin olun ve ev cephesinde gevşeyin.


Yengeç Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hayatınızda neşe buluyorsunuz.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Güneş Akrep’te ve neşe evinizin Jüpiter’i Balık’ta üçgen yaptığında başlar. Bugün, yapmayı sevdiğiniz şeyleri yaparak içsel hayatınızı en üst düzeye çıkarmak için iyi bir gün. Kendinize gerçek bir tatil günü verin. Görevleri mümkün olduğunca bir kenara koyun ve kendinize yaşam sevincini hatırlatın. Yengeç burcu, nelerden hoşlandığınızı hatırlayamıyorsanız, bugün izin almak her zamankinden daha önemli.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ile sağlık ve esenlik eviniz ile birleşiyor. Bugün, kendinize bakmak, kişisel zindeliğe katkıda bulunan günlük rutinleri benimsemek demektir. Kanser, bu daha fazla sebze yemek, TV izlemek yerine tempolu bir yürüyüş yapmak veya günü meditasyon ve hafif yoga ile bitirmek anlamına gelebilir. Bugün, günlük hayatınıza bazı faydalı alışkanlıklar ekleyebilirsiniz.


Yengeç Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

21 Kasım’da gökyüzünde ve evrende sizin için özellikle şanslı bir gün var. Bu, güneş ve Jüpiter’in haritanızın genişleme, tutku ve deneyimle ilgili alanlarında olumlu ve destekleyici bir açıdan buluşacağı zamandır. Bekar Yengeçler, bir süredir gördükleri kişinin bunu resmileştirmeye hazır olduğunu görebilir. Yüzüğü veya yeni evi kabul etmeden önce, aradığınız şeyin bu olduğundan emin olun.

Hafta ortasında, ortaklıklarda netlik eksikliğinden dolayı hayal kırıklığına uğramak kolaydır, bu yüzden net olun. Diğer yarınızdan daha fazla yatırım yaptığınızı düşünüyorsanız veya eşinizin kaçınıyor gibi göründüğü sıçramaları yapmaya hazırsanız, onları oturun ve konuşun. Bir süredir birlikteyseniz, zihinlerin buluşması daha derinden aşık olmanızı sağlar. Belki ikiniz de bunun sonsuza kadar sürmesini istersiniz.

Haftanın sonunda, zihniyetinizi eksiklik ve korkudan, iyileşme ve dönüşüme kaydırma şansınız var. Bu yeni şifa düzeyine yaklaşımınızda cesur olun.


Yengeç Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş heyecan verici şekillerde başlayabilir, Yengeç! 20 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki güneş Jüpiter Balık burcunda geri giderken, tutku projelerinizi, fikirlerinizi ve kendinizi ifade etme araçlarınızı iş alanınızda genişletin. ne yapabileceğinizi veya nereye gidebileceğinizi düşündüğünüzde özellikle fantastik. Bu geçiş sırasında ilham veren yaratıcı arayışlara odaklanın!

Ne üzerinde çalışmak istediğiniz hakkında konuşmanız gerekiyorsa, bunu ertesi gün Merkür, Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığında yapın. Taahhütleriniz konuşmada genişlemeye değer, bu yüzden başarmak istediğiniz şey hakkında açıkça konuşun. Şans eseri güneş 22 Kasım Salı günü Yay burcuna girecek ve bu, bir sonraki profesyonel maceranıza tam olarak yatırım yapmak için mükemmel!

Mesleki evriminizi sürdürmek için daha iyi alışkanlıklar, rutinler veya programlar sergilemek istiyorsanız, ertesi gün Yay burcundaki yeni ay sırasında niyetlerinizi belirleyin. Jüpiter ayrıca yeni ay altı aylık yeni bir döngüye başlarken doğrudan Balık’ta duracağından, profesyonel yolculuğunuzu ilerletebilecek bazı heyecan verici fırsatların hemen hayata geçtiğini görebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.