Yay Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Yay burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Yay burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

İnsanlar, yalnızca başarılarınızdan değil, aynı zamanda herhangi bir sosyal durumda kendinizi idare etme şeklinizden de sürekli olarak etkilenirler. Göz açıp kapayıncaya kadar arkadaş olabilirsiniz. Haftanın ortasında, iş yerindeki şeyler tarafından sürüklenme şansınız var, ancak Perşembe veya Cuma günü, sizin için tepetaklak olan biriyle tanışabilirsiniz. Tek sorun, size söylemekten çekinmeleri olabilir. Yine de, birisinin seninle flört ettiğine dair oldukça iyi bir hissin var. Hafta sonunu ipuçlarını anlamaya çalışarak geçirin.


Yay Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bu hafta kavga etmekten kaçının! 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında iş yerinde potansiyel olarak bir miktar gerilimin artmasını bekleyin. Durumunuza bağlı olarak, nasıl harekete geçmek istediğiniz konusunda bir karar vermeniz gerekecek.

Burcunuzdaki Merkür, İkizler’de geri giden Mars’a ve ertesi gün Kova’daki Satürn’e 60’lık açıyla karşıt olduğu için, olumlu bir tonun iletişiminizi kolaylaştırmak için harikalar yaratabileceğini görebilirsiniz. Sıcak bir gülümseme ve şakayla iyimserliğinizi yansıtmaya çalışın. Ayrıca, iletişimdeki olası gerilimleri hafifletmeye de yardımcı olabilir! Bununla birlikte, bu geçişler aynı zamanda güçlü inançların çatışması anlamına da gelebilir, bu nedenle olumlu bir otorite duygusuyla iletişimsel engelleri yumuşatmaya çalışın.

1 Aralık Perşembe gününe kadar, burcunuzdaki Venüs geri giden Mars’a karşıt açı yaptığında ve Satürn’ü 60’lık açı yaptığında daha iletişimsel gelişmeler görebilirsiniz. Taahhütleriniz konusunda daha umutlu olmayı bekleyin, özellikle odaklanmak istediğiniz şey konusunda kendinizi daha uyumlu ve hatta daha güvenli hissedebileceğiniz için.


Yay Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yay, sevgi dolu burcunuz için çok ilginç bir hafta. Sen kesinlikle bir mutluluk demetisin. Ancak, sevmek için mi seviyorsunuz? Yoksa her zamankinden biraz daha seçici mi davranıyorsun? Birini incitmemek için bu muhakemeyi şimdi yapmak önemlidir. Bu yıl belli noktalarda birilerini yönlendirmek gibi bir kalite var. Bunun nedeni, genel yaşamınızın ve olgunluğunuzun yapısını değiştiren bazı çok büyük değişikliklerden geçiyor olmanızdır.

Burada dikkat edilmesi gereken nokta, bu hafta, özellikle 29 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde çektiğiniz kişiler size normalden daha sıkıcı gelebilir. Hatta kendinizi evlenmeyi düşünürken veya biriyle uzun süre birlikte görürken bile bulabilirsiniz. Bekar Yay da çiftleşme dürtüsünü hissedecek.

Bu, Neptün 3 Aralık’ta Balık burcunda ilerlediğinde normal konuşmanızın bir parçası haline gelir. Hafta, romantizm bölümünde kafa karışıklığına neden olsa da, kendinizi hareketlere ve dramaya kaptırmamaya çalışın. Kaotik titreşimlerin üstesinden gelmek için kendinize biraz ekstra sevgi ve özen gösterin.


Yay Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir takım olarak çalışma fırsatınız var.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve güven evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün tüm gözler üzerinizde olduğu için biraz gergin olabilirsiniz. Kilisenizde solo şarkı söylüyor veya bir oyunda oynuyor olabilirsiniz. Yay burcu, ilk yarışmanızda karaoke yapmak veya balo salonu dansı yapmak için bir bara gidiyor olabilirsiniz. Maceraya hazırsın. Korkunuzu kucaklayın ve iyi vakit geçirin.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve ortaklıklar eviniz Kova burcundaki Satürn’ü üçgen açı yapacak. Bugün, birisiyle tanışabilir ve birbirinize gerçekten yardımcı olabilirsiniz. Bu kişinin size akıl hocalığı yapmaya istekli olması ve işlerinde yapmaya çalıştıkları şeyde onlara yardım etmeye hazır olmanız mümkündür. Veya belki de bir arkadaşınızla nasıl bir web sitesi kuracağınızı veya parke döşemeyi nasıl kuracağınızı öğrenmek için bir araya geliyorsunuz. Bugün, bir takım olarak çalışırken en fazla ilerlemeyi sağlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.