Yay Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Yay burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Yay burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Rüya gibi mi hissediyorsun? Hafta başlarken kendi hayal dünyanızda dolaşacaksınız, ama sorun değil. Gerçek dünya şu anda mutlaka misafirperver değil ve kendi eğlencenizi yaratmak için yeterli hayal gücünüz var. Gerçekliğe yeniden girin, hafta ortası gelin ve iyi zamanların tadını çıkarın, ne kadar aktif ve aptalca o kadar iyi. Cuma ve Cumartesi, kendinizi sanatsal, ideal olarak veya sadece sohbet ederek ifade etme fırsatlarını arayın. İnsanlar orijinal fikirlerinize ve bakış açınıza çekilecek. Pazar günü (ve muhtemelen Pazartesi de, hile yapmak ve ileriye bakmak istiyorsanız), tanıştığınız herkesi etkileyeceksiniz.


Yay Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, planlama sizi hedefinize ulaştırır.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Akrep’teki güneşin Jüpiter’i Balık’ta üçgen yaptığı zaman başlar. Yay, balzamik ay döneminizin son birkaç günündesiniz. Her yıl bu zamanlar civarında son on iki ayı gözden geçirme fırsatınız var. Bu süre zarfında, önceki enerjinin bir kısmını temizleyene kadar bir projeye başlamak çok zordur. Aynı zamanda, birçok insan fırsatlarla sizi cezbedecek, ancak henüz bunların zamanı değil.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, kendi burcunuz Yay burcunda Venüs ile kavuşuyor. Karizmanız artık oldukça güçlü. Giyinmiş olsanız da, bol bir sweatshirt ve eski bir beyzbol şapkası giyseniz de insanlar sizi cezbeder. Bir gülümseme takarsanız, iltifatlar ve hatta davetler alabilirsiniz. Yay burcu, aşkı arıyorsanız, profilinizi yayınlamak ve potansiyel aşk eşleşmelerine mesaj atmaya başlamak için harika bir zaman.


Yay Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür ve Venüs tüm hafta boyunca buluşuyor ve bu sizin için bir canlanma gibi geliyor. Son birkaç haftayı içe dönük ve bazı eski şikayetleri ilişkinizdeki güç noktalarına dönüştürerek geçirdiniz. Şimdi, partnerinizle keşfetmeye geri dönmenin zamanı geldi. Bu hafta partnerinizle bir seyahate çıkma planları yaptığınızı veya ortaklığınızı büyütmek için yeni niyetler belirlediğinizi görebilir.

Bununla birlikte, hafta ortası, Mars ve Neptün’ün bir araya geldiğini ve zihinsel sağlığınız ve ilişkilerinizde bir miktar sürtüşme yarattığını bulur. Bazı yeni sınırlar yaratmanın veya daha önce yaşamış olabileceğiniz travmayı hesaba katarak sevginizle ilişki kurmanın daha iyi bir yolunu keşfetmenin zamanı gelmiş olabilir. Ortaklıklarda, genellikle nerede daha çok işimiz olduğunu öğrenmek zorunda kalırız.

Şanslısın, bu kadar bol bir işaret olarak, partnerinizin sizi daha güvende hissettirmek için sizi desteklemek istediğinden emin olabilirsiniz. Haftanın sonunda, gelecekte kendinizi ve birbirinizi güçlendirmenin yeni yolları hakkında sohbet edeceksiniz.


Yay Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta parlama vaktin, Yay! Ama önce, 20 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki güneş Jüpiter Balık burcunda geri giderken, bir iç gözlem büyüsünden geçmelisin. şimdi bir profesyonel olarak nerede olduğunuza karşı.

Ertesi gün Merkür, burcunuzda Venüs ile kavuşum yapacağından, bu hafta kendinize geldiğinizi fark edebilirsiniz! Neyi başardığınız veya ne yapmak istediğiniz hakkında konuşmak, profesyonel kimliğinizin güzelliğini artırabilir. Diğerleri, özellikle güneş 22 Kasım Salı günü burcunuza girdiğinde, kendinize ne kadar güvendiğinizi fark etmeden duramaz.

Sezonunuz, alanınızda güçlü bir rakip olarak yükselmeniz için en iyi zamandır! Meslektaşlarınız (veya müşterileriniz), yetenekleriniz ve mevcudiyetinizden ne kadar emin olduğunuz için size akın edebilir. Bir profesyonel olarak sürekli genişlemek istiyorsanız, burcunuzdaki yeni ay gitmenin yolu olabilir. Luna yeni bir kişisel gelişim döngüsüne başlamaya hazır, bu yüzden bunu kendi avantajınıza kullanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.