Terazi Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Terazi burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Canlı bir entelektüel tartışma, inek bir şekilde gerçekten eğlenceli olabilir. Senin inek ruh hallerin var. Ve muhtemelen birkaç inek ama tamamen sevimli arkadaşın da var. Bu, büyük fikirlerin olduğu bir hafta. Uzun görüş için bir hafta. Ve görüşlerden bahsetmişken, Çarşamba günü gün batımını kontrol ettiğinizden emin olun. Gündelik dünyadaki güzelliği ne kadar çok takdir ederseniz, çevrenizdeki insanlar da onu fark etmeye başlayacak. Bu hafta sonu, arkadaşlarınızla bağ kurabileceğiniz daha çok şey keşfedeceksiniz. Onlarsız ne yapardın?


Terazi Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Açık fikirli ol, Terazi! 28 Kasım Pazartesi günü Mars İkizler’de geri giderken Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında potansiyel yollarınızın artılarını ve eksilerini tartın. Potansiyel profesyonel yolculuğunuz, özellikle tutkulu projelerinizin peşinden gidiyorsanız sizi heyecanlandırmalı ve canlandırmalı. Bir yolu diğerine tercih etmek biraz zor olsa da, kendinizi tatmin olmuş hissettiren fırsatların sorumluluğunu üstlenmek önemlidir.

Ertesi gün Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yaptığında ve Kova burcunda Satürn’ü 60 derece geçtiğinde seçenekleriniz hakkında konuşun. Ne aradığınız veya neyin peşinden gitmek istediğiniz hakkında samimi bir tartışma yapın. Bu sohbeti eğlenceli hale getirirken, başkalarının söyleyecekleri konusunda açık fikirli olun. Görüşlerinin seçeneklerinizi sınırlamasına izin vermeyin, ancak fırsatlarınızın artılarını ve eksilerini tartarken onların iki kuruşunu aklınızın bir köşesinde tutun.

30 Kasım Çarşamba günü Balık burcundaki ilk dördün, eski iş hayatı alışkanlıklarınızdan ve rutinlerinizden kurtulmaya ve daha ilham verici bir şeye girmeye hazır olacaksınız. Geçişin biraz akıcı ve sezgisel olması bekleniyor, bu yüzden bu profesyonel sürecin tadını çıkarın!


Terazi Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

En derin mahrem arzularınızı ortaya çıkarmak ve onlarla uyum sağlamak için çok yoğun bir hafta olacak. Mars retrosu ve Merkür’ün karşı karşıya geldiği yirmi dokuzuncu günde size kim olduğunuzu gösteren romantik bir bağınız bile olabilir. Tekrarlanan herhangi bir psikolojik model fark ederseniz, bunu kesin olarak çözmenin zamanı geldi.

Bu özellikle eşlerini sürekli destekleyen ancak karşılığında her zaman aynı enerjiyi almayan Teraziler için geçerlidir. En güçlü olan kesinlikle hayatta kalacak, ancak aşk hayatınızdaki genel denge bu döngü sırasında doğası gereği belirginleşecek. Bekarsanız, bu size daha önce sevdiğiniz birini hatırlatan birini getirebilir. Bu, ilk etapta neden sizin için asla iyi olmadıklarına dair son derece duygusal bir hatırlatma görevi görebilir.

Aynı anda birden fazla kişiyle çıkmaya veya 1 Aralık’ta, Venüs Yay burcunda Kova burcunda Satürn’e açı verdiğinde, Merkür Yay burcunda ve Neptün geri hareketine son derece tuhaf yatak arkadaşları ve romantik bağlantılar oluşturduktan sonra kare açı yaptığı 1 Aralık’ta olağandışı aşk ilişkileri alanında ufkunuzu genişletmeye açık olun. şu anda seçim yapmanız için.


Terazi Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta tezahür etme modundasınız.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve iletişim eviniz Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yaptığında başlıyor. Bugün iletişim konusunda oldukça dikkatli olmalısınız. Terazi, başparmağınızın kayması ve otomatik düzeltmenin bazı renkli kelimeler içerdiği bir metni göndermesi kolay olurdu. Veya siz telefonu kapattığınızı düşündükten sonra, hattaki diğer kişi filtrelenmemiş yorumlarınızı duyar. Bugün, kendinizi açıklamanızı gerektiren bir iletişimsizlik olabilir.

28 Kasım Pazartesi günü Mars İkizler burcunda ve eğitim eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bir dönem ödeviniz varsa veya bir şeyi ezberlemeniz gerekiyorsa (konuşma gibi), bu sizin gününüz. Terazi, şu anda zor işler için daha büyük bir kapasiteye sahipsiniz. Bu, mutlaka yapmak istediğiniz anlamına gelmeyebilir, ancak enerjiler size yardımcı olmak için sıraya giriyor. Telefonunuzu kapatın ve kitaplarınızı açın. Bugün büyük ilerleme kaydedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.