Terazi Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Terazi burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Dürüstlüğün ve adaletin var. Bu haftanın başlarında, bir anlaşmazlıkta arabuluculuk yapmanız istenirse veya (çok daha zor) kendi cömertliğinizi ölçmeniz istenirse, her iki özelliği de kullanmak için neden bulabilirsiniz. Neyse ki, iş için tam olarak doğru kişisiniz. (Ve eğer son zamanlarda cimriysen, kendine hakim ol!) Bırakın hafta ortası gelsin her şey takılıp kalsın. Fışkıran duygusallık ve ustaca ifade yeteneğinin iyi bir kombinasyonuna sahipsiniz ve insanlar söylemek zorunda olduğunuz her küçük şeyi duymak istiyor. (Muhtemelen size aşık olabilirler mi? Büyük ihtimalle.) Yine de hafta sonuna kadar bu duyguyu azaltın. Olduğu gibi biraz gergin hissedeceksiniz ve hiçbir şey kendine acıma gibi bir havayı mahvedemez.


Terazi Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hedefe değil, yolculuğa odaklanın.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Akrep burcundaki güneşin ve para evinizin Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığı zaman başlar. Terazi, hırsın ve yeteneklerin şu anda güçlü, bu yüzden bu, gelirinde güzel bir artış anlamına gelebilir. Aynı zamanda, daha fazlasına sahip olma arzunuz eşit derecede güçlüdür ve bu nedenle hesaplarınızdan normalden daha fazla para akabilir. Ayrıca, ihtiyaçlar ve istekler arasındaki ayrım bulanık olabilir. Gelir söz konusu olduğunda tereddüt etmeyin, ancak harcama söz konusu olduğunda kendinize 24 saatlik bir bekleme süresi vermek isteyebilirsiniz.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ile iletişim ve düşünme süreci eviniz ile birleşiyor. Bugün çok popüler olabilirsiniz. Terazi, telefonunuz sabahtan akşama kadar çalıyor olabilir. Toplantı davetleri alabilir ve sizi ziyaret eden insanlardan haber alabilirsiniz. Sizinle iletişime geçmesini istediğiniz kişi size bir metin gönderebilir. Ve insanların size sosyal medya aracılığıyla gönderdiği tüm mesajları görmezden gelmeyin. Bugün, tüm bu soruları cevaplarken parmaklarınız uçuyor olabilir.


Terazi Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ortaklığınızda bu hafta içinde kaynayan bir baskı noktası olabilir. Mars ve Neptün zorlu bir açıdan kilitliyken, hayatınızın günlük rutinler ve taahhütlerle yönetilen alanlarında. Partnerinizle birlikte yaşıyorsanız, ilişkinizin bağlılığında boşluk veya önemli değişiklikler olmadığınızı hissedebilirsiniz.

Bazılarınız için. Bu, iş değişiklikleri nedeniyle ortaya çıkarken, diğer Terazilerin daha büyük bir ev almayı düşünmesi gerekebilir. Her halükarda, partnerinizle sahip olduğunuz duygular hakkında dürüst bir konuşma yapmanız ve karşılıklı olarak faydalı bir çözüm bulmak için alan yaratmanız gerekecek.

Örneğin, iş programınız geç saatlere kadar çalışmanıza neden oluyorsa ve artık yemek yapamıyorsanız, partnerinizden sizin için bir yemek ayırmasını istemenin veya rahat hissetmenizi sağlamak için başka ev işlerini paylaşmanın zamanı gelmiştir. iş cephesinde eksik olmak. Her iki durumda da, çoğu durumda, daha fazlasını istiyorsak daha fazlasını yapmalıyız. Peki ne yapmaya isteklisin?


Terazi Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu çalışma haftası boyunca konuşmadan önce düşün, Terazi! 20 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki güneş Jüpiter Balık burcunda geri giderken, oldukça uyumlu bir iş akışına sahip olmayı bekleyin. .

Değerinizi müzakere etmek istiyorsanız, bunu üçlü sırasında yapın. Ya da Merkür Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığında sallanarak çıkmak için bir gün sonra bekleyebilirsiniz! Birleşim dürüst, doğrudan ve ateşlidir. Bu tesadüfi geçiş sırasında değerinizden daha da emin hissedebilirsiniz, bu yüzden bunu kendi yararınıza kullanın. Bununla birlikte, Yay alt tonlarıyla konuşurken ortaya çıkabilen klasik ağızda ayak sendromundan kaçınmaya çalışın.

Şans eseri, 22 Kasım Salı günü güneş Yay burcuna geçtiğinde bu iletişim tarzı sizi oldukça cesaretlendirebilir. Ancak iletişim tarzınızı veya konuşmalarınızın hızını değiştirmek istiyorsanız, bunu Yay burcundaki yeni ayda yapın. ertesi gün. Luna, yazma, topluluk önünde konuşma ve müzakere becerilerinizin inanılmaz şekillerde geliştiğini görebileceğiniz altı aylık yeni bir portal açıyor!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.