Oğlak Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Oğlak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

En sağlam planların bile bazen en çılgın nedenlerle bozulduğunu herkes kadar iyi bilirsiniz. Bazen sana karşı komplo kuranlar küçük şeylerdir. Yine de, güvenle ilerlerseniz, insanlar ne yaptığınızı bildiğinize güvenecek ve genellikle istediğinizi yapmanıza izin verecektir. Ama gerçekten ne istiyorsun? Asıl soru bu. Bazen planlarınızı yazılı hale getirmek, sizin için en önemli olanı belirlemenize yardımcı olur. Fikirlerinizi arkadaşlarınızla veya ailenizle paylaşmak da yardımcı olabilir. Ve her şeyi hemen çözmeniz gerekmediğini unutmayın. Onlara vardığınızda bazı köprüleri geçebilirsiniz.


Oğlak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ne söylediğine ve kime söyleyebileceğine dikkat et Oğlak. 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında değerlerinizi ve güvenliğinizi nasıl savunduğunuza dikkat edin. Farklı rutinleri, alışkanlıkları, programları veya profesyonel seçenekleri keşfetme konusunda güçlü hissedebilirsiniz. Durum buysa, hangi benzersiz değerlerin bu aramaya dahil edilmeye değer olduğunu bulun.

Bununla birlikte, üçgen açı biraz zihinsel olarak zorlayıcı olabileceğinden, biraz bunalmış hissetmeyi bekleyin. Ertesi gün Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars’a ve Kova burcundaki Satürn’ü altmışlık açıyla karşı karşıya getirdiğinde tonunuzu, çevrenizi ve zamanlamanızı not edin. Seçeneklerinizi araştırıyor olsanız da, işyerinde yanlış kişiye tüyo vermeniz ihtimaline karşı bu süreçte daha ihtiyatlı olmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz şeylerden heyecanla bahsedin, ancak bu dönemde hayal kırıklıklarını veya hırsları biraz daha gizli tutmaya çalışın.

30 Kasım Çarşamba günü Balık burcundaki ilk dördün meydana geldiğinden, açıklayıcı konuşmalardan çıkıp daha rahat tartışmalara girmenin kolay olduğunu görebilirsiniz. Ancak, Balık enerjisi yanlışlıkla iletişim çizgisini aşabileceğinden, ne kadarını açığa çıkardığınıza dikkat edin.


Oğlak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, yoğun aşk ve güçlü arzuların hakim olması için kesinlikle güçlü bir hafta. Bu hafta korkaklara göre değil; burcunuz her zaman zamanın testine dayanır. Sizin için görev çağrısının çok ötesine geçen ortaklıklarınız var ve sadakatinizin karşılığını aynı sıfatla veriyorsunuz.

Artık size hizmet etmeyen zehirli işler, haftaya nüfuz eden Neptün enerjisiyle ortadan kalkacak. Bir zamanlar hararetli olan bir aşk ilişkisini yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir, çünkü geri giden Mars, düşünceli olmanıza neden oluyor. Bu, özellikle eski ortaklıkları olan ve netlik anlarını asla elde edemeyen Oğlaklar için geçerlidir. Sonunda, işlerin neden kötüye gittiğine dair gerçek bir anlayışla uzaklaşabileceksiniz.

Bekar Deniz Keçileri için bu, kendinizi şefkat alma fikrine açmanız için harika bir hafta. İşten uzaklaşmak genellikle sizin için zor olabilir ve bu, kendinize biraz daha fazla oyun oynama izni vermek için harika bir zamandır. Kendinize rahatlamanıza ve gerçekten hayran olmanıza izin vermenin güzelliği var. Biraz eğlence için plan yapın! Bu, gücünüze adım atma ve kim olduğunuza güvenme zamanıdır. Bu seni her türlü aşk için en çekici kılacak.


Oğlak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, akışa giriyorsunuz.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve dinlenme ve iyileşme eviniz Boğa burcundaki Uranüs’le 150˚’lik açı yaptığında başlıyor. Daha fazla dinlenmenin en iyi yolu, uyku düzeninizde bazı değişiklikler yapmaktır. Oğlak burcu, bir soğutma pedi veya beyaz gürültü makinesi almak veya çok daha erken yatmak gibi yapılacak yeni şeyler düşünmenin zamanı geldi. Yatak odanızdaki cihazları kaldırabilir veya karartma perdeleri ekleyebilirsiniz. İstediğin geri kalanı, farklı bir şey yaptığında gerçekleşebilir.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve iş eviniz Kova burcundaki Satürn’ü üçgen açı yapıyor. Bugün çok üretken olabilirsiniz. Listenizdeki birçok projeyi veya görevi düşündüğünüzden çok daha hızlı tamamlıyor gibisiniz. Erteleme gitti. Oğlak, tam olarak ne yapacağınızı ve nasıl yapacağınızı bildiğinizi hissediyorsunuz. Ve bugün bunların hepsini yapacak enerjiye sahipsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.