Oğlak Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Oğlak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken karar verme şapkanızı takın (bu nedir, bir filozofun bere? Seçenekleri tartın, arkadaşlarınıza danışın ve ardından kararlı olun. Pişman olmayacaksın. İşler hafta ortası geldiğinde o kadar net görünmeyecek, ancak bununla başa çıkabilirsin. Sadece sabırlı olun ve önceki planlarınızla sebat edin. Haftasonuna girerken, gelgit bir enerji dalgasıyla yükselmeyi bekleyin. Herkes seni seviyor ve coşkun günü taşıyacak. Pazar gününe kadar yavaşlamayı aklından bile geçirme.


Oğlak Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ruhsal yönünüzle temas halindesiniz.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Güneş Akrep burcundayken ve dostluk eviniz Jüpiter Balık burcunda üçgen açı yaptığında başlar. Bugün, normalden daha fazla arkadaşınız olabilir. Bir etkinliğe katılabilir ve hemen grubun bir üyesi olarak karşılanabilirsiniz. Birdenbire mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha fazla en iyi arkadaşınız olur. Tabii ki, bu yardımsever insanları biraz incelemeniz gerekebilir. Oğlak burcu, bugün yeni insanlarla tanışarak ve bağlantılarınızı genişleterek doğru yoldasınız.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ve yalnızlık eviniz ile birleşiyor. Bugün kendinizi dünyadan çekilmiş gibi hissediyorsunuz. Belki bu, bazı işleri halletmek veya son zamanlarda meydana gelen olayları işlemek içindir. Oğlak burcu, ofis kapınızı kapatmak ya da zaman ayırmak, fişini çekmek ve kişisel bir sağlıklı yaşam gününün tadını çıkarmak için iyi bir zaman.


Oğlak Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş ve hediye veren gezegen Jüpiter’in kıvılcım yaratan iletişim, umutlar ve dileklerle buluştuğu Salı günü şans sizden yana. Şanslısın, birisi sana bir hediye getiriyor olabilir. Bu, eşinize uzun zamandır bahsettiğiniz bir şeyin sonunda tatmin edici bir şekilde geri döndüğü gibi görünebilir. Sürpriz doğum günü gezisi, kimse var mı? Bu aynı zamanda sizin ve eşinizin birlikte oturabileceğiniz ve ilişkinizin zaman çizelgesi için beklentilerinizin tam olarak ne olduğunu ortaya çıkarabileceğiniz bir zamanı da açıklar.

Haftanın ortasında, para mücadelelerinin ilişki kurma yeteneğinizi zorlaştırdığını düşünüyorsanız, değer ve finansla ilgili korkularınızı sevgilinizle tartışmanız gerekebilir. Örneğin, işten ayrılmayı düşünüyorsanız, kararınıza eşinizi de dahil ettiğinizden emin olun ve bunun ortak finansal hedefleriniz üzerindeki etkilerini düşünün.

Haftanın sonunda, bağınızı güçlendirmek için birlikte neler yapabileceğinize şaşıracaksınız. Bazılarınız ortak banka hesapları başlatıyor veya birlikte daha büyük bir alanı paylaşmak için finansmanı birleştiriyor olabilir. Geri durma, Oğlak. Uzan ve etrafındaki iyiliğe dokun.


Oğlak Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İç ayarını değiştirmeye odaklan, Oğlak. Size kendinizi güçlü hissettiren kim? 20 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki güneş Jüpiter’i Balık burcunda geri giderken, profesyonel destek sisteminizi ve daha büyük topluluğunuzu yeniden değerlendirmenin zamanı gelebilir. Meslektaşlarınızın sizi gerçekten destekleyip desteklemediğini görmek için her bağlantıyı sezgisel olarak inceleyin. Değilse, destekleyici olmayan ilişkilerinizden kurtulun. Ancak ertesi gün Merkür, Yay burcunda Venüs ile kavuşum yaptığında iş hayatınızı bilinçaltında nasıl gördüğünüzü ve düşündüğünüzü izlemeniz gerekebilir.

Kibirli veya aşırı gayretli bir yaklaşıma sahip olmak yerine, birleşme, profesyonel fırsatlarınızın uzun vadeli yörüngesini güvenle görmenizi teşvik edebilir. Özellikle 22 Kasım Salı günü güneş Yay burcuna geçtiğinde olumlu bir yaklaşım sergileyin.

Yay mevsimi sizin için daha bilinçaltı, ancak yine de işe iyimser bir bakış açısıyla bundan faydalanabilirsiniz. Daha coşkulu bir zihin durumuna öncelik vermek istiyorsanız, bunu ertesi gün Yay burcundaki yeni ayın altında yapın. Neyse ki, Jüpiter yeni ay sırasında doğrudan Balık’ta da istasyon kuracağından, bunun konuşmalarınıza ve yakın işyeri topluluğuna yansıdığını görebilirsiniz. Şefkatli bir döngü için hazırlanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.