Kova Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Kova burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Kova burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bugün hayatınızdaki herkes enerji dolu değil, ancak etrafta dolaşmak için fazlasıyla yeterli enerjiniz var. İşe gidene kadar ip atlayabilirsin. Heyecanınızla ilgili en güzel şey, insanlara bulaşma eğiliminde olmasıdır. Bir para sorunu hafta ortası ruhunuzun bir kısmını yok edecek, ancak oldukça hızlı bir şekilde toparlanacaksınız. Mesele şu ki, çok para olmadan da mutlu olabilirsiniz. Dünya büyük bir macera. Dev bir oyun. Ve sen oldukça zorlu bir oyuncusun. Bu hafta sonu harika bir keşif sizi bekliyor.


Kova Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, işinizde sizi ne tatmin edecek? 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars burcunuzdaki Satürn’le üçgen açı yaptığında, çalışma alanınızda sizi neyin güçlü hissettirdiğine odaklanın. Takip etmeniz gereken pek çok merak, beceri ve fikriniz var. Ancak, önce neye odaklanmanız gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Profesyonel benliğinize sadık kalmanızı sağlayan her şeyin sorumluluğunu üstlenmeyi düşünün.

Bunu konuşmanız veya seçeneklerinizi tartışmanız gerekiyorsa, bunu ertesi gün Yay burcundaki Merkür İkizler’de geri giden Mars’a ve Kova burcundaki Satürn’ü 60’lık açıyla karşı karşıya getirdiğinde yapın. Geçişler, bir iş arkadaşınızın veya meslektaşınızın, önce hangi arzunun peşine düşeceğiniz konusunda size daha büyük bir bakış açısı sağlayabileceğini gösteriyor. Kariyer yolunuz hakkında kendi düşüncelerinizi bile güçlendirebilir!

30 Kasım Çarşamba günü Balık burcundaki ilk çeyrek ay meydana geldiğinden, değerlerinizdeki ince ama sezgisel değişime eğilmek faydalı olabilir. Bir kez değer vermiş olabileceğiniz şey, ayarlamaya ve değişikliğe tabidir. Daha kabul edici bir bakış açısına sahip olmak, hafta sonunda Yay burcundaki Venüs geri giden Mars’a ve Satürn’e 60’lık açı yaptığında taahhütlerinizden emin hissetmenize yardımcı olabilir.


Kova Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın göksel enerjisi, bilginizi ve gruplarla çok kararlı bir düzeyde bağlantı kurma yeteneğinizi genişletiyor. Bu, kalma gücünüzü artıracak ve hatta sizi çok yeni bir seviyeye getirecektir. Bu, burcunuzun sizi zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak her düzeyde destekleyen uzun vadeli bir ilişki içinde olmaya güçlü bir ihtiyacı olduğunu karşılayabilir. İkizler burcundaki mevcut Mars gerileme döngüsü sırasında yeni biriyle tanışmak veya eski bir sevgiliyle bağlantı kurmak için güçlü bir yeteneğiniz var.

Bu, mevcut bir ortaklığın sizi destekleyip desteklemediğine veya genel olarak boğucu olup olmadığına bile karar verebileceğiniz bir geçiş. Tüm romantizm alanlarında da daha rasyonel bir bakış açısı edinebilirsiniz. Burcunuzda güçlü bir iletişim duygusu var, ancak fiziksel düzeyde birinden uzaklaşma olasılığınız var. Kalbinize giden yol zihninizden geçer.

3 Aralık’ta Neptün ileri hareket ettiğinde ya inanılmaz derecede kaçınılmaz olan ya da biraz dünya dışı hissettiren güçlü bir romantik çekim olabilir. Girişimcisiniz ve başkalarının sevginin gerçekte ne olduğunu anlaması için kapıyı açıyorsunuz! Toplum için ilham kaynağı olmanıza izin verin. Bu yıl, olduğun gibi olmana izin vermen için seni cesaretlendiriyor!


Kova Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendi davulcunuzun ritmini takip edeceksiniz.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve teknoloji evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. İşler bugün çalışmıyor gibi görünüyor. Son zamanlarda meydana gelen bir güç dalgalanması bilgisayarınızı devre dışı bırakmış olabilir. WiFi sinyalini bulamamanız mümkündür. Ve telefonunuzun ekranındaki çatlak o kadar kötü ki harfleri seçmek zor. Kova, yeni bir teknoloji almanız veya bir cihazı tamir ettirmeniz gerekebilir.

28 Kasım Pazartesi günü, Mars İkizler burcunda ve macera ve risk alma eviniz, kendi Kova burcunuzdaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, hayatınızda büyük bir değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz. Daha fazla özgürlük ve macera arıyorsunuz. Hangi köprülerin yakılacağına karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Kova burcu, bu, işinizden izin almak, bir ilişkide ayrılık denemesine başlamak veya minibüsünüzde tatil yaparak bir ayı nasıl geçirebileceğinizi bulmak anlamına gelebilir. Bugün, olasılıklara bakıyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.