Kova Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Kova burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Kova burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Kova burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kariyeriniz hakkında endişelenmeye gelince, savaşan içgüdüleriniz var. Bir yandan, sadık çizginiz sizi kendini işine adamış bir işçi yapabilir. Öte yandan, boyun eğmez bağımsızlığınız sizi biraz şampiyon yapıyor. Hafta başlarken bu çatışmanın kafanızda oynamasını bekleyin, ancak henüz büyük kararlar vermeniz gerektiğini düşünmeyin. Hafta ortası, yakın aile, iyi arkadaşlar ve etrafınızdaki tüm dünya gibi hayatın daha büyük resmine geri dönmenizi sağlayacak. Derin bir nefes alın ve hak ettiğiniz kutsamalarınızı sayın. Bu hafta sonu alışık olduğunuz kadar eğlenceli ve özgür hissetmeyebilirsiniz, ama endişelenmeyin. Başınızı yeterince duvara vurursanız, Pazar büyük bir atılım vaat ediyor.


Kova Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, hayatınızın bazı yönlerini geliştiriyorsunuz.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Akrep burcundaki güneşin ve kariyer evinizin Jüpiter’in Balık burcunda üçgen oluşturduğu zaman başlar. Kova, zam istemek, yeni bir iş aramak veya başka bir şirketten aldığınız bir teklifi müzakere etmek için mükemmel bir enerjidir. Ve bu herkes için bir iş günü olmasa da, bu enerji birkaç gün boyunca hissedebileceğiniz kadar güçlüdür. Ancak, güneşin yakında kariyer evinizden ayrılacağını unutmayın, bu nedenle demir sıcakken vurmalısınız.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ve kariyerden elde edilen para eviniz ile birleşiyor. Bazı Kovalar için bu, çabalarınız için daha fazla para kazanmanız için harika bir zaman olmaya devam ediyor. Bir işletmeniz varsa, fiyatlarınızı yükseltmeyi düşünün. Kova, insanlara sizi tanıtmaları için bir bulucu ücreti veya bağlı kuruluş yüzdesi teklif edebilirsiniz. Yakında daha fazla para elinize geçebilir.


Kova Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür ve Venüs neredeyse tüm haftayı yan yana asılı olarak geçiriyor ve bu nedenle düşünceleriniz geleceğe doğru dönüyor. Oturup siz ve eşiniz için ilişkiniz için sahip olduğunuz hedefleri çevreleyen bir ana plan oluşturmak için mükemmel bir zaman. Kendinizi veya eşinizin potansiyelini sınırlamayın. Burada her şey mümkündür ve bir şeylere ne kadar çok inanır ve var olduklarını söylerseniz, onlarla yolunuzda o kadar uyumlu hissedersiniz.

Bu, uzak bir yere birlikte uzun bir yolculuğa çıkmayı veya daha resmi bir ilişki statüsüne geçmeyi düşünmeye başlamak için bir seçim olsun, partnerinizi gerçekten duyduğunuzdan emin olun. Ortaklığınızdaki güvenliği çevreleyen korkular ortaya çıkabilir. Geleceğinizle ilgili endişeleriniz konusunda açık sözlü olun ve partnerinizin, ortaklığınıza zarar verebilecek herhangi bir güvensizlik veya endişe ile çalışmanıza yardımcı olmasına izin verin.

Haftanın sonunda, bu ilişkiye ilham verecek şeyin köküne indikçe, planlar daha uzun vadeli bir yaklaşım benimsiyor. Bir yolculuğu seversin; haritasını çıkarın ve sizi nereye götürdüğünü görün.


Kova Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta profesyonel topluluğunuzu genişletin, Kova! 20 Kasım Pazar günü Akrep Jüpiter’in Balık burcunda gerilemesi nedeniyle, profesyonel ve finansal olarak güvende hissetmek önemlidir. Statü ve başarılarınızdan güçlenmiş hissedebilirsiniz, bu yüzden bu istikrarınızı değiştirebilir. Özellikle arzularınızı destekleyecek mirasınız varsa, daha fazlasını istemenin zamanı gelmiş olabilir!

Tazminatınızın yanı sıra, ertesi gün Merkür, Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığında daha büyük profesyonel topluluğunuzda bir değişiklik görebilirsiniz. Ateşli kavuşum, taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi genişletme zamanının geldiğini gösterir. İş arkadaşlarınızla hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak konuşmak, kurduğunuz ilişkiyi sürdürebileceğinden önemlidir. Ayrıca, görünüşte basit bir konuşma, bir fırsatlar dünyasına yol açabilir!

22 Kasım Salı günü güneş Yay burcuna geçtiğinde kendinizi canlanmış hissedin. Yay mevsimi, özellikle ertesi gün Yay burcundaki yeni ay sırasında, ağ kurma ve hayallerinizin peşinden koşma zamanınızdır. Luna, sosyal medya varlığınız, profesyonel arkadaşlıklarınız ve özlemleriniz üzerine genişleyen altı aylık yeni bir döngü başlatacak. Jüpiter ay sırasında doğrudan Balık’ta da duracağından daha fazla para kazanmak mümkün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.