Koç Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Koç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Koç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tam olarak nereye gittiğinizi bildiğinizi sanıyordunuz. Hangi yöne gideceğinize dair bir sezginiz vardı. Şimdi tüm yol işaretleri farklı bir dilde yazılmış gibi görünüyor. üzerine basmalısın? Durup yol tarifi mi sormalısınız? Bu zor bir çağrı. Ama son zamanlarda öğrendiğin bir şey varsa o da ihtiyacın olduğunda yardım istemektir. Belki daha önce bu yoldan geçen bir arkadaşınızı arayın. Güvenebileceğin biri. Onların yardımıyla bile, bu bir macera olacak. Tüm bunlarla kendinizi rahat hissetmeye başlamanız birkaç gün alacaktır. Bu tamamen doğal.


Koç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç burcu, sohbetlerin çılgınca başlamasına hazır ol! 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında tonunuzu, çevrenizi ve zamanlamanızı izleyin. Çalışma topluluklarınızla çevrimiçi ve çevrimdışı olarak nasıl iletişim kurmak istediğinize dikkat edin. Bir karışıklık varsa, Satürn kesinlikle sizi veya diğerini konuşmadaki hatadan sorumlu tutacaktır.

Şans eseri, bu konuşmalar uzun vadeli bir kıvılcımı ateşleyebilir çünkü Yay burcundaki Merkür ertesi gün İkizler burcunda geri giden Mars’a ve Kova burcundaki altmış Satürn’e karşıt açı yapacaktır. Özellikle profesyonel yolculuğunuzda takip edebileceğiniz çok az fırsat varsa, ortaya çıkan her şeyi takip etmeye çalışın. Sonunda, sizi profesyonel özgürlüğe götürecek en heyecan verici, bireysel yolun sorumluluğunu üstlenin.

Bununla birlikte, 21 Kasım Perşembe günü Yay burcundaki Merkür aynı zamanda Balık burcunda geri giden Neptün ile kare açı oluşturacağından ve Yay burcundaki Venüs İkizler burcunda geri giden Mars ile kare açı yapacağından, ne yapacağınız veya seçeceğiniz konusunda çok net hissetmeyi beklemeyin. yola çıkmadan önce detaylar!


Koç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koç, önünüzde canlı bir aşk haftasına bakıyorsunuz. Güçlü dönüştürücü deneyimlerle haftayı doldururken sabırsızlıkla bekleyecek çok şeyiniz var. Çok sayıda doruk noktası, romantik bağlantılarınızda güçlü bir amaç duygusu uyandırır. Bekar Koç, kişisel gerçeğinize bağlanmak için güçlü bir ihtiyaçla yoğunluğu hissedecek. Bu, duygusal kalıplarınız etrafındaki belirli anlayışları da ortaya çıkarabilecek bir dizi olaya neden olur.

Şu anda romantik bir ilişki içinde olanlar, mevcut olaylarının daha derin bilinçaltı köklerini ortaya çıkarabilir. Bunu, bir sevgilinin davranışlarının ardındaki gerçeği keşfetme zamanı olarak düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda çok önemli bir bağlantının ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz ve hatta önemli bir seçim yapmanız gerekebilir.

Bir ortaklık uğruna fedakarlık yapmanız gerekiyorsa, gerçekten bunun olması gerekip gerekmediğini kendinize sormanız gerekecek. Unutmayın, bu, sizi gerçekten iyi hissettiren şeyleri takdir etme zamanıdır. Hala burcunuzu yöneten Mars’ın geri gitmesiyle uğraştığımız için önceki eylemleri yeniden yapmanın güçlü bir etkisi var. Aslında, kalbinizin arzusunu görmek veya yeni ve farklı bir şeyi deneyimlemeye daha açık olmak için seyahat etmeye çağrılmış hissedebilirsiniz.


Koç Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, küçük bir kıvılcım biraz romantik bir sıcaklık yaratabilir.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve inanç evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Koç, bugün biraz onaylama önyargınız olabilir. Birisi size gerçekleri sunabilir ve siz onlara inanmazsınız. Çalışmalarını yeniden kontrol etmek için sayıları kendiniz çalıştırmanız gerekebilir. Bugün, fazlasıyla şüphecisiniz. Kesinlikle inanılmazsın.

28 Kasım Pazartesi günü, Mars İkizler burcunda ve planlar ve fikirler eviniz Kova burcundaki Satürn’ü üçgen açı yapacak. Artık yüce hedeflerinize yönelik bir şeyler yapabilirsiniz çünkü başarma güdüsüne ve taahhüdüne sahipsiniz. Bugün sadece A Tipi değilsiniz. Siz A+ tipisiniz. Koç burcu, içinde dışarı çıkmayı bekleyen fetheden bir ruhun var, bu yüzden bugün senin için önemli olan şeyler üzerinde çalışmak için zaman ayır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.