Koç Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Koç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Koç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Karamsar bir Pazartesi, yerini eşit derecede belirsiz bir Salıya bıraktığından, haftanızın durgun bir başlangıç ​​yapmasını (özellikle işte) bekleyin. Öfkeler alevlenebilir ve kavgaya kapılmamanız gerekir. Yine de endişelenme. İddialılığınız bu hafta fırtına dindiğinde işinize yarayacak. Hafta ortası, dünyayı dolaşan bir refah ve barış yapma misyonunda cesur bir kaşif olarak cesur sıçramalar ve sınırlar yaptığınızı görüyor. Başkalarının etkilenmesini bekleyin. İtibarınız her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bu hafta sonu yavaşlamayın. O iddialı motoru çalışır durumda tutun.


Koç Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir özgürlük vizyonu bazı pratik düzenlemelere yol açıyor.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Akrep burcundaki güneşin ve kaynak evinizin Balık burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığı zaman başlar. Koç, bu açık bir kapı görme ve içinden geçme zamanının geldiğini bilme durumudur. Bu, ek gelir elde etmek, bir iş kurmak veya karlı bir yatırım yapmak için bir fırsat olabilir. Bu kombinasyon, büyük bir şey elde etmek için bilgeliğinizi ve deneyiminizi Evrenden biraz eşzamanlılık ile birlikte kullanmakla ilgilidir.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ve seyahat eviniz ile birleşiyor. Bugün hepiniz birinci sınıf konaklama hakkındasınız. Seyahat düzenlemeleri yapıyorsanız, maliyeti ne olursa olsun yükseltme yapmaya istekli olduğunuzu görebilirsiniz. Cesur hissediyorsanız, sorarsanız birinci sınıfa yükselebilirsiniz. Koç, geçmiş seyahat deneyiminiz ve esnek olma isteğiniz, seyahat ederken size ekstra avantajlar sağlayabilir.


Koç Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Merkür ve Venüs, bu iki gezegenin aynı burçta buluştuğu 21. ayın ana odak noktası olacak. Bu yeni keşfedilen odak, taahhütleri, inançları ve akıl hocalarını göz önünde bulundurarak sizi bulacaktır. Bu, ortaklığınıza olan bağlılığınızı yeniden değerlendirmek ve hatta unvanı “hayat partneri” olarak genişletme olasılığını tartışmak için harika bir zaman.

O koridordan aşağı inmeye tam olarak hazır değilseniz, bunun yerine sevgilinizle uzun bir tatil planlayın. Muhtemelen, kişiniz istediğiniz yere gitmeye isteklidir ve birlikte plan yapmak eğlenceli ve seksi olabilir. Uzak yerlere yapılan yabancı gezileri düşünün. Bir sürü tarihi ve harika mimarisi olan eski bir ülke tam size göre olabilir.

Haftanın sonunda, sizin ve eşinizin geleceği hakkında sahip olduğunuz bir fikrin hayata geçmesini sağlamlaştırdığınızı görebilir. Bu zamanı, birbirinizle iletişim kurma şeklinizi çevreleyen yeni bir temel oluşturmak için kullanın ve önümüzdeki günlerde hangi sürprizlerin ortaya çıkacağını görün. Ayrıca, düşüncelerinizin kontrolünü elinizde tuttuğunuzdan emin olun ve korkuların sizi ele geçirmesine izin vermeyin.


Koç Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu çalışma haftası boyunca ilerlemeye odaklanın Koç! 20 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki güneş Jüpiter’in Balık burcunda geri hareketine geçtiğinde şans bir kuruş açabilir. İç ayarlarınızı bağışlamaya doğru değiştirirken, mali açıdan hırslı doğanız güçlenir. Ancak bolluğunuz her iki yöne de gidebilir, bu nedenle sahip olduğunuza karşı eksik olabileceğiniz şeylere odaklanmak önemlidir. Şükran anahtardır!

Ertesi gün, Merkür Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığında profesyonel yolculuğunuzda ilerlemeye hazır olabilirsiniz. Bir profesyonel öncü ile seçenekleriniz hakkında konuşun ve her şeyi dikkate alın. 22 Kasım Salı günü güneş Yay burcuna geçeceği için, profesyonel yolculuğunuzda yeni bir maceraya atılırken büyük bir inanç sıçraması yaşarken kendinizi oldukça hırslı hissedebilirsiniz!

Genişleyen enerji, ertesi gün Yay burcundaki yeni ay boyunca devam eder. Başarınızı ilerletmek için yeni deneyimler, profesyonel öğretmenler ve seyahat fırsatları bulma niyetini belirleyin. Jüpiter aynı zamanda doğrudan Balık’ta duracağından, bir sonraki aşamaya geçmek için zihinsel ve duygusal olarak hazır hissedebilirsiniz. Pozitif enerjinin bolluğu göz önüne alındığında, iyimser kalmalısınız çünkü bu hafta hiçbir şey önünüzde duramaz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.