İkizler Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

İkizler burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında hayatınızdaki insanlardan kolayca etkileniyorsunuz, aşırı derecede etkilenebildiğiniz için değil, açık fikirli olduğunuz için. Ve hayatındaki insanlar oldukça akıllı. Tek gereken güçlü bir entelektüel argüman ve ikna oldunuz. Her şeyi bildiğini varsaymak için kendi yöntemlerinde yeterince inatçı değilsin ki bu da insanların senin hakkında sevdiği bir şey. Ayrıca gelecekle ilgili iyimserliğinizi de seviyorlar ve gelecek haftanın ikinci yarısında konuşabileceğiniz tek şey gelecek. Bazı büyük fikirleriniz var. Bazı harika fikirler.


İkizler Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İlerleme zamanı, İkizler. Uzun soluklu bir çabanın veya maceranın sorumluluğunu üstlenmeye hazır mısınız? 28 Kasım Pazartesi günü burcunuzda geri giden Mars, Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yaptığında, hangi yöne gideceğinizden emin olamayabilirsiniz. Ancak, sebep için ara vermek sizin yararınızadır. Nerede olduğunuzu, ne yaptığınızı ve nereye gidebileceğinizi düşünmek için bir dakikanızı ayırın.

Yay burcundaki Merkür ertesi gün burcunuzda geri giden Mars’a karşıt konumda olduğundan, taahhütleriniz ve fırsatlarınız hakkında konuşmak uygun olabilir. Fikirlerinizi paylaşın, anlaşma şartlarınızı müzakere edin ve size ilham veren düzenlemelere odaklanın. Değilse, ortaklıklarınızda ve taahhütlerinizde kendinizi yeniden konumlandırmak için bu karşıtlığı kullanın.

30 Kasım Çarşamba günü Balık burcundaki ilk çeyrek ay meydana geldiğinden, kariyer yolunuzun geçmişinden ve geleceğinden kurtulmaya hazır hissedebilirsiniz. Ertesi gün Yay burcundaki Venüs İkizler’de geri giden Mars’a karşı çıkarken Yay burcundaki Merkür Balık burcunda geri giden Neptün ile kare açı yaptığında taahhütlerinizi yerine getirmenin stresini hissedebileceğiniz için ilk dördün ayının gelgitinin tadını çıkarın.


İkizler Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aman İkizler! Aşk ve ortaklıklar için önünüzde ne güzel bir hafta var! Büyüyüp kendi başınıza olgunlaşmanız için ekstra özel bir zaman olacak. Kanatlarınızı açarken ve sezgilerinizi takip ederken kesinlikle çiçek açıyorsunuz. Aynı anda birkaç soru sorulacak. Zamanla büyüyen ve sizi daha yüksek titreşim alemlerine bağlayan manevi bir aşk yolculuğundasınız. Genellikle meraklı hava burcunuz sabırsız hale gelebileceğinden, herhangi bir gecikme hissettiğinizde bunu unutmayın.

Evrenin size yetişmesine izin verin! Sizin için en önemli dönüm noktalarından biri 29 Kasım’da burcunuzla aynı hizada geri giden Mars’ın Yay burcundaki Merkür’le karşı karşıya gelmesiyle hissedilecek. Bu, oyunu değiştirir ve hayatınıza son derece kaderi olan bir romantizmi getirebilir. Kişisel çekiciliğiniz inkar edilemez ve bu geçişler, çekici niteliklerinizi en çılgın hayallerinizin ötesinde geliştirir. Gerçekten karşı konulamazsınız, bu da hiç yoktan var gibi görünen pek çok romantik olasılığı kendine çekebilir.

Ancak, başkalarının beklentilerinin sizi romantik olarak etkilemesine izin vermemeye çalışın. Bu zaman diliminde sohbetler biraz zor olabilir, ancak bunlar, gelecek yıllardaki ilişkileriniz için harika bir dönüm noktası olacaktır. Haftanın genel enerjisi, kişisel kaderinizi vurgulayacaktır. Bu aynı zamanda sıradan bir ilişkiden daha fazlası olduğunu kanıtlayan eğlenceli ortaklıkları da beraberinde getirecek.


İkizler Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bakış açınızı önemli bir şeye dikiyorsunuz.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve ilişkiler evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, partnerinizle aranız karışabilir ve bu bir bilgi felaketiyle sonuçlanabilir. Onlar konuşurken dikkatinizin dağılması ve yanlış zamanda ya da yanlış yerde ortaya çıkmanız mümkündür. İkizler, talimatlarınızı doğru duymamaları da mümkündür. Bildiğinizi düşündüğünüz şey doğru olmayabilir, bu nedenle devam etmeden önce ayrıntıları iki kez kontrol edin.

28 Kasım Pazartesi günü, kendi burcunuzdaki İkizler burcundaki Mars, Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, hedefleriniz konusunda netsiniz ve onu destekleyecek doğru becerilere ve enerjiye sahipsiniz. İkizler, ilerlemek için yeterince güçlü bir kendine ve kimliğine sahipsin. Evren, bunun bir iş anlaşmasına girme, yeni bir yatırım düşünme veya bir durumun sorumluluğunu üstlenme zamanının geldiğinin sinyalini veriyor. Şimdi hedef tahtasına vurabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.