İkizler Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

İkizler burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Muhtemelen yapmaman gerektiğini düşündüğün soruyu sor. Hafta başlarken araştırma becerileriniz zirveye ulaşır ve yatıştırıcı konuşmanız kimsenin sizi merak ediyormuş gibi hissetmesini engeller. (Pürüzsüz olmak güzel, değil mi?) Hafta ilerledikçe güzel zamanlar gelir, ancak en iyi çalışmanız ekip çalışması olacaktır. Coşkunuz yakalanıyor ve diğerleri, yönetmek istediğiniz herhangi bir teknede kürekleri memnuniyetle tutuyor. Sadece kafaları birbirine vurarak değil, örnek olarak liderlik ettiğinizden emin olun. Hafta sonuna girerken, bu takım ruhu dağılabilir. Aynen öyle ama. Yine de tembellik etmek ve derin düşünceler düşünmek gibi hissedeceksiniz.


İkizler Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni arkadaşlar ve yeni bilgiler edineceksiniz.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Güneş Akrep burcunda ve iş evinizin Jüpiter Balık burcunda üçgen açı yaptığında başlar. İkizler, kariyeriniz söz konusu olduğunda büyük şansınız ve harika zamanlamanız var. Özgeçmişinizi göndermek, meslektaşlarınıza ve amirlerinize çevrimiçi olarak ulaşmak veya mevcut işinizde büyük bir haftaya hazırlanmak için özellikle iyi bir gün. Evrenin size hangi fırsatları göndereceğini bilmesi için kariyeriniz için bir vizyon panosu oluşturmayı düşünün.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ve ilişkiler eviniz ile birleşiyor. Bugün partnerinizle tam bir anlaşma içinde bir araya gelebilirsiniz. İkizler, aynı şeyleri seversiniz, aynı müzikleri dinlersiniz ve aynı yemeklerin tadını çıkarırsınız. En azından bugün öylesin. Bu kadar uyum içindeyken, geleceği tartışmak için bu fırsatı değerlendirin. İlişkinizin gittiği yöne bakın.


İkizler Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

26 Kasım’da olumlu yönde hareket eden Mars ve Satürn ile bu hafta sizin için yeni başlangıçlar getiriyor. Hafta buna doğru ilerledikçe içsel gücünüz artacak ve bazı cesur açıklamalar yapmak isteyebilirsiniz. Doğru geliyorsa, partnerinizi planınıza dahil ettiğinizden emin olun. Bununla birlikte, bağlantınızın süresi doluyorsa, deneyimi onurlandırın ve kendiniz için yeni bir genişleme yaratın.

İlişkinizin taahhüdünde yalnızca bazı hedefleri yeniden gözden geçiriyorsanız, bu değişiklikleri daha iyi kolaylaştırmak için neler öğrenebileceğinizi veya kimden öğrenebileceğinizi düşünün. Şimdi saçma görünebilir, ancak tutarlı sonuçlar verecektir. P ve Q’larınızda nasıl kalacağınızdan emin değilseniz, partnerinizden sorumluluk arkadaşınız olmasını isteyin.

Yay burcundaki güneş, seyahatle ilgili yeni fikirlere bağlılığı tetikleyebilir ve siz ve sevgiliniz için ruhsal uyanışlar getirebilir. Güvenilir bir astrologla bir sinastri okuması veya aşk üzerine bir tarot okuması yapmak, ilişki kalıpları konusunda sizi aydınlatabilir. Ayrıca kendiniz ve romantizminizin geleceği için planlar yapmanıza da yardımcı olabilir. Ruhun içine atlayın ve nereye indiğinizi görün.


İkizler Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta boyunca profesyonel ilişkilerinizi genişletin, İkizler. Umarım, 20 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki güneş Jüpiter’in Balık burcunda gerilemesi sırasında kariyer yolunuzda genişlerken emeğinizin meyvelerinin meyvelerini verdiğini göreceksiniz. Sulu üçgen sizi sezgisel olarak çalışma alışkanlıklarınıza, rutinlerinize yatırdı. , ve bir neden için programlayın! Şimdi ne yaparsanız yapın, daha sonra kariyer yolunuzu önemli ölçüde etkileyebilir.

Bu nedenle, başarıyı garantilemek için profesyonel düzenlemeleriniz hakkında konuşmanız gerekiyorsa, bunu ertesi gün Merkür, Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığında yapın. Bu pahalı ve coşkulu birliktelik sırasında her bir taahhüdün veya ortaklığın yol açabileceği potansiyel yolları gözden geçirin. Büyük resim fikirlerinizin veya hedeflerinizin anlaşmalarınız tarafından sürdürüldüğünden emin olun!

Neyse ki, 22 Kasım Salı günü güneş de Yay burcuna girecek. Yay mevsimi boyunca profesyonel taahhütlerinizle dikkat çekici bir şekilde uyumlu ve hırslı bir şekilde canlanmış hissedebilirsiniz. Düzenlemeleriniz için yeni zirveler veya fırsatlar tezahür ettirmek istiyorsanız, bunu ertesi gün Yay burcundaki yeni ay sırasında yapın. Artı, Jüpiter de hayırsever yeniay sırasında doğrudan Balık’ta istasyon kuracağından, kariyer yolunuzun mutlu bir şekilde başladığını görmeye başlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.