Boğa Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Boğa burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hepiniz haftaya iyi başlamaya hazırdınız, ama biri Pazartesi günü sizi yanlış yöne iten ve diğer her şeyi alt üst eden bir şey söyleyecek. Ne kadar sinir bozucu! Mümkün olduğunca, size ulaşmasına izin vermemeye çalışın. Ve birkaç gün sonra hala üstesinden gelemediysen, bir şey söyle. Sizi rahatsız eden şeylerle doğrudan uğraşmak zor olabilir, ancak gitmenin tek yolu bu. Ve içiniz rahat olsun, hafta sonu geldiğinde, tüm bunlar bir milyon mil arkanızda görünecek.


Boğa Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, kariyer yolunuzda kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak şey nedir? 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında kanatlarınızı açıp uçmanın zamanı gelmiş olabilir. Başkalarıyla çalışmaya açıksanız, yeni para kazanma yolları bulmak için çaba gösterme fırsatları mümkündür. Kariyer yolunuz için sorumluluk üstlenmenin beklenenden daha fazla esneklik gerektireceğini görebilirsiniz. Her zamanki normunuzdan farklı yaklaşımlara veya fırsatlara açık olun.

Ertesi gün Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yaptığında ve Kova burcunda Satürn’ü 60 derece geçtiğinde, güvenliğiniz hakkında konuşmalar gündeme gelebilir. Kariyer yolunuzu olgunlaştırmak için neye yatırım yapmaya veya borç olarak almaya istekli olduğunuzu düşünün. Bazı sorumluluklarınız çabaya değmeyebilir, oysa diğer düzenlemeler oldukça uzun sürebilir.

Ancak hemen bir karara varmayın çünkü Yay burcundaki Venüs, İkizler burcunda geri giden Mars ile de karşı karşıya gelecek. Mevcut tekliflerinizle çapraz karşılaştırma yapmak için daha fazla bilgi, profesyonel bağlantılar ve fırsatlar arayın. Seçeneklerinizi gözden geçirmek size potansiyel sorumluluklarınız hakkında daha büyük bir perspektif verecektir, çünkü Venüs ayrıca Kova burcundaki Satürn’ü altmışlık olacaktır.


Boğa Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğa, özellikle bağlantılarınızı güçlendirmek istiyorsanız, aşk hayatınız için güzel bir hafta. Değer verdiğiniz kişilerle gerçekten desteklendiğinizi ve yeniden bir araya geldiğinizi hissedeceksiniz. Zihni genişleten deneyimler sizi tüm hisleri hissettiren bir yolculuğa iterken, güçlü bir şefkat duygusu vardır. Ortaklıklarınız da zamanın testlerinden geçecek, ancak her şeyden önce neden birbirinize getirildiğinizi gerçekten anlamanız için.

Bu hafta özel biriyle aranızda güçlü bir ruh eşi havası var. Birisi sizinle uzun vadeli bir taahhüdü derinleştirmek bile isteyebilir. Anahtar, kendinize karşı kesinlikle dürüst olmak ve sadece rahat yola razı olmamaktır. Mars’ın geriye dönük yolculuğu nedeniyle önceki bir ilişkiyi yeniden ziyaret etmek için zamanınız olacak, bu da bazı istenmeyen ilgileri geri getirebilir, bu nedenle kişisel arzularınız konusunda tetikte olmak için önemli bir zaman.

Bu döngü sırasında eğlenceli ve skandal bir ilişkinin buna değip değmeyeceğini veya çok fazla bağımlılık yapıcı bir niteliğe sahip olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Eski alışkanlıklara düşmek ile romantik niteliklerinizi bu gökyüzü altında yeniden çerçevelemek arasında büyük bir seçim var.


Boğa Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kasıtlı olarak hareket etmek işi bitirir.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve kaynaklar evinizin kendi Boğa burcunuzdaki Uranüs’le 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Hız özensizliğe yol açar ve bu kadar özenle zaman ayırmanızın nedenlerinden biri de budur. Bir satışı kabul etmenizi, evrakları imzalamanızı veya bir karar vermenizi isteyen biri, patlamak üzere yanınızda duruyor olabilir. Ama sen kim olduğunu biliyorsun ve tüm sızlanmaları seni hızlandırmayacak.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve para eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Artık mali durumunuzu yakından takip ediyorsunuz. Bir Senato alt komitesi gibi, çevrilmemiş taş bırakmıyorsunuz. Çalışkanlık faydalıdır. Bugün, harcamalarınızı takip etmek ve her kuruşun nereye gittiğini görmek için her şeyi bir elektronik tabloya veya finansal uygulamaya koyacak enerjiye sahipsiniz. Bu süreçte, zor kazandığınız dolarlarınızla nerede düşüncesiz davrandığınızı keşfedebilirsiniz. Boğa, bugün cüzdanınız üzerinde gücünüz var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.