Boğa Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Boğa burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tutkunun Pazartesi günü işe yaramadığını kim söyledi? Dişlerinizin arasında bir gülle flamenko dansı yapmıyor olabilirsiniz, ancak hafta başlarken kendinizi bir tür çılgın romantizme kaptırırsanız şaşırmayın. Umarım iyi bir tutkudur, topal, kıskanç ve sahiplenici türden değil. Her durumda, popülerliğiniz artacaktır. Haftanın ilerleyen saatlerinde, en azından finansal bir şey söz konusu olduğunda, bu dürtüselliği azaltın. Aşkta şansınız mutlaka nakit akışınıza yansımayacaktır. Cuma veya Cumartesi, eğitim alın. Tanıştığınız biri (veya belki de zaten tanıdığınız biri) size çok takdir edilen bir aydınlanma verebilir.


Boğa Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta en büyük engeliniz sizsiniz.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Güneş Akrep burcundayken ve ilişkiler evinizin Jüpiter Balık burcunda üçgen açı yaptığında başlar. Siz ve eşiniz o kadar uyumlusunuz ki neredeyse aynı fikirdesiniz. Boğa, bu ikiniz için önemli bir projede bir araya gelmek ve önümüzdeki aylarda neyi başarmak istediğinize bakmak için harika bir gün. Aşkı arıyorsanız, bu harika bir eşleşme bulmak için harika bir gün.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ile yakınlık eviniz ile birleşiyor. Birlikte bir şeyler yapmanın tüm bu tartışması, çarşafların altında bazı yastık konuşmalarına yol açabilir. Bugün, kendinizi çok uyumlu hissederken, birbirinizin harikalar diyarını keşfedebilirsiniz. Boğa, sevgilinin kollarında sıcaklık buluyorsun.


Boğa Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. 21 ve 22 Kasım’da Mars ve Neptün arasındaki açı, bu ağır hayal kırıklığından sorumlu. Bu, ortaklığınızdaki değeri veya eksikliğini çevreleyen temaları ön plana çıkarmak olabilir. Bir yandan, ilişkinize daha fazla bağlılık getirmeye hazır olmanız mümkündür, ancak bunu yapma şekliniz, eşinizin özgürlüğünü çevreleyen fikirlerine aykırı olabilir. Korkularınızın ortaklığınızda yeni şartları dikte etmesine izin vermeden önce, bu duyguya biraz nefes alması için zaman verin.

Haftanın sonu geldiğinde, bir konuşma, sahip olduğunuz tüm korkuları açığa çıkarabilir ve aynı zamanda sizin ve eşinizin hala birbirinizin takımında olduğunuzu hatırlatacak düşünceli ve işbirlikçi iletişimi teşvik edebilir. Birbirinizi dinleyerek, ortaklığınız hakkındaki fikirlerinizin beklediğiniz kadar farklı olmadığını anlayabilirsiniz.

Unutmayın, tüm güçlü ortaklıklarda uzlaşma önemlidir. Ne de olsa siz bir ekipsiniz. Geleneksel düşünce tarzınızda daha akıcı olmak, yeni olasılıklar açabilir.


Boğa Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kendine olan güvenini ne artıracak, Boğa? 20 Kasım Pazar günü Akrep’teki güneş Jüpiter’i Balık burcunda geri giderken, profesyonel ağınızdaki birkaç seçkin kişiye doğru fırsatları genişletmeye odaklanın. Sulu üçgen sizi sezgisel olarak en iyi insanlara veya tam olarak taahhüt edeceğiniz özlemlere yönlendirecektir. Ancak aranjmanlarınızın bol olabilmesi için bu süreçte oldukça seçici olmanız gerekiyor.

Ertesi gün Merkür, Venüs ile Yay burcunda kavuşum yaptığından, sıçramadan önce bakma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz! Gözünüz ödüldeyken ayrıntıları zaptetmek için taahhütlerinizin gerektirebileceği finansal veya profesyonel yatırım hakkında konuşun.

Neyse ki, 22 Kasım Salı günü güneş Yay burcuna girecek ve yatırımlarınıza uyum sağlamanız için sizi cesaretlendirecek. Kendinizi daha fazla geliştirmeyi veya tamamen uyum sağlamayı seçtiğiniz her şeyle güçlendirilmiş hissettiğinizden emin olun. Neyse ki, ertesi gün Yay burcundaki yeni ay sırasında geniş ve başarılı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Luna, altı aylık yeni bir finansal refah döngüsüne başlar. Ancak, bu ay döngüsü sırasında gereksiz karışıklıklardan veya aşırı borç almaktan kaçınmaya çalışmalısınız. Gerçek zenginliği sürdürmeye odaklanın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.