Başak Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Başak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Başak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sırada küçük bir deney var. Şimdiye kadar tasarlanmış en etkili organizasyon tekniklerini geliştirdiğinizden oldukça emindiniz, ancak son zamanlarda stresle ilgili bir çılgınlık, sisteminizi yeniden düşünmeniz gerekebileceğini kanıtladı. Bunlar sevdiğiniz meta-proje türleridir: hayatınızı şimdi ve hayatınızın geri kalanında organize olacak şekilde düzenlemenin yollarını bulmak. Bu inek bir meşguliyet, ama senin için bir fark yaratıyor. Bu hafta sonu, yeterince duymadığınız biriyle konuşun. En büyük şeyleri en olası insanlardan öğrenebilirsiniz.


Başak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Uzun vadeli taahhüdün değeri nedir, Başak? Kariyer yolunuz birkaç farklı arayışa ayrılabilir. Yine de, 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında hepsini yapmaya çalışmak yerine bir veya iki tanesine odaklanmak isteyebilirsiniz. zihinsel ve sosyal olarak tükenmiş hissetmemek için iş hayatınızda her şeyden önce gelir.

Ertesi gün Yay burcundaki Merkür ile İkizler burcunda geri giden Mars karşı karşıya gelirken, iş-yaşam dengenizi korumak bir zorunluluktur. Merkür aynı zamanda Kova burcundaki Satürn’ü altmışlık açı yapacağından, iş-yaşam dengenizin sağlıklı olmasını sağlamak için ne istediğiniz veya neye ihtiyacınız olduğu hakkında konuşmak en iyisi olabilir. Dengeyi korumak için alışılmadık bir programa veya alışılmadık alışkanlıklar benimsemeye açık olun.

Daha iyi bir adım atmak istiyorsanız, bunu 30 Kasım Çarşamba günü Balık burcundaki ilk çeyrekte yapın. Hafta sonunda, Neptün istasyonları Balık burcuna yöneldiğinde, düzenlemelerinizden daha umutlu ve ilhamlı hissedebilirsiniz.


Başak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başak, haftanın kozmik evreleri içsel varlığınızı destekler ve sizi ilahi bilince doğru kaydırır. Birisi inanılmaz derecede çekici kişiliğinizi mutlak bir hayranlıkla tanıyor! Bekar Başaklar, o özel kişiyle tanışmak için birçok şans bulacak! Uzun süreli ilişkileri olanlar, Merkür ve Neptün’ün karşı karşıya geldiği 1 Aralık’ta birçok ruhsal dönüşümden geçecekler. Hatta gerçekten arzuladıkları tüm niteliklere sahip bir partneri çekmek anlamına da gelebilirsiniz.

Kendi duygusal ihtiyaçlarınız için fazladan zaman ayırmaya daha meyilli hissedeceksiniz ve kendinizi ilk sıraya koymanın tam da her zaman ihtiyaç duyduğunuz ilaç olduğunu göreceksiniz. Hatta 3 Aralık’ta Neptün ileri yönüne döndüğünde biriyle tanışabilirsiniz, bu romantik hayatınızda sarsıntılara neden olacak ve sizi bir başkasıyla derin bir düzeyde bağlantı kurma isteği uyandıracak.

Tüm ortaklık alanlarında konuşma ve iletişim yöntemlerinizi yeniden yaratma fırsatları olabilir. Bazen sevgi enerjisini üreten, kendi kendinle gerçek konuşma tarzındır. Sürekli olarak kendinize karşı sert davranırsanız, bu aynı zamanda titreşimlerinizi de düşürür. Kendinize karşı nazik olursanız ve içinizden şefkatin akmasına izin verirseniz, bu sizi aşk ilgi alanlarınız için kesinlikle durdurulamaz ve karşı konulamaz hale getirecektir.


Başak Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, biraz tanınma yolunuza çıkıyor.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve konut evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bazı ev onarımları üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bu, donanım mağazasına veya başka bir büyük kutu mağazasına gitmeyi içerebilir. Başak, bir İngiliz anahtarı arıyor olabilirsin veya garaj kapısı açıcısını nasıl değiştireceğini görmek için internete giriyor olabilirsin. Bugün sahip olduğunuz planlar ne olursa olsun ters gidebilir çünkü evinizle ilgili bir şey acilen ilgilenmenizi gerektirir.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve kariyer eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, iyi yapılmış bir iş için biraz takdir alabilirsiniz. Bu, şirkette oldukça yüksek bir kişiden gelebilir. Bölümünüzün CEO’su veya başkan yardımcısı bile yaptığınız işi fark etmiş olabilir. Bugün üzerinizdeki ilgi oldukça olumlu.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.