Başak Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Başak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Başak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu entelektüel merakınızı giderin. Beyniniz son zamanlarda ilgi için açlıktan ölüyor (çok fazla saçmalıyor musunuz?) ve bu akademik özlemlerin hakkını vermek için şimdiki zaman gibisi yok. Hafta başlarken bir müzeye sanal bir gezi yapmayı veya zor bir film izlemeyi düşünün. Hafta ortasına kadar, muhtemelen ailenizden gelen yükümlülükler gelecek, bu yüzden iyi çocuk olun. Hafta sonu romantizmi hızlandırır ve tüm endişelerinizin boşuna olduğunu öğreneceksiniz. Biri gerçekten senin için yanıp tutuşuyor.


Başak Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ne söyleyeceğinizi biliyorsunuz.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Akrep burcundaki güneşin ve iletişim evinizin Jüpiter’i Balık burcunda üçgen yaptığı zaman başlar. Başak, artık son derece ikna edicisin. Bugün hindili bir çiftçiye hindili sandviç satabilirsiniz. Ne satmak istediğinize, kimi ikna etmek istediğinize veya fikirlerinizi nasıl dile getirmek istediğinize bakmak için iyi bir gün. Fazladan arabanızı, teknenizi, deri ceketinizi veya evin etrafında duran herhangi bir şeyi satmak için satış metni yazmayı düşünebilirsiniz. Sözlerin bugün altın değerinde.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ve aile eviniz ile kavuşuyor. Bugün aile uyum içinde. Başak, akrabaların gelmiş olabilir ve herkes birbirini gördüğüne sevinir. Belki çocuklar Şükran Günü için üniversiteden eve geliyorlardır. Mutfak başlangıçlar, garnitürler ve turtalarla dolup taşıyor.


Başak Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Pazartesi günü güneş ve Jüpiter buluşacak ve dikkatinizi hayatınızdaki büyük bağlantılarla iletişim kurmaya yönlendirecek. Gündelik bir sohbette söylenen, okunan veya düşünülen bir şey ortaya çıkabilir ve sizin veya eşiniz için bir nimet olabilir. Muhtemelen kısa vadeli planlarla uzun vadeli taahhütlerde bulunuyorsunuz. Bunun, ortaklığınızın çizgide olmasını istediğiniz her şeyi destekleyebileceğinden emin olabilirsiniz.

Haftanın sonunda, partnerinizle birlikte bu planların nasıl hayata geçirileceğine ilişkin lojistik, düşüncelerinizin ön saflarında yer alacak. Örneğin, önümüzdeki aylarda tropik bölgelere bir gezi planlıyorsanız, oraya nasıl gitmek istediğinize dair bazı çiftler hedefleri belirlemek faydalı olabilir. Bu, diyetinizi düzeltmek, gitmek istediğiniz yeri araştırmak için bir program oluşturmak veya ziyaret etmek istediğiniz ülkenin kültürünü aktif olarak öğrenmek anlamına gelebilir. Bu dönem ayrıca ailenizden beklentilerinizi tartışmak için bir fırsat yaratabilir. Bu, ailenizi eskisi gibi yetiştireceğiniz yeni geleneklerin kıvılcımını besler.


Başak Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizde neleri ayarlamanız gerekiyor, Başak? 20 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki güneş Jüpiter Balık burcunda geri giderken, düzenlemelerinizi görüşün. Taahhütlerinizin mümkün olduğunca net bir şekilde tanımlanmasını sağlamak için bazı endişelerinizi dile getirmenin veya ihtiyaçlarınızı gidermenin zamanı geldi. Üçlü sezgisel olduğundan, konuşmak için doğru anı beklemek isteyebilirsiniz. Bunu yapmak, ertesi gün Merkür, Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yapacağından, daha sağlıklı bir iş-yaşam dengesinin keyfini çıkarmanızı sağlayabilir.

Konuşmak, beklentileri belirlemek ve sınırlara bağlı kalmak, hayatınızın her alanından keyif almanıza yardımcı olabilir. Kısa bir süre sonra, 22 Kasım Salı günü güneş Yay burcuna geçtiğinde çalışma ortamınız hakkında farklı hissedebilirsiniz.

Bir gün sonra Yay burcunda gerçekleşen yeni ay ile bu, profesyonel tesislerinizin verimliliğini artırmak için mükemmel bir kozmik karışım olabilir. Yeni bir çalışma alanı bulmak veya çalışma alanınızı tazelenmiş hissettirmek için dekoru değiştirmek gibi çalıştığınız yeri yenilemenin zamanı gelmiş olabilir. Jüpiter 23 Kasım Çarşamba günü doğrudan Balık burcuna geçtiğinden, taahhütlerinizden ve ortaklıklarınızdan özellikle ilham alabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.