Balık Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Balık burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Balık burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Zihninizle geleceğe odaklanmak zordur. Düşünmek istediğiniz tüm bu büyük hayalleriniz var, ancak hemen dikkatinizi gerektiren çok şey oluyor. En iyi politikanız? Pazartesi yapman gerekeni yap ve hayal kurmayı Salıya kadar ertele. Temelde Çarşamba günü hayal kurarak da geçirebilirsiniz. Perşembe günü, dünyanın sandığınızdan çok daha karmaşık ve kafa karıştırıcı olduğunu fark edeceksiniz. Ancak hafta sonunuzun kanıtlayacağı gibi, aynı zamanda olasılıklarla dolu. Ve romantizm. Ve yetenekli insanlar. Ve harika yemekler.


Balık Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, kendinizi güvende hissetmek için iş-yaşam dengenizde neye ihtiyacınız var? 29 Kasım Salı günü Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars ile Kova burcundaki Satürn’le 60’lık açı oluştururken karşı karşıya geldiğinde, profesyonel ilgi odağında parlıyormuş gibi hissetmeyi bekleyin. zaman ve enerji.

Bu nedenle, iş-yaşam dengenizi korumak için güvenebileceğiniz bir tür yapıya veya kısıtlamalara ihtiyacınız varsa, o zaman Satürn ile sekstile yaslanın. Profesyonel olarak meşgul olduğunuz zamanınızdan en iyi şekilde yararlanmak için yararlanabileceğiniz doğuştan gelen bir otorite duygunuz var. Bunun bir kısmı, ertesi gün burcunuzdaki ilk çeyrek ay boyunca bir profesyonel olarak otoritenizde kendinizi güvensiz hissetmenize neden olan tüm engellemeleri bırakmaktır.

Bunu yaparak, Yay burcundaki Merkür burcunuzda geri giden Neptün ile kare açı yaptığında, profesyonelliğinizde kendinizi güvende hissetmek için konuşmanız veya sormanız gereken şeyler konusunda daha rahat hissedebilirsiniz. Bu kare sırasında konuşmalarınızda takip edeceğiniz net bir hedef veya ne söylemek istediğinize dair net bir fikriniz olsun!


Balık Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, aşk ve romantizmin oldukça güzel bir deneyim olabileceği bir hafta – 29 Kasım ve 1 Aralık’taki mücadelede kaybolmuş hissetseniz bile. . Asla yalnız olmayacağınız için yolculuğun duygularını hissetmekten kaçınmamaya çalışın. Evet, enerji yoğun ama bu, her zaman yanınızda olan kişileri tam anlamıyla takdir edebileceğiniz anlamına geliyor. Değişim dersleri en önemlisidir.

İkizler Mars gerileme döngüsü, hassas burcunuz için biraz gerginlik yaratıyor ve sizin veya romantik ilginizin saklanmasına veya uzaklaşmasına neden oluyor. Oldukça cezbedici olabilecek bu süre zarfında keşiş moduna girmemeye dikkat edin. Anahtar, dünyaya sunmanız gereken şeylere güvenmek ve konfor alanınızın ötesine geçmenize izin vermektir. Flört etmek ve yeni insanlarla tanışmak bu kozmik değişimler altında sizin için gerçekten faydalı olabilir. Manevi ve ilham verici romantik uyumlar için tonlarca yer var.

3 Aralık’ta burcunuzda geri giden Neptün ileri yöne döndüğünde, çağrınızı takip etmek için kesinlikle daha fazla ilham alacaksınız. Derin sevgi dolu ortaklıklar ve hatta kozmik olarak daha uyumlu arkadaşlıklar yaratabilecek birkaç ruh eşiyle tanışabilirsiniz. Öğrenme ve sevme isteği vardır. Başkalarını sevdiğiniz kadar kendinizin sevilmesine izin verin. İşaretiniz en saf olanıdır!


Balık Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta engeller ve bloklar eriyip gidiyor.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve itibar evinizin Boğa burcundaki Uranüs ile 150˚’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün sosyal medyada ekstra dikkatli olun. Kökeni şüpheli olan bir şeyi retweetlemek çok kolay olurdu. Veya yakın zamanda bir kayıp yaşadıklarını fark etmeden bir arkadaşınızın gönderisine küstahça bir yorum yapabilirsiniz. Balık, herhangi bir şey göndermeden önce iki kez ve üç kez kontrol etmek için iyi bir zaman.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve aile eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Bugün, bir aile üyenizle ciddi ve faydalı bir sohbet edebilirsiniz. Balık, başka biriyle göz göze geliyorsun. Aniden onların yerinde olmanın ve dünyayı onların bakış açısıyla görmenin nasıl bir şey olduğunu sezgisel olarak anlarsınız. Ne kadar süredir ayrı kalmış olursanız olun, bugün kucaklaşarak bir araya gelebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.