Balık Haftalık Burç Yorumları (21 Kasım – 27 Kasım Haftası)

Balık burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası neler bekliyor? Balık burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 21 Kasım – 27 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 21 Kasım – 27 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ezilme! Elbette, sadece kibar olmaya çalışıyorsun, ama bu haftanın başlarında dikkatli olmazsan, kapmak ve talepkar insanlar tarafından tamamen buharlaşacaksın. Bazen hatırlamanız zor olabilir ama bazen bencillik iyi bir şey olabilir. Hafta ortası gel, şansın yaver gidiyor, bu iyi çünkü patronun biraz huysuz olabilir. Herhangi bir çatışmadan kaçınmak için bu servet çizgisine ve sizin açınızdan bazı akıllılara güvenin. Hafta sonuna girerken, iyi bağlantıları olan arkadaşlarınızdan beklenmedik bir yardım alacaksınız. Bundan yararlanın, ancak zenginliği paylaşın.


Balık Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, düşünceleriniz hayatınızı şekillendiriyor.

Hafta, 20 Kasım Pazar günü, Güneş Akrep burcunda ve eğitim ve bilgi evinizin Jüpiter Balık burcunda üçgen açı yaptığında başlar. Bugün bilgiyi sünger gibi emiyorsunuz. Belki o kadar ilgilendiğiniz bir konu buldunuz ki, beyninizi açmak ve sadece bilgi vermek istiyorsunuz. Balık, hızlandırılmış bir öğrenme programına kayıtlı olabilirsiniz. Ya da belki zihinsel kapasiteyi artırmak için bitkisel bir rejime geçmeye karar verdiniz. Balık, beynin bugün büyüyor.

21 Kasım Pazartesi günü Merkür, Yay burcundaki Venüs ve itibar eviniz ile birleşiyor. Çok seviliyorsun ve diğerleri sana bunu söylüyor. Süpervizörünüzden övgüler, müşterilerden parlak öneriler ve bugün karşılaştığınız insanlardan hayranlık duymanız oldukça olasıdır. Övgüleri sallamamaya çalışın. Balık, bu zaferin tadını çıkarmak için güzel bir gün.


Balık Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşkı çevreleyen yeni bir macera sizi bekliyor. Güneş ve Jüpiter bir araya geliyor ve birleşik potansiyelinizi ön plana çıkarıyor. Sen ve partnerin nereye gideceksiniz? Siz ve eşiniz nasıl büyüyeceksiniz?

Hafta ortası, en derin korkularınızı tartışmanıza neden olacak bir kafa karışıklığı olabilir. Partnerinizin tetikleyicinize nasıl tepki verdiği ve hikayeniz gelecekte alacağınız destek hakkında size çok şey anlatacaktır. Geçmişi gündeme getirmek acı verici ama dönüştürücü olabilir. Yaşadıklarımız – olumlu ya da olumsuz – kalıcı bir etkiye sahip olabilir ve genellikle tanımadığımız şekillerde ortaya çıkabilir.

Bazılarınız için bu, bir ilişkiyi sona erdirme veya bu noktaya kadar kurduğunuz ortaklığı tamamen hatırlama ihtiyacı anlamına gelebilir. İhtiyaçlarınızı ne kadar netleştirirseniz, onları karşılamaktan ve sizi güvende hissettirmek için işi yapmaya istekli insanlarla aynı hizada olmaktan o kadar sorumlu olursunuz. Harika olan şey, hiçbir koşulun sonsuz olmamasıdır. Başkalarının yararına olmayabilecek seçimler yapmanıza izin verilir.


Balık Burcu 21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Önümüzdeki altı ay boyunca profesyonel ışıltınıza hazırlanın, Balık! 20 Kasım Pazar günü Akrep burcunda güneş Jüpiter retrosu yaptığında size sezgisel olarak ilham verecek profesyonel bir yol bulun. profesyonellik yardımcı olabilir. Kendinizi arzu ettiğiniz yolculukla aynı hizaya getirmeye odaklanın!

Ertesi gün Merkür, Yay burcundaki Venüs ile kavuşum yaptığında kendinizi büyük ve sorumlu hissetmeyi bekleyin. Diğerleri sizi inanılmaz iletişimsel becerileriniz, yazma stiliniz, ağ oluşturma becerileriniz ve dernekleriniz için tanıyor. 22 Kasım Salı günü güneşin Yay burcuna geçtiği an devam edecek. Kariyer yolunuza yaptığınız katkılar ve Yay sezonu boyunca elde ettiğiniz başarılardan dolayı profesyonel sahne ışıklarında anınızı yeniden yaşayın.

Belirli bir statü elde etmek veya inanılmaz bir şey elde etmek gibi kariyerinizi genişletmek istiyorsanız, ertesi gün Yay burcundaki yeni ay sırasında niyetlerinizi belirleyin. Jüpiter ay sırasında doğrudan burcunuzda duracağından, bir profesyonel olarak kendinize inanmak size kolayca gelecektir. Şimdi doğrudan, Jüpiter’in zahmetsiz bolluğu, iyimser ve dikkat çekici bir şekilde kendinden emin hissetmenizi sağlayacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.