Aslan Haftalık Burç Yorumları (28 Kasım – 4 Aralık Haftası)

Aslan burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Kasım – 4 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Kasım – 4 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bir şeyi gerçekten seviyorsan, gitmesine izin vermen gerektiğini ve eğer sana geri dönerse, bunun olması gerektiğini nasıl söylersin, biliyor musun? Bunda bir şey var. Daha sağlıklı tepki bir adım geri çekilip her şeyi akışına bırakmakken neden bir şeye tutunalım? Etrafınızdaki her şeyi sürekli kontrol altında tutmak aslında oldukça sefil olabilir. Kontrol manyağı kimse sevmez. Bu hafta yaratıcı arayışlara yönelin. Nasıl boyanacağını öğren. Yeni bir enstrüman alın. Her neyse. Ve hayatında gerçekten önemli olan insanların hiçbir yere gitmeyeceğinden emin ol.


Aslan Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Zaman ayırmaya değer olan nedir Leo? 28 Kasım Pazartesi günü İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn’ü üçgen açı yaptığında, fırsatlarınızı gözden geçirirken zihniniz çılgınca çalışıyor olabilir.

Neyse ki Satürn, inşa etmek isteyebileceğiniz kariyer veya başarıya hitap eden en bireysel çabalara odaklanmanız ve bunların sorumluluğunu üstlenmeniz gerekeceğinden sizi demirleyebilir. Halihazırda listenizde olan her şeye öncelik verin, ardından birkaç fırsatı daha değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi düşünün. Ancak çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmayın! Ertesi gün Yay burcundaki Merkür İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt açı yapacağından, neye zaman ayırmaya değer olduğunu biliyor olabilirsiniz. Bir fırsat veya bağlantı size ilham veriyorsa, bu muhtemelen daha fazla tartışmaya değer.

Haftanın ilerleyen saatlerinde Yay burcundaki Venüs, İkizler’de geri giden Mars’a ve Kova’da altmışlık Satürn’e karşı çıkacak ve bu da neye yatırım yapmaya değer olduğunu bildiğinizi gösteriyor. Profesyonel bağlarınızda mutluluğunuzu, yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi ilk sıraya koymayı düşünün. 3 Aralık Cumartesi gününe kadar, Neptün istasyonları Balık burcuna yöneldiğinde yatırımlarınız hakkında net bir fikre sahip olmalısınız.


Aslan Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, sizin için gerçekten zeminde durmanızın ve ilişkilerde ne istediğiniz ve neye ihtiyacınız olduğu konusunda kesinlikle açık sözlü olmanızın isteneceği o yıllardan biri. Ortaklıklarınız için çok yüksek beklentileriniz var. Karşılığında biri size aynı enerjiyi sunmuyorsa, zaman ayırmaya hiç değmez. Özellikle yirmi dokuzuncu evdeki Mars geri hareketi ile Merkür arasındaki karşıt açı sırasında biraz daha dalgın veya inzivaya çekilmiş hissedebilirsiniz.

Bununla birlikte, genel olarak güneşli doğanız, bu hafta göksel titreşimler boyunca ilham almanızı sağlayacak. İkizler burcundaki Mars gerileme döngüsü sırasında geçmiş aşklarınızı yeniden ziyaret etme ve “kaçan aşk” ile yeniden bağlantı kurma şansınız olacak. Ortakların da zamanınız için güçlü talepleri olabilir. Bu, mevcut Mars gerileme döngüsü boyunca uzayabilir.

Ana ders, ruhunuzun içinde hissettiğiniz rüyalara karşı zamanınızı gerçekten harcadığınız şeyle ilişkilidir. Sevdikleriniz tam olarak şu anda kim olduğunuzu yansıtır. Genel romantik hedeflerinize nasıl ayna görevi görüyorlar? Ne istediğinizi ve ona doğru nasıl ilerlemek istediğinizi düşünün.


Aslan Burcu 28 Kasım – 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir karar vermeye çok yakınsınız.

Hafta, 27 Kasım Pazar günü Merkür Yay burcunda ve risk alma ve macera eviniz Boğa burcundaki Uranüs’le 150’lik açı yaptığında başlıyor. Bugün kendinizi yeni bir tepeyi fethetmeye hazır hissediyorsunuz ama hangi tepeye tırmanmalısınız? Yan işinizde çalışma arzusu olabilir. Veya bazı arkadaşlarla tanışmak için güçlü bir dürtüye sahip olabilirsiniz. Ya da canınız bir caz kulübünde akşam yemeği yemek isteyebilir. Leo, hareketsiz oturmak zor olacak. Uzun vadeli hedefleriniz üzerinde çalışmak için bir saat ayırmayı düşünün, sonra kendinizi kaprislere teslim edin.

28 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki Mars ve topluluk eviniz Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Leo, sosyal medya aracılığıyla bir grubu bir araya getiriyor olabilirsin. Veya belki de birbirinize göz kulak olabilmek için komşularınızla bağlantı kuruyorsunuz. Bugün, bir grubu bir araya getiriyorsunuz ve kabilenizi buluyorsunuz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.